ממש ממש מסכימה
חיכיתי מאוד ליציאת הקטלוג של הקיץ, כי חסרים לי די הרבה פריטים וממש ממש ממש התאכזבתי! אוסף של פריטים חסרי טעם ומוזרים, שקשה לי להאמין שמישהי תרהיב להסתובב איתם ברחוב... פעם הקטלוגים שלהם היו צבעוניים, מלאי חיים וברורים. הדמויות היו פרונטאליות, חלשו על כל הדף וניתן היה בבירור לראות את הדגמים (שגם היו צבעוניים ומושכים).. ובסוף הקטלוג תמיד היה דף שמרכז הרבה תמונות של פריטים קאז'ואליים (חולצות טריקו, ג'ינסים וכו') והיה מאוד נחמד לראות את המבחר... והיום? שחור לבן שיוצא מכל החורים, תמונות לא מחמיאות שבקושי ניתן להתרשם בהן מהדגמים, והדגמים? כפי שציינתי קודם. האם הם החליפו מעצבים? מה קרה לאלו שהיו שם לפני שנתיים-שלוש? אני זוכרת לפני שנתיים בערך, קטלוג צבעוני, עם ג'ינסים משופשפים והדפסים צבעוניים מתוקים, חולצות בטורקיזים, וורודים, ירוקים, צבעים צבעים צבעים. הקטלוג הזה נראה כמו קטלוג חורף. השמש לא מציצה מהדפים וזה לא עושה חשק ללכת לים עם קרטיב לימון. עונות: כדאי מאוד שתתחילו לקחת את עצמכם בידיים, כי אם איבדתם לקוחה מסורה כמוני, מה יגידו איזובי הקיר? אין לי בכלל חשק להיכנס לחנות... ומילה טובה להגרה: אמנם הקטלוג גם כן בצבעי שחור-לבן ולא צועק קייץ, אבל הדגמים יפים, הרומנטיקה נחמדה ונראה שווה קפיצה.