הקליפים של ברי

Tomer 123

New member
הקליפים של ברי

לפני כמה ימים מישהו כתב פה שברי לא כל כך אוהב את הקליפים שלו. יכול להיות, אבל יש לו כמה קליפים מאוד יפים שגם שווים התייחסות. אז הנה סיקור של כמה וכמה מהם (אם דילגתי על כמה אז תסלחו לי, אלו הקליפים שאני מכיר):
חלליות איזו קליפ נפלא...לא ממש אנימציה, אבל במידה מסוימת אפשר לראות את זה. מחתוכנן פריים ביי פריים ומראה תרכובות פסיכדלית של צבעים, צורות, אפקטים, גיטרות וכמובן גם ברי...
אינני אוהב אותה עוד קליפ מצוין מהאלבום "הכל או כלום". ברי נראה מאוד נהנה כשמסביבו דוגמניות מקפצות ורוקדות, ובכלל מאוד נחמד לצפות בקליפ הזה. אבל מה שמוזר זה בעיקר המראה של ברי: כובע קסקט וחולצה מאוד משונה...מי לעזאזל המלבישה שלו?!
השומר של הגן עוד קליפ צבעוני ופסיכדלי, שמשלים את טרילוגיית הקליפים מ"הכל או כלום". אין הרבה מה להגיד עליו. הסגנון דומה מאוד לחלליות, וגם זה קליפ מאוד שמח וחינני...
כמה יוסי אחרי הפרידה מפורטיס והוצאת "סימנים של חולשה", גם הקליפ הרבה פחות צבעוני ושמח. קליפ מאוד חזק. משלב בין צילומים של ברי שר בחליפה ומשקפי שמש, צילומים שלו בתא שירותים ציבוריים וצילומים כאילו נוסטלגיים בשכונות בבת ים, בהתאמה לשיר. קליפ מ-ד-ה-י-ם!
חם של הירח קליפ מעולה לשיר מעולה. דימויים פסיכדליים וקטעים של ברי שר. אין הרבה מה להגיד על הקליפ הזה.
בואי הביתה|סדגש מתוך הופעה בתכנית "יציאת חירום". ביצוע חי וחזק מאוד לשיר.
עוד חוזר הניגון קליפ יפה, אבל לא יותר מזה. קצת בנאלי, לא? הרי זה מבנה די מוכר, איש קם והולך לצד אמן יושב ושר...ז"א, השיר מעולה, אבל הקליפ קצת מאכזב... |*יומולדת - עם אינפקטד משרום אחלה קליפ! ממש אהבתי אותו דווקא... הסיפור כאן מצוין, וגם הבימוי, העבודה עם הבובות והאנימציה, ובכלל הקליפ. הקטע שהכי שעשע אותי זה הסיום, שבו ברי פותח את המקרר ומוצא גזרים. המבט ה'מופתע' בעיניים שלו הוכיח לי שטוב שהוא מוזיקאי ולא שחקן...
מונסון האמת, אין בקליפ הזה משהו ב-א-מ-ת מלהיב. הדבר הכי טוב שאפשר להגיד עליו זה שהוא נחמד, לא יותר, וחוץ מזה גם כאן זה מאוד חביב לראות את ברי ואת כישרון המשחק הלא ממש מפותח שלו, אבל החינני מאוד.

ענת1986

New member
אפשר להכניס למאמרים? ../images/Emo13.gif

כתבת מאוד יפה. אני מסכימה לגבי כל הקליפים. חלליות הוא קליפ מאוד מוזר ומשעשע. גם שם הייתי שואלת את השאלה המתבקשת: מי היה אחראי על התלבושות??!! מלבד זאת, יש את: "חבל שאת לא"- קליפ המורכב מקטעים מהופעות חיות. די נחמד, אבל לא יותר מזה. "מפנה מקום"- גם הוא ראוי לציון. קליפ יפה לשיר יפה. רואים את ברי במעין חדר עם חלונות גדולים, יש תצלומי קלוז אפ עליו, על הגרייטש. "יהלום"- מזכיר מאוד את שומרי המסך אצלי במחשב. מתאים מאוד לשיר. זהו קליפ שיש בו קשר ישיר למשמעות השיר: עידן האינטרנט והטכנולוגיה. אתם מוזמנים להוסיף עוד

Tomer 123

New member
לצערי...

לא ראיתי את הקליפים של חבל שאת לא ומפנה מקום. את יהלום ראיתי לפני די הרבה זמן והוא פשוט ברח לי כשכתבתי. ואפילו רצוי להכניס למאמרים...

Big bear

New member
ואיי אז יש לו מלא קליפים!!

זה ממש באסה...לא יצא לי לראות הרבה... אני ראיתי רק את - חלליות - כמה יוסי - עוד חוזר הניגון - מונסון - וחם על הירח... ואני עוד צופה דיי הרבה ב24...|: טוב יבוא יום ונראה כבר... אגב אחלה כתבה :) לילה טוב לכולם

איש24

New member
רק רציתי להוסיף

יש גם את הקליפ של יומולדת המקורי,מתוך חם על הירח-הקליפ בשחור לבן,ורואים ילדה יושבת בחדר שלה עם עוגה ונרות-קליפ ממש יפה והשיר עוד יותר...חבל שלא משדרים אותו כבר...

Tomer 123

New member
נכון!!!

ווי, פתאום נזכרתי... ראיתי את הקליפ לפני מלא זמן ב 24 וכבר שכחתי... אגב, יומולדת המקורי ה-ר-ב-ה יותר יפה מהביצוע האלקטרוני-טראנסי עם אינפקטד משרום. לא שהחדש רע, אבל המקורי עולה עליו בהרבה...

למעלה