הקלטתי קטע... אבל אני לא יודע איך להפוך אותו לאמ פי 3 כדי להעלות אותו? מישהו...
C Chrome-Boy New member 4/3/02 #1 הקלטתי קטע... אבל אני לא יודע איך להפוך אותו לאמ פי 3 כדי להעלות אותו? מישהו...
D D.G OD New member 5/3/02 #7 נכתוב תגובה בזמן שמיעה ../images/Emo13.gif מתחילים: בהתחלה ההפסקה קצת ארוכה אני חושב.. העברת את הפיספוס יפה.. יש קטעים שהצליל מתחפף (לא הרעשים בגלל ההקלטה) זה נשמע ספרדי באמת.. סך הכל זה נחמד לסולו ואכן נשמע ספרדי (לי לפחות).. אני אדרג אותך באתר עצמו The wizard of Oz, D.God
נכתוב תגובה בזמן שמיעה ../images/Emo13.gif מתחילים: בהתחלה ההפסקה קצת ארוכה אני חושב.. העברת את הפיספוס יפה.. יש קטעים שהצליל מתחפף (לא הרעשים בגלל ההקלטה) זה נשמע ספרדי באמת.. סך הכל זה נחמד לסולו ואכן נשמע ספרדי (לי לפחות).. אני אדרג אותך באתר עצמו The wizard of Oz, D.God
C Chrome-Boy New member 6/3/02 #8 חברה אני מאוכזב...../images/Emo10.gif הקלטתי אילתור קטן ורק אחד מחברי לפורום הוריד והגיב. אז בבקשה תורידו ותגידו מה לתקן מה להוסיף וכו´..(אל תשכחו שזה אילתור ולא לחן אז תצפו לפיספוסים)
חברה אני מאוכזב...../images/Emo10.gif הקלטתי אילתור קטן ורק אחד מחברי לפורום הוריד והגיב. אז בבקשה תורידו ותגידו מה לתקן מה להוסיף וכו´..(אל תשכחו שזה אילתור ולא לחן אז תצפו לפיספוסים)
C Chrome-Boy New member 6/3/02 #9 אופס..../images/Emo2.gif נכנסתי עכשיו וראיתי שיש תגובות...my bad!! בל מקרה תורידו...