הקליפפפפפ

oren456

New member
omggggggggggg

הקליפ מדהים,אני מת על איך שהיא זזה בו. יווו זה עשה לי ת'יום.

oren456

New member
אופסססססססס

בטעות כתבתי בפורום הלא נכון,אני רציתי לכתוב על הקלים של המנצחים של הסידרה עדן לנצח,ובטעות רשמתי פה כי גם פה יש קליפ בזמן הזה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ואיתי הקליפ שאתה שמת פה זה בכלל לא הקליפ לא רואים ש את ג'ניפר אפילו פעם אחת.

oren456

New member
אויייייי

מה קורה איתי היום עכשיו אני רואה שזה כן הקליפ ,ועכשיו אני יכול להגיד שהקליפ הזה מושקע לאללה ,וג'ניפר יודעת לזוז.

oren456

New member
יאללה אני זז לבית ספר

יש לי היום את הבגרות בתנ"ך בשעה 2 וחצי עד 4 אני יגיע הבייתה בערך בשעה 6 ועשרה ואז אני יכנס לפה שוב,ביי לכולם ואל תתיחסו להודעות הקודומות שרשמתי זה הכל בלבול אחד גדול.

boricua

New member
בהצלחה!!!

לדעתי, הבגרות בתנ"ך זו הבגרות הכי קלה בעולם... ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!

oren456

New member
../images/Emo6.gifכן את צודקת

הבגרות הייתה פשוט קלה אני הסתכלתי על השאלות ופשוט צחקתי על איך זה שהם כל כך פשוטות,כולם הסכימו איתי חחחחחחחח אני מ-א-ו-ש-ר

boricua

New member
ע-נ-ק...!!!

כבר הזכרתי פעם שאין על ג'ניפר??? קליפ מהמם!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif איזה קליפ יפההההההההההה

היא רוקדת מדהים!!!!
אהבתי (:)

Lopezit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא הרגה אותי עם הקטעים שהיא עושה את החנונית הזאת חחחחחח זה היה קורע!!!!!

זה לא עובד לי....

לא מופיע לי שום דבר בעמוד שנפתח בעע... ומה עם רג'יס וקלי? לאף אחד אין את הראיון עם ג'ניפר?

אנשיםםםםםםםםם

הקליפ הזה הוא לא פחות מ- מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'ניפר פשוט מדהימה, בכל התלבושות שלה, בכל המצבים!!!!!!!!!!!!! ואיך היא רוקדת אהההההההההההההההההההה זה הקליפ הכי טוב שלה אין מה לומר עכשיו מצעד הקליפים שלי הולך ככה- 1) GET RIGHT 2) LOVE DON’T COST A THING 3) AINT IT FUNNT 4) WAITING FOR 2NIGHT אני כ"כ מאושררררררררררררררררררררר אני כבר רואה את הקליפ משודר כל דקה באמ טי וי!!!!!!!!!! והוא הולך לכבוש את המקום הראשון בטי אר אל מהר מאוד אני בטוח!!!!!!!!!!!! אם השיר לא משהו- לפחות קיבלתי קליפ שמחפה על השיר חחחח

צודק! חחח רק שעדיין לא ראיתי ...

בטלוזיה , נו לא נורא אם אתה אומר אז אני עוד אראה הערב חחח פשוט אני לא ממש יושבת ליד בטלוזיה.

למעלה