הקלטת שיר

starborn

New member
שרי, הנה טיפ ממני אלייך

תתחילי לשיר ישר מהפזמון ואז כשתגיעי לבית השני את אוטומטית תרדי בטון... וזה הטון שאיתו את גם צריכה להתחיל את השיר... הטריק הוא להתחיל קודם בחלק הכי הכי גבוה ודרכו לגלות את החלקים היותר נמוכים מבחינת טונים...

starborn

New member
את מתכוונת לעד שתעזוב?!

אם את מתכוונת לשיר שאני שרתי.. עד שתעזוב אז תני לי לתת לך טיפ... תתחילי לשיר ישר מהפזמון ואז כשתגיעי לבית השני את אוטומטית תרדי בטון... וזה הטון שאיתו את גם צריכה להתחיל את השיר... הטריק הוא להתחיל קודם בחלק הכי הכי גבוה ודרכו לגלות את החלקים היותר נמוכים מבחינת טונים...

starborn

New member
צבא...

לא הייתי בלהקה צבאית... וגם לא חשבתי ללכת לאחת כזאת... כי מסיבות בריאותיות (ולא, אני לא נכה) הייתה לי בעיה להתגייס... אבל היום, לאחר שהתגייסתי, אני קצין בצבא שמשתחרר בקרוב...

chen h

New member
מ-ד-ה-י-ם

אתה שר פשוט מדהים!!! לך לאודישנים של כוכב נולד!! אל תחשוב פעמיים!!

starborn

New member
האם אזכה לאס אמ אס של הצבעה ממך?

היי, תודה. ממש ממש כייף לשמוע שאהבת את השיר. יש מצב שאלך לתוכנית. ואם אלך אני מצפה לקבל אס אמ אס אוהד ממך!!!

LeAnNe

New member
אם אתה הולך לתוכנית

אני שולחת לך יותר מאס אמ אס אחד, פשוט לך! ואתה שר מהמם..

starborn

New member
i need you

יוווו איזו מתוקה... אם אלך לתוכנית אני אצטרך את העזרה שלך ושל כולם בבחירת שירים... אז תכינו תוכנייה... זו תיהיה התוכנית של כולנו.... "שירים לפי בחירה"... you can try to resist try to hide from my kiss but u know, but u know that u can't fight the moonlight!

אתה שר ממש ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

בהמשך

rozalinda22

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo99.gifואווו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה יפה אתה שררררר
איזה קול יפה יש לך
מאחלת לך המון בהצלחהההה
הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט לא להישבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כוח לא ליפול על ברכיי מכובד אהבה...

starborn

New member
קראי בבקשה

היייייייייי אוהדת של ריטה? של השיר? אפצע את ידי עד ישותקו... לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב... שאפי לא ישאף את הריח... אלוהים את הריח... דרך אגב, יש לי את הפלייבק של השיר הזה למי שמעוניין...

rozalinda22

New member
אוהדת שלך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif../images/Emo108.gif

באמת שיש לך קול מ-ה-מ-ם
ואני כבר הולכת להירשם...

rozalinda22

New member
עדו...אל תסמיק../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo25.gif

אין צורךךךך
אם אתה תסמיק גם אני אסמיק...
באמת אתה נשמע מתוקקקק
יש לך קול משגע...

rozalinda22

New member
אין בעד מהההה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif