הקיץ עוד כאן

הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

J To The Lo

New member
אנשים יקרים שלי....

אני שמחה שהדעה הכללית שהתקבלה מהמסר שלי זה ש- יוווווווווווו JT כלללללל כךךךךךךך קרועההההההההההההה חח..אז תודה,לקחתי את זה כמחמאה וגם שהתיבה שלי גדלה ב25 מסרים..*יש חברים* חח... אה......הרבה שאלו אותי עוד שאלות שלא כתבתי והרבה אמרו כן לפי דעתי זה בגלל האיומים שלי שמי שלא בא כולם מתנחלים אצלו אז יש היענות רבה.. ואולי נזיז את המפגש ביום אחד קדימה בגלל נסיבות שאני לא אפרט שקשורים למישהו מאיתנו.. אז כשהעניין הזה יסודר..אני אעביר עוד סיבוב של מסרים אז צפו למסר ממני..
נ.ב- גל,את חייבת לצאת מהפסימיות.. יהיה פצצה

QueIronia

New member
היא כתבה שנדחה ביום... בכל מקרה

זה עדיין
מבחינתי... ו- JT, ה
שלי היה על שקט
, אז לא שמתי
שיש לי הודעה, והוא היה כל הזמן בכיס שלי... בכל מקרה, את מוזמנת להציק עכשיו
...

בשעה טובה הגיע הדיסק

של אס קלאב לארץ ייאיייייייייייייייייייייייייי :)))))))))) יפה שאמת שהם לא איחרו ב3 חודשים... כשהייתי בלונדון *לפני 3 חודשים ויומיים אבל מי סופר חחחח* מזה רציתי לקנות, זה גם היה שבוע מכירות ראשון או שני אז זה כיכב שם בכל חור... אבל שיש לך 100 פאונדס לבזבוזים וכבר הוצאת 200 אז... חחחחחחחחחחח אני רוצה לטאוור רקורדסססססססס הדיסק מחכה ליייייייי

למעלה