ביקורת בונה זה תמיד כייף לקבל
היי נועה... לילה טוב... חזרתי מבילוי כרגע וקראתי בשקיקה את תגובתך... להלן תגובתי... אכן השלמות בשיר (ובכלל בכל פרוייקט שאני עוסק) חשובה לי מאוד. למיטב זכרוני, זכור לי שציינתי שיש מספר מקומות בשיר שהייתי רוצה לשפר ולתקן, אך מאחר ובאולפן חובבני עסקינן, לא יכולתי. המקום והאזכור שציינת הוא אחת מהם... אני בטוח שכאשר אקליט באולפן מקצועי, אעבוד על כל מילה ומילה ואקפיד על דיקציה, דינמיקה (ניגנתי בכלי נגינה), וכל מה שצריך כדי להגיע לשלמות... עוד רציתי להגיד לך שמעולם לא למדתי שירה ו/או פיתוח קול לכן אני דיי מקנא לך ועם זאת מקווה שבעתיד אלמד ובכך אהיה קצת יותר מקצועי. מה שכן, תמיד שרתי ואשיר עם רגש כך שמקצועי לא מקצועי, זה יבוא מהלב. באשר לכוכב נולד, ההתלבטות שלי אינה נובעת מ"אם מדובר במשהו מקצועי או לא", כי אם מהנקודה שבה כבר מזמן (עוד לפני עידן כוכב נולד), תכננתי להגיע לתחום הבמה והבידור ותכננתי לעשות כך בדרכים אחרות. מי יודע, אולי כוכב נולד זו הדרך... אני מאמין שנתראה שם... נוכל לתאם ולהיפגש ולדבר באודישנים לכשתגיע העת... אני ממש ממש ממש לא נפגע מהביקורת הבונה שלך, להיפך אפילו שמחתי לקבלה (במיוחד כשכבר הסכמתי איתה לפני שכתבת אותה)... כך שכל שנותר לי לעשות הוא להודות לך ולהמתין לתגובתך, באם תיהיה כזאת... המון המון אהבה... עדו