הקלטה.

ran 15

New member
הקלטה.

תנו דיעה , זה סתם משהו ש"עשיתי" על הגיטרה אחרי 6 שעות של חרישה לאזרחות
. בכך אופן התפרקתי על הגיטרה חח..ויאצ משהו ורציתי סתם לדעת מ'תם חושבים על זה... זה מוריד מהר משהו כמו חצי דקה.. תתיחסו בעיקר לנגינה ( עזבו סאונד וזה וזה...נטו מה אתם חושבים על נגינה שאני אדע על כמה דברים אני אמור לעבוד יותר ^^ ) סופ"ש טוב כולם

yoni162

New member
טוב שמע זה לא מושלם..

אבל בוא נגיד שציפיתי למשהו הרבה יותר גרוע..זה לרוב ככה עם האלה שמקליטים ומעלים משהו, ואז מוסיפים התנצלויות ותירוצים של חצי עמוד בנוסח "זה סתם משהו שהקלטתי", "זה אחרי לילה שלא ישנתי", כאילו שזה מעניין מישהו..אני אגיד לך משהו שאני חושב שאופן כללי - אם אתה מתכנן להעלות משהו במטרה לקבל עליו ביקורת, נסה שזה יהיה כמה שיותר מלוטש. אף אחד לא באמת מתעניין בכל התירוצים האלה, מה שבאמת יעניין אנשים זה לשמוע קטע מושקע ומלוטש. ובחזרה לענייננו..קשה להגיד על הקטע הזה שהוא מושקע, אבל ממש אהבתי את הליווי..גם הסאונד וגם הבחירה של האקורדים. זה משהו שאתה חיברת? בכל מקרה, מזכיר קצת את הסגנון של ה-Police.. הסולו פחות טוב, למרות שהיו כמה קטעים נחמדים והרעיונות שלך בכללי מעניינים. אתה צריך עוד לעבוד על הנגינה אבל זה יבוא עם הזמן. אם אתה רוצה לדעת למה אני מתכוון ספציפית זה מה שרוב האנשים מתייחסים אליו בתור "רגש", שזה בעצם לשלוט במיתר, ויבראטו, מעברים יותר חלקים ופחות מהוססים מתו לתו. אבל זה בא עם הזמן, אז פשוט תמשיך לנגן..

ran 15

New member
אתה לא תאמין אבל לזה ציפיתי ../images/Emo13.gif

בקשר לליווי כה אני אוהב לשחק עם אקורדים..זה "המצאה" שלי חח..^^... בקשר לסולו...אני מודע לזה שיש לי בעיה אני מקווה למצוא מורה כדי להתחיל לעבוד סולמות וכדומה... ואממ כן אני אמשיך לנגן...תודה רבה

doc monti

New member
אמממ

תנסה לעשות קצת יותר לגטואים, כל תו נשמע קצת קטוע לטעמי, אולי תנסה להאריך חלק מהתווים ולהוסיף ויבראטו. (אני אישית הייתי אולי מנסה להקליט את הסולו על פיקאפ צוואר אבל זה רק הטעם שלי...) תנסה קצת לעבוד על הפיל שלך (אם אתה גר ליד רמת גן, תן קפיצה לספארי)

ran 15

New member
^^...

ראשית אני מסכים עם כל מה שנאמר , אניל א מרוצה מנגינה שלי בכלל...לפעמים רצים דברים בראש ואני לא מצליח להעביר אותם ליד וזה נורא מתסכל אבל בשביל זה מתאמנים לא ? , בכל אופן , ניסיתי ברמת גן למצוא את הפיל שלי..אבל אין שם פילים לבנים
.... איך עובדים על "פיל"..? או שזה פשוט בא מאימון ועוד אימון ועוד אימון וכן הלאה וכן הלאה...

למעלה