[הקלטה וידיאו] dont cry solo

gotex

New member
[הקלטה וידיאו] dont cry solo

http://www.youtube.com/watch?v=U9J85jMKWoo אני מנגן בסביבות 5 חודשים -חצי שנה איזה קטע אתם ממליצים לי ללמוד

eran377

New member
אפשר לתת לך כמה עצות?

2 עצות יותר נכון... דבר ראשון - אתה עובד עם מטרונום? אם לא אני מציע לך לעבוד והשיפור שזה יעשה יהיה מאד משמעותי. דבר שני - שמתי לב שהזרת שלך מנותקת משאר האצבעות. אתה מנגן רק עם 3 אצבעות והזרת נמצאת רחוק מהשאר האצבעות ומהפינגרבורד. אני חושב שאתה צריך להרגיל את עצמך להשתמש בזרת לא פחות מהאצבעות האחרות בשביל העתיד. היה על זה דיון בעבר ואני אמרתי שאני כמעט ולא משתמש בזרת, וזה נכון. אבל בפאוור קורדס ואוקטבות למשל אני משתמש בזרת ובמתיחות בפנטטוני הסטייל סלאש הזה גם תמיד יש שימוש בזרת.

11122233311

New member
בן אדם

שב עם הקטע הזה.. תו תו, לאט לאט, ותוציא צליל טוב. תו תו! תנגן אותו לאט לאט ומדויק, ומכל צליל תוציא את המקסימום. מה שנגנת נשמע מאוד מונוטוני ומת. קח כל צליל תן בו קצת רטט קצת חיים, שיהיה יותר אופי. אתה תהנה גם הרבה יותר. אני גם הייתי ככה והיה לי ממש משעמם לנגן, אבל לפני לא הרבה זמן ככה ישבתי על the loner של gary moore, וממש ניגנתי לאט תו תו וראיתי על כל אחד את הצליל שאני יכול להפיק ממנו. וככה חרשתי אותו לאט ומהר בכל מני שינויים קטנים ממש שיחקתי איתו, ולמדתי לנגן סופסוף, באמת לנגן שיש לצליל אופי מסוים ורגש. ואני נהנה הרבה יותר לנגן!, אני מנגן פי 2-3 ממה שניגנתי. בכל מקרה, אתה יכול לנסות ללמוד את הסולו של patience (גם של גאנז) ואני גם ממש ממליץ על the loner של gary moore

gotex

New member
טאבים ל patience

אתה יכול להשיג לי טאבים ל patience

eVeR WiSH

New member
דעתי

תשמע...אני היתי אומר שהסולו הזה הוא לא מהכי מסובכים אבל הוא באמת לא לזמן שאתה מנגן כמובן שאפשר להתאמן עליו הרבה ולהצליח אבל בשביל שהוא יצא יפה את באמת צריך עוד קצת זמן וגם חשמלית לא תזיק

gotex

New member
חרא של גיטרה

על חשמלית זה היה נשמע הרבה יותר טוב וגם הקלאסית שלי היא מעפנה ביותר (עלתה 200 שקל) ואגב אני בלי מורה ואיזה חודש שלם לא נגעתי בגיטרה ביגלל המלחמה

van halen

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד

בשביל 5 חודשים זה יפה מאוד , המשך כך. כמה הערות קטנות ומחזקות: גם הזרת במשחק, זה ישפר את המהירות שלך בכך שתצטרך להזיז את יד שמאל פחות, וגם כי אין ממש סיבה הגיונית מדוע לא להשתמש בה אם אתה לא דג'נגו ריינהרט
בנוסף, תבקש ממישהו שיראה לך איך מחזיקים מפרט ואיך "להשען" עם יד ימין על הגיטרה כמו שצריך. זה ישפר את היציבות שלך. גם מטרונום זה עניין מהותי. סה"כ התיאום שלך בין הידיים לא רע בכלל, תווים לא התפלקו לך וההקלטה די נקייה. אם עוד קצת אימון ותשומת לב אתה יכול להשתלט על הקטע הזה בקלות.

gotex

New member
תודה

תודה אחי בקרוב אני כנראה יתחיל לעבוד אם מורה ואז הרמה שלי תעלה בהרבה מקווה לפחות

sheepeH

New member
צליל זוועתי

אבל מה לעשות זאת קלאסית.. [ואחת ממש זולה] בשביל 5 חודשים זה חביב.

grassus

New member
לחצי שנה אתה טוב

אבל זה פשוט לא נשמע טוב כשזה לא בחשמלית (מדבר כאחד ששמע את השיר פעם אחת בחיים שלו אם בכלל) אבל יפה בכל זאת

למעלה