הקטלוג של עונות

passioneta

New member
הקטלוג של עונות

הבגדים פשוט מכוערים! אז כבר לא ממש אכפת לי אילו מידות יש. פשוט בגדים דוחים.

בקטלוג הם עוד נראים טוב...

נכנסתי לשם אתמול וכמעט יצאתי בבכי. האמת שיש לי המון בגדים קניתי המון לאחרונה אבל קיבלתי שובר הנחה 100 ש"ח בML בביג ו100 ש"ח הנחה בעונות בBIG וזו הייתה סיבה מס]יק טובה בשבילי ללכת לראות. ML ועונות צמודים אחד לשני בביג פה בב"ש ואני נכנסתי לשניהם. האכזבה כל כך גדולה!! הרגשתי פשוט רע ושממש מזלזלים בי... בעונות הכל פשוט מזעזע!!! אפילו המוכרת קלטה את הפרצוף שלי ושאלה אם לא מצאתי כלום... אמרתי לה שהכל פשוט נראה נורא ואני לא יודעת מי תלבש דברים כאלה ועוד תשלם עליהם סכומים אסטורונמיים כאלה! היא מיד הגישה לי את הקטלוג ואמרה שאין להם הכל בחנות אבל שארה אלו דברים יפים עוד יגיעו... אמרתי לה שזה בהחלט נראה טוב על הדוגמנית אבל זה פשוט לא יראה אותו דבר עליי. אני חייבת להודות שהגוף שלי דווקא מאוד פרופורציונאלי ובכל זאת לא אלבש את הבגדים האלה. הצבעים כל כך מזעזעים, הגזרות, הדוגמאות, ההדפסים ובעיקר המחירים... מאכזב מאוד! הבעתי את דעתי בפניה גם על השינוי במידות ופשוט הלכתי משם. לא ייתכן שלמרות שאין שום שינוי במשקל שלי פעם הייתי 48 ועכשיו אני 52! אותו דבר בML... למה לעזאזל מישהו שם חושב שאשלם 219 ש"ח על טייץ???????
זה ממש גובל בחוצפה! בעצם גובל?? זו חוצפה שלא תתואר! תסלחו לי שאני כל כך כועסת אבל הרי החולצות שלהם ידועות כסמרטוטים שבקושי מחזיקים כביסה ובכל זאת המחירים פשוט לא הגיוניים. גם שם התאכזבתי מאוד מחוסר המחשבה בדגמים. אפשר למצוא אולי כמה חולצות נחמדות שלא מצדיקות את מחירין בעליל. בסופו של דבר מצאתי חולצת תחרה (כמו זו שבקטלוג עם הסיכות) וזו חולצה שהייתה עונה שעברה בג'אמפ ולא יצא לי לקנות אז מאוד רציתי אותה. לקחתי אותה וגיליתי שאם אני משלמת בתוים אני לא יכולה לממש את ההנחה וגם לא לקבל את 20 אחוז ההנחה. לקחתי אותה בכל זאת כי מאוד אהבתי אותה אבל הפעם פשוט אמרתי למוכרות בדיוק מה אני חושבת ולפחות בזה הקלתי על עצמי את התחושה המגעילה שהחוויה הזו גרמה לי. בד"כ אני מאוד נהנית לקנות בגדים למרות שכשמנה זה אף פעם לא קלי קלות... אבל כמעט ולא קורה לי שאני לא מוצאת כלום \. אתמול זה היה ממש סיוט!

