יש לכם שיטות טבעיות להיפטר מיתושים בבית ובחצר?
מ מקסים 45 Well-known member 7/6/22 #2 נכתב ע"י גולשת תמיד בשמחה: יש לכם שיטות טבעיות להיפטר מיתושים בבית ובחצר? לחץ כדי להרחיב... להכין מלכודת מתוקה. בקבוק עם תרכיז פטל הזבובים והיתושים ילכדו.
נכתב ע"י גולשת תמיד בשמחה: יש לכם שיטות טבעיות להיפטר מיתושים בבית ובחצר? לחץ כדי להרחיב... להכין מלכודת מתוקה. בקבוק עם תרכיז פטל הזבובים והיתושים ילכדו.
גולשת תמיד בשמחה Well-known member 9/6/22 #6 נכתב ע"י מקסים 45: להכין מלכודת מתוקה. בקבוק עם תרכיז פטל הזבובים והיתושים ילכדו. לחץ כדי להרחיב... בקבוק פטל אני אשתה עם קוביות קרח בעצמי. יש לי מטקה חשמלית, אני אוהבת את רעש של הפצפוץ שהיתוש נלכד. זה אכזרי. אבל אני לא ביקשתי ממנו לבוא.
נכתב ע"י מקסים 45: להכין מלכודת מתוקה. בקבוק עם תרכיז פטל הזבובים והיתושים ילכדו. לחץ כדי להרחיב... בקבוק פטל אני אשתה עם קוביות קרח בעצמי. יש לי מטקה חשמלית, אני אוהבת את רעש של הפצפוץ שהיתוש נלכד. זה אכזרי. אבל אני לא ביקשתי ממנו לבוא.
שמלת תחרה1 Well-known member 7/6/22 #3 נכתב ע"י גולשת תמיד בשמחה: יש לכם שיטות טבעיות להיפטר מיתושים בבית ובחצר? לחץ כדי להרחיב... רוזמרין דוחה יתושים.
נכתב ע"י גולשת תמיד בשמחה: יש לכם שיטות טבעיות להיפטר מיתושים בבית ובחצר? לחץ כדי להרחיב... רוזמרין דוחה יתושים.
גולשת תמיד בשמחה Well-known member 9/6/22 #5 נכתב ע"י ai27: גם שום. לחץ כדי להרחיב... שום שמום, אני לא אזרוק שום על איזה יתוש מטומם, לא חבל?
ai27 Well-known member 9/6/22 #7 נכתב ע"י גולשת תמיד בשמחה: שום שמום, אני לא אזרוק שום על איזה יתוש מטומם, לא חבל? לחץ כדי להרחיב... לא ככה משתמשים בשום, מגדלים בגינה ואוכלים אותו. יתושים אוהבים דם שאין לו ריח שום
נכתב ע"י גולשת תמיד בשמחה: שום שמום, אני לא אזרוק שום על איזה יתוש מטומם, לא חבל? לחץ כדי להרחיב... לא ככה משתמשים בשום, מגדלים בגינה ואוכלים אותו. יתושים אוהבים דם שאין לו ריח שום
גולשת תמיד בשמחה Well-known member 9/6/22 #8 נכתב ע"י ai27: לא ככה משתמשים בשום, מגדלים בגינה ואוכלים אותו. יתושים אוהבים דם שאין לו ריח שום לחץ כדי להרחיב... אהההה חחח, חשבתי שזורקים את השום על היתוש עד שהוא נופל.
נכתב ע"י ai27: לא ככה משתמשים בשום, מגדלים בגינה ואוכלים אותו. יתושים אוהבים דם שאין לו ריח שום לחץ כדי להרחיב... אהההה חחח, חשבתי שזורקים את השום על היתוש עד שהוא נופל.