הקלטת שיר

starborn

New member
שלחתי לך את האי סי קיו שלי...

בהודעה פרטית... (אני לא מחובר אליו כרגע)

rozalinda22

New member
תודה נשממממה../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo13.gif

חיברתי אותך...
תאשר אותי...

היי עדו, אפשר טיפה ביקורת בונה?

הביצוע באמת מדהים - הקול שלך ריגש אותי בצורה בלתי-רגילה! גם הדרך שבה בנית את השיר מבחינה דינאמית... רק הערה קטנטנה אחת לי - אתה נשמע אדם פרפקציוניסט ומקצוען (קראתי קצת תגובות שלך לאנשים פה), ולכן אני מרשה לעצמי להעיר על משהו קטנוני לחלוטין: בסוף של הבית הראשון, יש צליל אחד שמחזיקים למשך תיבה - על המילה "(מכובד) אהבהההההה", ושם אתה סוטה מהצליל. ברור שדברים כאלו קורים גם לזמרים הטובים ביותר, אני פשוט יודעת מעצמי שבסופי משפטים חשוב נורא להחזיק את האנרגיה עד סוף הצליל, אחרת הוא נודד למקומות אחרים. ובכלל - ההתחלה של השיר נשמעת פחות אנרגטית מהמשכו, זה קשור גם לבניה נכונה של האנרגיה, ואולי בכלל ההתחלה מעט נמוכה למנעד שלך? (כשאתה עולה בסוף זה נשמע מעולה!). בכל מקרה - ביצוע מקסים לשיר מקסים... ודבר אחרון: אני לומדת שנים שירה - יותר בכיוון הקלאסי - והחלום שלי הוא להתפתח בכיוון הקלאסי. כשסיפרתי לכל חברי המוסיקאים שנרשמתי למבחנים של "כוכב נולד" נתקלתי בעיקומי אפים... אבל אני חושבת שגם אם אתה מכוון למעלה, נסיון כזה יוכל רק לשפשף אותך ולתת לך ביטחון... ועוד דבר אחרון אחרון - אני מקווה שאתה לוקח נכון את הביקורת שכתבתי ושלא תיעלב - זה רק ממטרה טובה... נתראה במבחנים (?)... נועה.

נועה, ועדו עם אתם הולכים לאודישנים

אז ממש בהצלחה! ותיהיה לכם מתמודדת אחת (99% שהיא הולכת) ממש מתוקה, אבל היא תיהיה מתמודדת קשה. בהצלחה לשניכם!

תודה, וכנראה שיהיו 20000 מתמודדים--

אז אני מניחה שלפחות חלק מהם יהיו מתמודדים קשים... יש המון אנשים מוכשרים בארץ הזאת. באמת. טוב, אני פורשת, שהיה לכם לילה טוב, שבת שלום וחג שמח... נועה

Ofir Y Benji

New member
איזה יפה אתה שררררר

איך אהבתיי יואווווווו אני שומעת את זה כב 10 פעמים מהמםםםם

starborn

New member
ביקורת בונה זה תמיד כייף לקבל

היי נועה... לילה טוב... חזרתי מבילוי כרגע וקראתי בשקיקה את תגובתך... להלן תגובתי... אכן השלמות בשיר (ובכלל בכל פרוייקט שאני עוסק) חשובה לי מאוד. למיטב זכרוני, זכור לי שציינתי שיש מספר מקומות בשיר שהייתי רוצה לשפר ולתקן, אך מאחר ובאולפן חובבני עסקינן, לא יכולתי. המקום והאזכור שציינת הוא אחת מהם... אני בטוח שכאשר אקליט באולפן מקצועי, אעבוד על כל מילה ומילה ואקפיד על דיקציה, דינמיקה (ניגנתי בכלי נגינה), וכל מה שצריך כדי להגיע לשלמות... עוד רציתי להגיד לך שמעולם לא למדתי שירה ו/או פיתוח קול לכן אני דיי מקנא לך ועם זאת מקווה שבעתיד אלמד ובכך אהיה קצת יותר מקצועי. מה שכן, תמיד שרתי ואשיר עם רגש כך שמקצועי לא מקצועי, זה יבוא מהלב. באשר לכוכב נולד, ההתלבטות שלי אינה נובעת מ"אם מדובר במשהו מקצועי או לא", כי אם מהנקודה שבה כבר מזמן (עוד לפני עידן כוכב נולד), תכננתי להגיע לתחום הבמה והבידור ותכננתי לעשות כך בדרכים אחרות. מי יודע, אולי כוכב נולד זו הדרך... אני מאמין שנתראה שם... נוכל לתאם ולהיפגש ולדבר באודישנים לכשתגיע העת... אני ממש ממש ממש לא נפגע מהביקורת הבונה שלך, להיפך אפילו שמחתי לקבלה (במיוחד כשכבר הסכמתי איתה לפני שכתבת אותה)... כך שכל שנותר לי לעשות הוא להודות לך ולהמתין לתגובתך, באם תיהיה כזאת... המון המון אהבה... עדו

OriKi10

New member
יפה

אבל אתה לא ממש ריטה תנסה סגנון יותר אביב גפן שלום חנוך

starborn

New member
לא כל כך יפה... ולא בן 16...

ולא מתיימר להיות ריטה... היי, בחרתי לשיר את השיר של ריטה מאחר וזהו אחד מהשירים האהובים עליי... שיר עמוק עם הרבה עוצמות ואמוציאות (רגש)... לרגע אחד לא חשבתי שאני ריטה וכמו שרשום לעיל אני לא מתיימר להיות... אני כן חושב שזמרים יכולים לשיר גם שירים של זמרים אחרים ולתת להם משמעות אחר ולהביא את המאזינים להם למקומות אחרים... זה מה שניסיתי לעשות עם השיר המקסים הזה של ריטה.... NICOLE כתבה יפה שהיא לא חשבה שגבר יכול לבצע את השיר... והתוצאה לשיפוטך ושיפוטכם... באשר להצעתך... אני בהחלט אנסה לשיר גם אביב גפן ושלום חנוך... אם יהיו תוצאות טובות מבטיח לשלוח לך... שבת שלום ומצויינת עדו

double O S

New member
וואו../images/Emo70.gif אתה שר ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gifקפה|

אני אומר, אם אתה הולך, מינימום חצי גמר

starborn

New member
יש לך קשרים בהפקה?

היי תודה על הפרגון... יש לך איזה קשרים בהפקה?! ממש מחמיא לי מה שכתבת... מה שאני שמתי לב שכוכב נולד שהעניין הוא למצוא את השירים הנכונים... אתה יכול להיות זמר מצוין אך אם מדובר בשיר שהוא לא טוב אז אתה פשוט לא תעבור... אני מאמין שלקראת האודישנים אם אחליט שאלך ואם יתקשרו אליי סופסוף אז אני אתייעץ עם כל החבר'ה כאן לגביי הבחירה... ושוב תודה עדו

double O S

New member
קשרים בהפקה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo96.gif

לא פגשתי אף אחד מהכוכבים אז איך יש לי קשרים בהפקה
....
אבל אם היה לי (ואולי יש לי, תראה, צריך לבדוק את העץ המשפחתי
) חחחחחח סתם, אם היו לי קשרים הייתי שולח להם את השיר שלך...
אבל, אין לי קשרים וחבל....

starborn

New member
זה היה בצחוק. ../images/Emo66.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif

למעלה