הקלטונת

Boba Smith

New member
הקלטונת

זה לא מסוג ההקלטות שבדרך כלל מעלים לפה אבל שיהיה. הקלטה קצרצרה של החלק שפותח את האימפרטו של שוברט, אופוס 90, האימפרטו השני מבין הארבעה. כפי שבטח תשמעו אני עוד צריך לעבוד על היצירה הזאתי, ולכן לא הקלטתי את השאר, אז תשארו במתח ותשדלו להנות. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=D1E9E7632970EBA3 אשמח לקבל תגובות. נ.ב. האיכות של ההקלטה דיי על הפנים, קצת בעייתי להקליט פסנתר בעיקר שאתה נטול אמצעים, אז תשתדלו לא להתייחס לאיכות ההקלטה אלא לאיכות הנגינה

Nadavcat

New member
מעולה !

והעובדה שזה מוקלט ממש גרוע (מיקרופון פשוט?) רק מוסיפה פה, זה נשמע כאילו שוברט עצמו ניגן את זה, בזמנו...

Nadavcat

New member
סולו סיום לשיר.

זהו סולו שמסיים שיר שאני מקליט בימים אלו. מי שרוצה לכתוב משהו, לטובה או לרעה לגבי הקטע. מוזמן. הקטע עצמו

loomer4

New member
מגניב

ממש אהבתי את ההרמוניה. לגבי הסולו, סולו מגניב, סאונד טוב, תנסה לעשות אותו יותר רציף, כרגע זה נשמע טיפה כמו אוסף של פראזות, שפשוט עשית אחת אחרי השניה, תנסה למצוא מוטיב חוזר, הן מבחינה מלודית והן מבחינה קצבית. אהבתי את ההתפרעות הזאת על המוקטנים שאתה עושה שם

loomer4

New member
אחי זה מעולה.

זורם ונשמע טוב
האמת שהאיכות ההקלטה נותנת לזה אווירה מיוחדת כזאת, כאילו זאת הקלטה ישנה של רובינשטיין

Boba Smith

New member
אולי אני ההפוך את ההקלטה הגרועה

לטרנד חדש, נראה שאתם אוהבים את זה
בכל מקרה, תודה

eran377

New member
חח אתה אשכרה הבנאדם הראשון

שמעלה לפה הקלטה בסאונד ירוד ומקבל על זה מחמאות...

קלפטון1

New member
שחקת אותה

נשמע יופי, ואני חייב לציין שהקטע עצמו די מוצלח,וכמובן שהנגינה מצוינת.

למעלה