הקלות בפסיכומטרי מישהו יודע איזה הקלות יש בבחינה המתואמת ? ההקלה היא לא רק בחינה על מחשב נכון ?
R REL1234 New member 13/3/07 #1 הקלות בפסיכומטרי מישהו יודע איזה הקלות יש בבחינה המתואמת ? ההקלה היא לא רק בחינה על מחשב נכון ?
ס סלוניק New member 13/3/07 #2 לי הציעו עיגולים גדולים יותר (הכוונה לעיגולים בדף הסימון, כן?). בשביל דבר כזה לא הייתי דוחה את הבחינה עד מועד אפריל.
לי הציעו עיגולים גדולים יותר (הכוונה לעיגולים בדף הסימון, כן?). בשביל דבר כזה לא הייתי דוחה את הבחינה עד מועד אפריל.
C crazyan2 New member 13/3/07 #3 תוספת זמן... 3 פרקים מתוך 8 יש כאלה שמקבלים גם מחשבון או מילון שזה כבר שמועות אני קיבלתי 3 מתוך 8 תוספת זמן ועל מחשב.
תוספת זמן... 3 פרקים מתוך 8 יש כאלה שמקבלים גם מחשבון או מילון שזה כבר שמועות אני קיבלתי 3 מתוך 8 תוספת זמן ועל מחשב.
C crazyan2 New member 13/3/07 #4 אגב...שאלה... מי שיודע אנשים שעושים פסיכומטרי עם הקלות 3 פרקים מתוך 8 וכאלה,האונבירסטיאות יודעות מזה? הם עושים בעיות בגלל זה? רק מי שיודע שיענה בבקשה,תודה
אגב...שאלה... מי שיודע אנשים שעושים פסיכומטרי עם הקלות 3 פרקים מתוך 8 וכאלה,האונבירסטיאות יודעות מזה? הם עושים בעיות בגלל זה? רק מי שיודע שיענה בבקשה,תודה
N nills1 New member 13/3/07 #5 כל מה שרציתם לדעת על מבחן ממוחשב אהלן. אני מפנה אתכם לרשימה שהכנתי על המבחן הממוחשב. תסתכלו גם בתגובות אחרי המאמר, יש שם תשובות לחלק מהשאלות שלכם. לשאלות נוספות, פנו אלי דרך הבלוג. בהצלחה! אופיר
כל מה שרציתם לדעת על מבחן ממוחשב אהלן. אני מפנה אתכם לרשימה שהכנתי על המבחן הממוחשב. תסתכלו גם בתגובות אחרי המאמר, יש שם תשובות לחלק מהשאלות שלכם. לשאלות נוספות, פנו אלי דרך הבלוג. בהצלחה! אופיר