רתם11

New member
ממש ממש מסכימה

חיכיתי מאוד ליציאת הקטלוג של הקיץ, כי חסרים לי די הרבה פריטים וממש ממש ממש התאכזבתי! אוסף של פריטים חסרי טעם ומוזרים, שקשה לי להאמין שמישהי תרהיב להסתובב איתם ברחוב... פעם הקטלוגים שלהם היו צבעוניים, מלאי חיים וברורים. הדמויות היו פרונטאליות, חלשו על כל הדף וניתן היה בבירור לראות את הדגמים (שגם היו צבעוניים ומושכים).. ובסוף הקטלוג תמיד היה דף שמרכז הרבה תמונות של פריטים קאז'ואליים (חולצות טריקו, ג'ינסים וכו') והיה מאוד נחמד לראות את המבחר... והיום? שחור לבן שיוצא מכל החורים, תמונות לא מחמיאות שבקושי ניתן להתרשם בהן מהדגמים, והדגמים? כפי שציינתי קודם. האם הם החליפו מעצבים? מה קרה לאלו שהיו שם לפני שנתיים-שלוש? אני זוכרת לפני שנתיים בערך, קטלוג צבעוני, עם ג'ינסים משופשפים והדפסים צבעוניים מתוקים, חולצות בטורקיזים, וורודים, ירוקים, צבעים צבעים צבעים. הקטלוג הזה נראה כמו קטלוג חורף. השמש לא מציצה מהדפים וזה לא עושה חשק ללכת לים עם קרטיב לימון. עונות: כדאי מאוד שתתחילו לקחת את עצמכם בידיים, כי אם איבדתם לקוחה מסורה כמוני, מה יגידו איזובי הקיר? אין לי בכלל חשק להיכנס לחנות... ומילה טובה להגרה: אמנם הקטלוג גם כן בצבעי שחור-לבן ולא צועק קייץ, אבל הדגמים יפים, הרומנטיקה נחמדה ונראה שווה קפיצה.

אני דווקא לא מסכימה...

אני חושבת שזה דווקא מאוד טוב שבעונות אימצו בגדים יותר אופנתיים ושיקיים אם גיזרות צמודות יותר,גם לנשים במידות גדולות מגיע להתלבש קצת לפי קו האופנה,לא בהכרח תמיד צריך להסתיר ולטשטש,אולי אתן לא מרגישות בנוח בבגדים האלה אבל בטוח יש נשים שכ שמחות על השינוי הזה,במיחד כאלה בגיל העשרה שכידוע בגיל הזה נורא חשוב להיות פחות או יותר לבוש אופנתי וצעיר... ובקשר לדוגמניות נכון שהם לא שמנות אבל מדצ שני גם ממש אי אפשר להגיד שהן רזות,הן פשוט מלאות קצת במידות במיניים ולא במידות גדולות במיוחד...אני חושבת שדוגמנית כמו הילה ג'ורנו בהחלט מתאימה בשיביל לדגמן למידות גדולות אפילו שהיא לא שמנה,כי בכל זאת היא גם ממש לא רזה,ובהחלט לא מידה 38...וגם אל תשכחו שיש גם דוגמניות במידות ביינים שצריכות לקבל ייצוג,ולפעמים יש נטייה להתייחס רק או לדוגמניות הנוראא רזות או לדוגמניות השמנות כך שלאמצע אין בכללל ייצוג,ויותר מזה יש גם הרבה בנות יפות מאוד שהן רזות והן לא יכולות לדגמן בסוכניות הרגילות כי בעולם הדוגמנות הרגיל זה אל סתם רזה זה רזהה בטירוףף במידה 34 או מקסימום שבמקסימום מידה 36.....אם קצת עברת את ה36 את יכולה לדגמן רק למידות גדולות (כדוגמת סיגל שחמון שהיא די רזה ומדגמנת לאריסטו שמט-למרות שאריסטושמט -למרותש זה לאו דווקא למידות גדולות אריסטו) (וכדוגמת הדוגמניות של קרייזי ליין) (וכדוגמת מירי בוהדנה ואילנית לוי שהן רוזת ומדגמנות גולברי)... ובנושא המחירים תאמינו לי שהמחירים האלה זה לא רק בעונות זה בהרבה רשתות אחרות,אני למשל לפני כמה ימים הלכתי לקנות בגדים לכבוד פסח בקאסטרו (שדווקא מאוד ירדו במחירים יחסית לשנים קודמות)וקניתי בין שאר הפריטים גם מין טייצים כאלה שלושת רבעי שעלו לי לא פחות מ300 שקל וביחד אם שאר הפריטים (חולצה ומכנס אלגנט)הכל עלה 800 ש''ח שזה המווןן,וכחה זה בהרבהה רשתות אופנה עכשיו,רק במנגו וזארה ותמנון המחירים ממש זולים ונוחים.....

אויש שוב...

