הקושי שלי היום הוא...

לילית462

New member
האם זה מפני שאת רעבה?

או שזה שהגעת הביתה מסמל ירידה של הגנות = מחוץ לבית שומרת פאסון / דיאטה, אבל כשמגיעה הביתה כל ההגנות יורדות... אם את רעבה באמת, הפתרון הוא לאכול משהו קטן בדרך הביתה - בדיוק בשביל הזמן הזה ביום המציאו את חטיפי האנרגיה.

יעל י

New member
חטיפי האנרגיה זה ממתק לכל דבר.

בדיוק היום כתוב על זה ב"ישראל היום" בהקשר לתזונה ילדים והשורה התחתונה היא שזה ממתק.

EFRATY10

New member
אני אוכלת כל יום חטיף אחד כזה כמנת ביניים,

ושומרת על המשקל כבר שנתים פלוס.

לא דיברתי על משקל, דיברתי על בריאות

אפשר גם להיות רזים ולאכול אוכל מקמח לבן וסוכרים. אני פשוט באופן אישי מאד מקפידה על תזונה בריאה, משתדלת כמה שניתן לא לאכול קמח לבן וסוכרים, וכן לאכול דברים בריאים ומזינים. כוונתי היא שזה לגמרי ממתק. ברור שאפשר לאכול אותו גם באופן קבוע יומיומי, אך זה לא הופך אותו לבריא. זה כמו שתאכלי כל יום שוקולד מקופלת, ובסה"כ הקלוריות של היום תהי מאוזנת, אז תשמרי על המשקל. זה לא הופך את זה לבריא. וכל הכבוד על השמירה על המשקל כבר מעל שנתיים.

לילית462

New member
אפשר לבחור חטיף אנרגיה שאינו

עשיר בסוכרים, זה לא יאומן אבל ההבדלים הם של עשרות ואפילו מעל מאה קלוריות בין הסוגים השונים. חטיף אנרגיה שיש בו פחות מ100 קלוריות הוא אמנם ממתק אבל בגדר ממתק חיובי בעיני. חוצמזה אפשר גם דברים אחרים - פירות, ירקות או אפילו כריך קטן או יוגורט. העיקר לא להגיע הביתה מורעבים.

יעל י

New member
אני הקושי של עצמי!!!

לא מצליחה לעצור את עצמי בזמן,כועסת על עצמי,מחליטה מעכשיו וחוזר חלילה. לופ מעצבן.

לילית462

New member
האם בזמן שאת "לא עוצרת" את מודעת?

האם את מבינה שזה מה שאת עושה? זה השלב הראשון. בשלב הבא לשאול - למה אני לא עוצרת עכשיו כשאני יודעת שהספיק לי. השאלות הללו מאוד חשובות, עם הזמן שאלת השאלות הופכת למעשים. את לא הקושי של עצמך, יש סיבה שאת לא עוצרת. אני למשל אוכלת יחסית נורא מהר, ואז אני מתבאסת ולא נעים לי לשבת מול צלחת ריקה כשמסביבי כולם אוכלים, מה שקוה הוא שאני ממשיכה להעמיס ולאכול אפילו ששבעתי. כשהבנתי את זה התחלתי למצוא דרכים אחרות להתמודד עם אי הנעימות שלי לשבת מול צלחת ריקה ואנשים אוכלים.

lolla123

New member
הקושי שלי אתמול...

היה אוטו גלידה ולא עמדתי בפיתויי ואכלתי מגנום... טעים.. טעים....

EFRATY10

New member
אני בטוחה שאני מפסידה שאני לא אוכלת

מגנום. הרצון לא להרוס את הדיאטה גובר על הרצון לאכול את הדבר המדהים.

lolla123

New member
איזה כוח רצון. כל הכבוד לך....

מורידה בפנייך את הכובע

EFRATY10

New member
מעדיפה מראש לא לקנות,כי אם יש בבית בטוח

שאתפתה לאכול את זה.

lolla123

New member
אצלי גם אין בבית.. אבל...

כשאני עם הבן שלי בגינה ומגיע אוטו גלידה... אז, אז המגנום קורא לי חחחחח

lolla123

New member
יעלי,

אם זה היה חד פעמי, לא הייתי צריכה להשתתף בפורום הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחח....

למעלה