הקו הנכון.....

xfwind

New member
שלב א' וב' אינם נגמרים לעולם

הם רק מתחילים במקום שנפרדת מהמדריכים.

xfwind

New member
גם אני רוצה, גם אני רוצה (פוליקר..)

שיהיה יותר זול. אבל תחשבו שעשיתי מאומן ב' עם מדריך על שני חניכים. והיה יכול להיות גם מדריך על 4 חניכים. הייתי מקבל 50% פחות תשומת לב? חומר למחשבה. גילוי נאות: הכותב הינו סוכן ואיש שיווק מתנדב של "רכיבה מתקדמת".....

z1george

Member
מנהל
גרף הבטחון העצמי

זהירות... כחודש אחרי קורס מאומן ב' נפלתי בואדי עארה בסיבוב חד. הקורס מצויין, ודוקא עקב כך אתה מתחיל להאמין שאתה בלתי מנוצח והכל יצליח ודוקא אז אתה מורח את האופנוע בסיבוב. הרגליות תוקנו, צלעתי כשבוע וחזרתי לרכב. לסיכום... להזהר אחרי הקורס... למתוח את המעטפת שלך לאט לאט.

FZR600R

New member
שאלה לגידי ותנסה להיות אובייקטיבי

כיום יש לי אופנוע דו"ש ואני רוכב כמעט רק בנסיעות יומיומיות די קצרות ומתי שהוא בקרוב אני יעבור (בחזרה) לאופנוע כביש ספורטיבי ולרכיבות ספורטיביות בסופ"שים . והשאלה היא - אני משוכנע ב 100% שאני יעשה את הקורס (לדעתי הקורס היה בטוח מציל אותי מתאונה שקרתה לי לפני כשנה) , השאלה היא אם כדאי עכשיו (ואז גם אני פחות יתאמן על האופנוע לאחר הקורס)או האם עדיף לחכות קצת ולעשות אותו כבר עם האופנוע הבא??

mendev

New member
שני דברים..

דבר ראשון השירשור התחיל כהלצה על זה שנסעתי איזה 20 ק"מ מהעבודה לבית בכיף נסיעה חלקה ללא בעיות עם הרבה מאוד פאן ואז בקילומטר האחרון (כל המרחקים הם בערך) היה כזה פקק שנאלצתי לעמו ד כמו איזו פחית... ולעמידה המעצבנת הזו שהרסה לי את כל הכיף של הנסיעה קודם... וגם שפרדר לא הכין אותי לזה שהכיף נגמר
הכל היה ברוח טובה !!! דבר שני זה שהקורסים של פרדר ושות' לא רק כדאיים הם חובה. אני גם ממליץ לעשות אותם כמה חודשים אחרי שעליתם על האופנוע כדי שתהיה לכם שליטה על האופנוע אבל שלא תשרישו הרגלים רעים שקשה להיפטר מהם (אני מדבר מנסיון)

כRובי

New member
../images/Emo45.gif מצטרף למנדב..

צריך פז"מ קליל על האופנוע שברשותך , לפני שניגשים לקורס ..

SaimoAnyDayNow

New member
לגביי הקורס

חזרתי מהקורס לפני שעה לערך( שלב א), אני חייב לומר שזה היה ממש מתיש, היה חם אבל: היה מעולה , הבנתי עד כמה סיכנתי את חיי בכביש עד כה, הבנתי למה הבלאי של הבלמים שלי הוא כזה אדיר , ואיך אני במו ידיי הזקתי לאופנוע שלי. הבנתי איך לשבת נכון , איך לא לפחד מהיגוי הפוך, איך לפנות נכון ועוד ועוד... ממליץ לכולם , שווה כל שקל ובטח את החיים , עכשיו כל שנותר הוא ליישם.

לפי התיאור שלך

ובתנאי שאתה מרגיש טוב ובטוח על האופנוע הנוכחי, אז עדיף לחכות קצת ולבצע את הקורס על האופנוע הבא, עליו תרכב ותתאמן יותר.

FZR600R

New member
../images/Emo51.gif גידי , אז כנראה שאחכה לאופנו

ע הבא כדי לעבור את הקורס.

למעלה