על מה את מדברת?? אני הכי לא מתביישת בעצמי ונראה לי שכבר הבנת את זה בפעם שעברה עם התמונות ששמתי.... אני הולכת עם צמוד ובחיים לא תראי אותי באוהלים אבל מה לעשות שכל הטוניקות האלה של הרזות לא עושות טוב לאשה שהבטן מבצבצת לה או הטוסיק שלה קצת בולט. יש להיות אופנתיים ומעודכנים ויש להיות אופנתיים ומעודכנים בלי שום מחשבה על קהל היעד. אפשר לייצר בגדים אופנתיים (האופנה הרי היא לא פריט אחד מסויים וזהו) שיתאימו גם לשמנות. אפשר לשלב בגדים לנשים ובגדים לנערות (גם נערות שמנות לא צריכות להתלבש טרנדי על חשבון מה שבאמת מתאים להן לדעתי... אני בכל אופן הייתי ככה כנערה). שכל אחד ימצא שם מה שהוא אוהב אבל לא לייצר רק סגנון אחד של בגדים שרק קהל יעד מאוד ספציפי יוכל להנות ממנו (וממה שידוע לי עונות לא ממש פונה לנערות...). אני בעד שכל אחד ילבש מה שהוא אוהב אבל זה לא אומר שלא צריך לשים לב ולהסתכל בראי מה יושב עלייך טוב... אני מצטטת אותך "בעולם הדוגמנות הרגיל זה אל סתם רזה זה רזהה בטירוףף במידה 34 או מקסימום שבמקסימום מידה 36.....אם קצת עברת את ה36 את יכולה לדגמן רק למידות גדולות", וזה נראה לך בסדר??? את אולי צריכה בדיקת מציאות כי 36, 38 ולפעמים אפילו 40 זה לא מלאה ולא עוד כל מיני כינויים כאלה זו אשה רזה! בקשר למחירים... מי שיכול להרשות לעצמו - בכייף אני אומרת. אני לא אתן יד לגזל הזה... 219 ש"ח על טייץ?? שעונות יקפצו לי (סליחה על הצרפתית). לא עושה את הטעויות הללו יותר. בעונה שעברה קניתי ז'קט ג'ינס שהם גרמו לי לחשוב שמחכות לו מיליון לקוחות ולא בטוח שישאר ממנו. שילמתי עליו 300 ש"ח ומסוף העונה ועד עכשיו הוא ב100 ש"ח בכל החנויות ובחנויות האוטלט. למדתי לקנות רק בסוף עונה אלא אם כן זה משהו דחוף...

geta

New member
מה את מתנפלת עליייי?...

אני אמרתי שמידה 40 זה מלאה?ממש אל אמרתי,שעולם הדוגמנות מעוות ובישביל עולם הדוגמנות מידה 38-40 זה כבר שמנה זהה מה שאמרתי..........מידה 38-40 זה לפי דעתי מידות קטנות בעיקר בשיביל מישהי שהיא 1.70 ומעלה........ אז תקראי טוב לפני שאת מתנפלת .......ולא אמרתי שצריך להיות סגנון אחד צעיר שהולך רק לפי הטרנדים,צריך שבחנויות האלה למידות גדולות יהיה גם וגם,שתהיה אפשרות של בגדים למי שרוצה להסתיר ולטשטש,ואפשרות של בגדים נועזים יותר ויותר לפי צו האופנה לכאלה שפחות רוצות להסתיר,ומאיפה לך שהטוניקות האלה לא יהיו לך טובות?ניסית אותם בכלל,את אומרת את זה רק בגלל שהדוגמניחת של עונות היא לא שמנה אז חושבת אוטומטית שבגלל שהיא לא שמנה אז בגד שעלייה נראה טוב לא יכול להיראות עלייך טוב,קודם תנסי,תמדדי ואז לכי תדעי אולי תהיה לך הפתעה וזה כן יראה עלייך טוב?אל תקבעי דברים לפני שאת מנסה..... זה בדיוק כמו אם הסקיני ג'ינס שפירסמו אותו בקטלוגים אם דוגמניות שחיפות בטירוף(אם גוף נוראי)..אז כולם כולל אני חשבנו שזה יושב טוב רק על בנות רזות מאוד אם רגליים דקיקות,...והנה הפתעה הסקיני מאוד מאוד מחמיא להרבה מנאוד נשים בישראל,שחלק גדול מהן ממש לא רזות ודקיקות,וגם לא גבוהות ממש,וגם אני שאני מידה 44-46 וחשבתי שאין מצב שהסקיני יעלה עליי,בכל זאת ניסיתי לקחתי אחד למדוד,ולמרבא הפלא הוא ישב עליי מצויין,ומאוד החמיא לי,ומסתבר שהוא מגיע גם במגוון מידות וגיזרות והאו גם לרוב עשוי מבד לייקרה או סטראץ'...... ואין לך סיבה לקטול אותי כחה כולה אמרתי את דעתי.....

