הקיץ כבר כאן....

R-o-i

New member
הקיץ כבר כאן....

שאלות כלשהן על כושר ? או שכולם/ן עם בגד ים בכיף שלהם/ן תצליחו...

עמי1986

New member
שאלה

אני צריך כמה תרגילים לחיטוב של הבטן... באופן כללי יש לי מבנה יפה אני פשוט צריך כמה תרגילים שיחטבו מעבר לכפיפות בטן

R-o-i

New member
יש מאמר לגבי זה, שכתבתי בקיץ הקודם לדעתי

חיטוב בטן, לא קשור לכמות כפיפות הבטן שתעשה, אלה לאחוז השומן בגוף קרא את המאמר אם יהיו לך שאלות אשמח להסביר.

עמי1986

New member
לא כך כל עוזר...

המאמר מאוד קצר ולא כל כך מורחב.. בנוסף אין לי משקל עודף...קילו או שתיים זה לא משקל עודף אני פשוט צריך להחזיר מחדש את הריבועים.... ובעניין הזה רציתי הרחבה

R-o-i

New member
אין אפס, ריבועים זה תוצאה של אחוז שומן נמוך

באנשים בעלי מסת שריר גדולה יראו את הריבועים כבר באזור העשר אחוז, באנשים "רזים" באזור השמונה - שבע אחוז שומן. מעבר למה שאני מייעץ לך פה - מאזן קלורי שלילי, ואימונים (אנאירובי - לשמר מסת שריר, ואירובי - לשרוף שומן) אני לא יכול להמליץ יותר. זה לא מקצועי לכתוב תוכנית אימונים לאדם שלא ראיתי, מצטער. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות, דבר אלי ובבקשה לינק למאמר

עמי1986

New member
אז זהו...

שיש לי מסת שריר יותר גדולה... אני לא מהרזים...המשקל שלי גם הרבה יותר גבוה אני חושב בגלל המסת שריר... ולגבי הנוסחה הזאת באמת שכתבת פה למעלה... מה זאת אומרת- באנשים בעלי מסת שריר גדולה יראו את הריבועים כבר באזור העשר אחוז,? אפשר הסבר מפורט או לינק למאמר?

R-o-i

New member
ככל שהשריר יותר מפותח, כך הוא יבלוט יותר מהר.

ראיתי את הפייסבוק שלך אל תחמיא לעצמך
מסת שריר יותר גדולה.. זה לא רמה שלי ולא שלך. בודיבילדר, גם כשיהיה באזור ה11 אחוז שומן, כבר יראו אצלו קוביות אדם כמונו, צריך להתאמץ הרבה יותר בשביל הקוביות. בקיצור תפסיק עם האלכוהול/מתוקים/פחמימות, ותתחיל לרוץ עיוני. תצליח.

עמי1986

New member
סעמק :(

מנית 3 דברים שקשה לוותר עליהם.... ולא באתי להחמיא לעצמי התכוונתי בצורה יחסית חחח..... פשוט לא היה לי ידע מוקדם לגבי אחוזי שומן וכאלה..... יש לי חבר האמת באדיבילדר דווקא משתתף בתחרויות אבל לא חשבתי שהם נכללים בקטגוריות האלה בכלל חשבתי שהם מעליהן.....

Just PsyGirl

New member
היי רוי!!

מה שלומך?? רציתי לשאול משהו. לאחרונה התחלתי דיאטה. מה אני יכולה לעשות מבחינת כושר שיעזור לי להוריד, אבל אני לא יתאמץ כל כך? אני נורא נורא עצלנית... כמובן שאני יודעת שאי אפשר לשבת כל היום כמו פדלאה ולא להוריד כלום. אבל בכל זאת דברים בסיסים חח..

R-o-i

New member
אפשר להתחיל עם הליכה מהירה ../images/Emo13.gif

במידה ואת בריאה, ללא בעיות גב/כתפיים, אפשר גם להתחיל עם קצת תרגילים כמו שמצורפים במאמר ... בהצלחה

היי שאלה חשובה מאוד

אודה לך אם תענה לי אחת ולתמיד על השאלה הזו- איך מורידים שומנים בידיים? ועודפי עור? באיזה סוג פעילות? ואיך אפשר לעשות את זה הכי מהר?כמה פעמים בשבוע? אודה לתשובה מהירה.....

R-o-i

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

שומן לצערנו אי אפשר להוריד בצורה נקודתית. בגילך אין לך מה לחשוש מעודפי עור, את בגיל ההתבגרות ירידה מתונה במשקל, *לא תגרום לעודפי עור. כמה פעמים בשבוע ? שאלה מעולה, תפריט תזונה יש לך ? מה המאזן הקלורי שלך ? בהתאם לזה בונים את תוכנית האימון. (*לא יגרמו עודפי עור, במידה ואין זו ירידה דרסטית במשקל)

למען האמת

זה לא בדיוק שאני לא רוצה ליצור עודפי עור. הבעייה היא שזה לא למנוע בעתיד. זה שיש לי עכשיו עור מדלדל ולא יפה בידיים עם שומן ואני רוצה להעלים אותו. אני רוצה להגיע לידיים כמו של אלין לדוגמא, אתה מבין. האם זה אפשרי? האם הפחתה במזון בלבד תעזור לפי דבריך? אני בת 17 בקרוב, 1.74 בערך. איזה תפריט יכול להתאים לי וכמה קלוריות אני צריכה לכלול כדי לרדת במשקל בצורה מאוזנת ונכונה . איזה תרגילים אני יכולה לעשות בידיים שיצרו לי ידיים רזות? אני באמת כבר אובדת עיצות ואודה לך אם תענה לי.

R-o-i

New member
אין דבר כזה אובדת עיצות.

כל שעליך לעשות הוא לגשת אל תזונאי (עדיף אחד שמתעסק עם תזונת ספורט) לעשות סוויץ' קטן בראש, וקדימה. לצאת לדרך, אני לא כותב תפריטים. בהצלחה.

R-o-i

New member
יש לך ידע קודם באימונים ?

משקלות ? תרגילים חופשיים ? בעיות בריאותיות ? פני אלי במסר, אשמח לעזור.

למעלה