הקלטה קצרה עם H&K Tube Factor

Katarzis

New member
הקלטה קצרה עם H&K Tube Factor

פדאל בוסטר/אוברדרייב/דיסטורשיין מנורה של החברה המצויינת הזו. לס פול קאסטום - טיוב פאקטור - הדמיית ספיקר (VPD1) - ריפלקס - מיקסר למרות שזה דיירקט אפשר לשמוע את האיכות המצויינת של הפדאל הזה. בהזדמנות נקליט אותו בצורה יותר מקצועית ואז יהיה אפשר לשמוע את ההרמוניות שהולכות לאיבוד בדיירקט, וגם איך הוא נשמע כקלין בוסט. מקווה שתהנו
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=0DC2C89532F0006E

Katarzis

New member
../images/Emo6.gif

אני באמת רוצה לשמוע איזה סאונד הטרבל בוסטר שלך ייתן לך בהקלטת דיירקט... תעלי, תעלי הדגמה
.

eran377

New member
אם כבר, הייתי רוצה לשמוע

איזה סאונד הטרבל בוסטר שלה ייתן לה סאונד בהקלטה -לא- דיירקט

khammel

New member
גם אני הייתי רוצה לשמוע את זה

אבל צריך למצוא מישהו שיודע לנגן ועוד מישהו שיודע להקליט. יובל עסוק וכפיר מבריז לי כל הזמן
אה, וגם צריך שיהודה יביא לארץ אטנואטור כדי שהמשטרה לא תגיע באמצע ההקלטה ותפסיק את הכל.
פשוט, נכון? אני יכולה רק להציע משהו ממש ישן שהקלטתי (דרך מצלמת וידיאו) ונשמע פחות או יותר סביר... http://media.putfile.com/Fireplace-demo (פתיח של White Queen של קווין)

למה להקליט דיירקט?

ועוד לבקש חוות דעת על הקלטה כזו. אני משוכנע שהפדאל נשמע טוב בהרבה מאיך שנשמע בהקלטה. מי דה פאק מקליט דיירקט?! החובבנות..... ועוד עיצה קטנה- מה דעתך להרחיב את הידע המצומצם שלך על הכלי וללמוד קצת תאוריה? (פנטטוני ומז'ורי יודעים כל התלמידים שלי אחרי שנה אחת של נגינה, זה הזמן שאתה מנגן?)

loomer4

New member
אתה חבר שלו שאתה כותב לו ככה?

או שזאת ביקורת רצינית?

eran377

New member
ממליץ לך בחום

ללמוד דבר או שניים בנושא לפני שאתה ממהר לכתוב הודעות כאלו. מי דה פאק מקליט דיירקט? תתפלא לשמוע שהרבה... לא חובבנות ולא בטיח. רוצה דוגמא? אבי סינגולדה מקליט דיירקט באופן קבוע. והאמת? יש לו סאונד מצוין. וההקלטה של כפיר נהדרת, לא יודע מה אתה רוצה... כנראה יש לך בעיות באוזניים אם החלטת שזה חובבני. לגבי הנגינה שלו- אני בדר"כ לא אומר דברים כאלה - אבל אתה מוזמן להעלות הקלטה שלך לפורום. כפיר חובב פנטטוני, והוא עושה נהדר את מה שהוא אוהב. הרבה אנשים נהנים לשמוע אותו, וגם אני נהנה לשמוע אותו (למרות מה שאמרתי בעבר על הפנטטוני שקצת יצא לי מהתחת
) ואם אתה כל כך סבלת מההקלטה הזאת אתה יכול פשוט לסגור אותה. לא חובה לשמוע ולהגיב על כל דבר.

el00

New member
אנחנו מתים על פנטטוני

כפיר תעשה לנו פנטטוני ערן אמר יפה את מה שאני חושב דרך אגב הניקניים שלך משום מה עובד יפה עם איך שאתה מצטייר בעיניי

../images/Emo31.gif

ממש לא נהנתי לקרוא את ההודעה שלך... שמעתי על מספיק אולפנים ואמנים שלא רק מקליטים דיירקט אלא גם משתמשים ב Waves G.T.R בשביל הדמיה (אוי ווי איך אפשר לעשות כזה דבר) אז חובבניות זה ממש לא, חושב שזה חובבנות? אל תקליט דיירקט. לא רוצה בכלל להגיב על הפיסקה השנייה שלך... פשוט
אחד גדול

Katarzis

New member
חבר'ה חבר'ה ../images/Emo13.gif

בואו נעשה לכולנו טובה גדולה ופשוט נתעלם מההודעות של דוחס השפנים. כנראה נדחסו לו יותר מדיי שפנים ל*** אז הקנאה כבר מתפרצת מהאוזניים, לכן הוא לא יכול לשמוע טוב או לחשוב בהגיון
. אם תעברו על ההיסטוריה של הבחור תראו שכל הזמן הוא מנסה להכניס לאחרים - לי, לחיים ועוד מיני מוקשים שהוא מרבה להשאיר אחריו כמו כלב קטן ולא מחונך במרכז ת"א. אז אל תדרכו על החרא שלו (הציוריות מתבקשת
) - פשוט להתעלם - ככה הוא ידעך הכי מהר. תודה לכל השאר על התגובות
.

זה כי נעלבת שלא עניתי למסרי התחנונים שלך?

דווקא שמרתי אותם, אתה מרשה לי לפרסם אותם? לא הבנתי על איזו קנאה אתה מדבר: אתה במקרה כוכב רוק ולא סיפרו לי (או לך) על כך? הנגינה שלך משעממת ושבלונית, נגועה בכל השטיקים של ילדים בני 16 שרק התחילו לאחוז גיטרה לפני שנה. ההקלטה נשמעת רע, נקודה. אולי תעלה אותה בפורום של מקצועני סאונד ונראה מה התגובות שתקבל, מה דעתך?

Katarzis

New member
אתה מוזמן לפרסם את המסרים האישיים אם בא לך

רציתי לפתור את ה"בעיה" שלנו בדרך יותר תרבותית. אם בא לך - תפרסם - זה רק יוציא אותך יותר אידיוט ממה שכבר יצאת. למה החלטת להתעלק עלי באמת? לא זכור לי שעשיתי לך רע מתישהו... זה בערך מה שכתבתי לך נכון? אם אתה מפרש את זה כ"תחנונים" מצבך באמת קשה - רפואה שלמה. אולי אתה חושב שהנגינה שלי משעממת או שבלונית, אבל 150,000 (כן, לא טעיתי במספר) צפיות ביוטיוב עם 99% ביקורות שרק משבחות לא יאבדו את הטעם המתוק והטוב שהן משאירות עלי בגלל תגובה של עלוב נפש כמוך. תן לי לחדש לך משהו - אני לא מגדיר את עצמי כגיטריסט מקצועי - כאן הבסיס של העיוות במחשבה שלך. לעומת זאת - אתה מורה, ומלמד בירושלים? או לומד שם? אתה אמור להיות מקצועי? אתה נשמע לי כמו ילד בן 8 שאמא שלו לא ממש אוהבת אותו. כנראה הביקורות הטובות שאני מקבל מוציאות לך את המיץ של הקנאה אז אתה מחליט לקטול בכל הזדמנות. מה קרה? צעקו לך בוז בהופעה האחרונה? לדעתך ההקלטה נשמעת רע? יופי לך תדחוס שפן אתה יודע לאיפה
. מה דעתך?

להתעלם מ"דוחף קטן לשפן", יכול להיות שהוא

בכלל בחור טוב אבל מוציא את האגרסיות בפורום.

למעלה