הקלטת שיר

starborn

New member
ככה מורידים...

תכנסו ללינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=836 או ללינק שלמטה... ובאתר שיפתח לך יש את כל ההסברים על איך להוריד את השיר... זה ממש לא קשה, זה דווקא קל!!! לבקשות והסברים נוספים (כמו שגבסו היה אומר) אני כאןןןןןןן...

אפשר חתימה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

אתה שר ממש יפה
והייתי ממליצה ללכת לכוכב נולד, משם מתחילים את הקריירה
נעה.

starborn

New member
למה חתימה? כשאפשר לקבל את המקור?

תודה רבה רבה רבה... כמו שאמרתי, אולי אלך לכוכב נולד אבל אני לא מתכנן לפרוץ משם... יש לי כבר תוכנית ארוכת טווח... (איני רוצה להתפרסם לשנייה ואז להיעלם)...

EdEn and NiCkY

New member
אני חטורשת על השיר חחחח

את שר יפה והקול שלך מזכיר לי זמר אחד לא יודעת מי .... מה שכן יש לך באס גבוה.... אבל חוץ מזה אתה שר יפה

N i c o l e

New member
עדו

רק רציתי להגיד לך שאתה שר ממש יפה, אף פעם לא חשבתי על השיר הזה בביצוע של גבר, וזה יצא מהמם, כל הכבוד!

starborn

New member
אז ככה...

גם אני בהתחלה חשבתי שזה לא שיר שגבר צריך לשיר אבל אז אמרתי לעצמי... זה שיר... עם המון המון המון רגש... שאני מאוד אוהב... אז למה לא לשיר אותו... ופשוט שרתי אותו... אני ממש שמח שאהבת את השיר. ואודה לך אם תוכלי להפיץ אותו הלאה כדי לשמוע תגובות, חיזוקים ופידבקים נוספים... גם ביקורת בונה מתקבלת בשמחה! אוהב עדו

אם אתה רוצה פירסום...../images/Emo15.gif

הגעת לאדם הנכון
חחחחח אני מדברת עם אנשים מחו"ל מכל מיני מדינות..ארה"ב..ונצואלה..ארגנטינה (
) וכו' וכו'..ומסכנים אני משגעת להם ת'שכל עם נינט....חחח..לאחד מהם אפילו שלחתי את הקליפ של קח אותי...חחח... מאיזו ארץ מתאים לך להתחיל
רומניה

starborn

New member
מאמי תקראי!

הייייייי היייייייייי למה לדבר כשאפשר לפעול?!? חחחח... אני ממש ממש ממש אודה לך אם תפיצי את השיר שלי לכל חברייך ומכרייך... זה רק יכול לסייע לי להתקדם בדרך.... דרך אגב, האי מייל שלי (כה מפתיע) הוא: [email protected] לתגובות נוספות!!!!!!!!

אין בעיה../images/Emo15.gif

אבל אני אני אעשה את זה ביום ראשון כי יש לי רק שעתיים בערך להתארגן..ללמוד למבחן ה-%#$&#$&#$ במתמטיקה ולקחת את עצמי לראשל"צ
ומחר אני לא בבית גם ואני הולכת להופעה
קיצר..רק ביום ראשון אני שוב בבית ואז אני אעביר לכולם

starborn

New member
לטיפולך

אוקיי... ממתין להפצתי בתפוצות תודות לך... רק אל תשכחי ממני עד יום ראשון...

starborn

New member
מדהימה! תודה תודה תודה!!!

ודרך אגב!!!! לא נרשמת לקהילה שלי!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח יאללה תצטרפי זה לא יעלה לך כסף.... מבטיח!

starborn

New member
לבקשתך!!

כל שעליך לעשות הוא להירשם ולהצטרף לקהילתי "כוכבים נולדים" http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=2231 ויאללה פדלאונת... לא להתעצל!

חחחחח../images/Emo15.gif

הוא אמר שמוזר לו לשמוע עברית..אבל הוא אמר שהיא ממש יפה (דאגתי לשלוח לו גם תמונות *מלאך שכמותי*) והוא אמר שהיא שרה יפה
(חסר לו שהוא היה אומר משהו אחר
)

REBELDE 16

New member
אתה יודע שהשיר הזה מאוד קשה לביצוע?

כי הוא שיר של קול גבוה...אני מצליחה לשיר רק את הבתים אבל הפיזמון קצת קשה לי....

למעלה