ב מ ב ו ש

New member
ניראה לכם סנדרה רינגלר

תבין מה זה שמנמנית ושמנמנית + זה תמיד נורא מצחיק אותי. בם מבינים כסף ויחסי ציבור טובים. ולגבי הבגדים, אני מסכימה עם מה שנאמר והם הולכים עם מרבית הקווים של הבגדים של הלא שמנות. בגדים זה יקר, אז בואו לא נתבכיין, מקסימום לא ניקנה. תראו בכל חנות כמה שמאטס עולים. זה מדהים ואנשים משלמים! אז למה לא לגבות? בגלל זה תמיד יש לי חשק לתפור בגדים משלי! אבל שם זה נישאר
אל דנה

זומבפו

New member
בקשר למחירים

הרי זה ידוע שבתחילת עונה מפוצצים במחירים כדי שעוד חודש יוכלו לעשות הנחות ורק עוד חודשיים-שלוש יתחילו להיות המחירים היותר נורמליים בבגדים. כל תחילת עונה כזו רק נותנת לי יותר מוטיבציה להחיל דיאטה....

עונות.

הסתכלתי עכשיו בקטלוג באינטרנט- והוא נראה יפה, לדעתי. כן צבעוני, כן מגוון, ומעניין באופן כללי ואני כן רואה את עצמי כלקוחה פוטנציאלית, אפילו שמעולם בחיי לא קניתי שם. מה שכן אבל, ביום חמישי נכנסתי לאחד מסניפי עונות בעצמי ושני דברים ממש בלטו: א. המחירים. אני ממש לא מוכנה להוציא כאלה סכומים כרגע. ב. המידות. המידות, אוי המידות. אני לובשת מידה 44-46, והמידות על הקולב היו ממש פיצפוניות לטעמי. וזה ממש ממש לא עשה לי חשק לקנות. בין לבין מישוש הפריטים השונים, תהיתי אם בכלל אני יכולה למצוא שם משהו במידה שלי ולהזכיר, אני מידת ביניים הלו! עכשיו מעבר לזה, אני חייבת למחות נגד העיצוב של כמה מהפריטים. נראה שמי שעיצב אותם לא ממש חשב על נשים אמיתיות. על הדוגמניות זה נראה אחלה, אבל על אישה אמיתית, שאין לה גוף מושלם, מה לעשות, חלק מפריטי הלבוש האלה פשוט יעשו עוול. אני פשוט לא הייתי מעזה לקנות אותם. לא בגלל המחיר, לא בגלל העיצוב ולא בגלל המידות שנראות קטנות ופשוט לא עושות חשק למדוד שום דבר. יצאתי כלעומת שבאתי.

אני דווקא לא מסכימה...

בעיני דווקא הקטלוג השנה כן נותן מענה לקו צעיר ואופנתי יותר. אהבתי את זה שהרבה דברים יותר צמודים וקרובים לגוף. והכי אהבתי את זה שסוף סוף יש כמות נכבדת של חצאיות ושמלות - בתור אחת שאוהבת חצאיות וכמעט לא הולכת עם מכנסיים כל שנה הייתי נכנסת לעונות ומתאכזבת לגלות שאם יש חצאיות בכלל מדובר בחצאיות ארוכות בלבד, ושמלות רק חגיגיות כאלה לאירועים. בקטלוג של השנה ראיתי כמה חצאיות ממש יפות באורך ברך, שזה האורך המועדף עלי, וגם כמה שמלות שבהחלט אפשר ללבוש אותן גם ליום יום. לגבי המחירים - בזה אין לי מה להגיד, אתן צודקות. אלא שאני לא מבינה מה ההתרעמות דווקא השנה - אפשר לחשוב שבעבר הם היו נורא זולים... לצערי כל הרשתות האלה גובות מחירים פשוט בלתי הגיוניים בתחילת עונה ולכן אין טעם לקנות שם עד שמתחילים מבצעים נורמליים.

למעלה