הקלות?

תמי היקרה 3>

באמת כמו שאמרת תרגום נישמע משעמם יחסית- אתמול בלילה הגעתי למסקנה שהכי נחמד היה יכול להיות טיפול בעזרת בע"ח, ואז נזכרתי שיש לי OCD
עוד לא נרשמתי לקורס פסיכומטרי, האמת שברגע שהסתכלתי על הספר מתמטיקה שבת דודה שלי הביאה בין יתר הספרים, קיבלתי פיק ברכיים....... אני גרועה במספרים, ממש גרועה, ויש לי הרגשה שזה יכול להרוס לי את הכל..... אבל אני מניחה שזה הכל עיניין של אומץ. אוהבת אותך

Gameboy4

New member
לחסרת נפש

היי, ממה ששמעתי קשה להוציא הקלות לפסיכומטרי, אבל את יכולה לנסות. מה את מתכננת ללמוד? בקשר לחרישה- האם תמיד היה לך קשה לשבת ו"לחרוש"? אם את במעקב פסיכיאטרי, תוכלי לשאול את הפסיכיאטרית שלך אם ריטלין יוכל לסייע לך בתקופת הלמידה לפסיכומטרי. הבעיה היא שריטלין יכול להחמיר חרדות, OCD ודיכאון. את סובלת רק מOCD, או גם מחרדה ודיכאון?

היי ../images/Emo13.gif

אולי יהיה לי קשה להוציא הקלות, אבל אולי זה יהיה שווה את המאבק אם זה יעזור לי, כי גם ככה קשה. אני עדיין בהתלבטות לגבי מה שאני אבחר ללמוד, אין לי כבר מושג מה אני רוצה, הלוואי ואמא שלי הייתה אומרת לי מה לעשות
לקראת כיתה י'ב התחיל להיות לי ממש קשה לשבת ולחרוש עד שבסוף השנה כבר לא יכולתי יותר והיו לי הרבה בעיות עם זה. אני במעקב פסיכיאטרי אבל אני לא רוצה לקחת יותר מידי כדורים, אני כבר לוקחת שלושה וזה גם לא נוח לי- עושה לי הרגשה רעה שאני חיה על זה. אני לא יודעת אם יש לי גם חרדה ודיכאון, אני יודעת שלפני שנים אבחנו אותי כOCD. כמובן שיש לי חרדות, אבל איכשהו כניראה הכל משתייך לOCD, והדיכאון שפקד אותי חלף. לכן אני חושבת שזה לא המקרה. תודה על התשובה

את מתכוונת איך אנחנו מגיבים לזה יום יום?

אני מאובחן כ"חולה נפש" את מה שאת ספגת אני סופג באופן יום יומי,בצאטים,ברדיו ,בטלוויזיה,סתם בחברה. כל פעם שמישהו אומר בשאט נפש ובזלזול את הצמד מילים "חולה נפש" גם אם לא מתוך כוונת זדון אני מרגיש כאילו קיבלתי סטירה וסכין בלב. תודי לאלוהים שהפסיכיאטריה לא תייגה את הבעיה שלך כהפרעה ולא כמחלה. רספוטין

לא מאמינה באלוהים

ויותר מזה, אני לא ממאינה בתיוגים שכאלה. גם לי מפריע לשמוע את זה, כל פעם שמישהו אומר את זה אני חוטפת את החררה ובא לי להרוג מישהו מעצבים. בכלל, הכינוי המקורי שלי פה היה אמור להיות חולת נפש, רק שזה היה תפוס.

קשה....אבל אנשים בורים תמיד יהיו

ואין מה להתעצבן על דברים שלא בשליטתך.... טיפשים ובורים תמיד יהיו....כדאי להתעלם.אי אפשר לחנך את כל העולם. גנטיקה כוללת גם מחלות לב וסרטן אם את מבינה אותי.

לגמרי

אני בסדר עם הOCD שלי, לא אכפת לי שכל העולם יידע.ואם יהיה לילדים שלי? וזה אם! אז מברוק, יצאו לי ילדים חכמים ורגישים. שזאת הצרה הכי גדולה שתקום עלי, ילדים שחולים בזה ולא בדברים כמו סרטן ומחלות לב כמו שאמרת.

אמא11

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קראתי והתרגזתי מאד. התגובה הראשונה שלי היתה כמובן איך להגיב אבל יש גם ענין של "להיות חכם" ו"חכם" כאן זה בינתיים לא להגיב.אחת ממטרות העמותה היא לעשות יחסי ציבור להפרעה שלנו. יחסי ציבור שיהפכו אותה ל"IN". שאנשים יבינו שיש לכל אחד תופעות של OCD בעוצמה פחותה, שאנשים יבינו שיש מפורסמים ואנשי מפתח במשק ובאקדמיה, ואנשים רגילים שמקיפים אותנו ביומיום שחיים עם ההפרעה. אלו לא רק מילים. אנחנו מגבשים תכנית פעולה והדברים "יזוזו". אני מאד אוהבת את הבלוג שלך. ואותך. מאד. תמי

../images/Emo45.gif כל הכבוד!

אם יש משהו שאני יכולה לעשות, רק תגידי! יום יבוא והOCD יהיה טרנד
תודה על החיזוק, אוהבת אותך המון 3>

bomber888

New member
אני הייתי שם ז**

שתקשקש כמה שהיא רוצה. אם הבחור חכם הוא גם לא יתייחס אליה.

בעיקרון, זה נכון... אבל!

איך אפשר שלא להיות מושפע אם כל הזמן דוחפים לך את הדעות האלה לראש? אני בשוק שאנשים מגיבים בצרוה כזו קיצונית לאנשים שהם לא מכירים בכלל ורק שמעו עליהם פרט אחד- OCD. זה מטורף, זה אידיוטי, זה מכעיס.

למעלה