הקושי שלי היום הוא...

יעל י

New member
רוצות קושי אני אתן לכן קושי מאתמול...

התנהגות רעה שלי. הייתי עם הילדים במקדונלדס והזמנתי לעצמי חזה עוף צלוןי בלחמניה מקמח מלא וביקשתי הרבה חסה.475 קלוריות.לארוחת ערב בסדר. קניתי כזה גם לבעלי להביא הבייתה. בעלי כבר אכל אז...חבל לזרוק.אכלתי חצי מהלחמניה ואת שאר החזה עוף והסתבר ששמו לו לחמניה רגילה. אוףףףףףףףףףףףף איתי. יום אחד רואה ירידה של 700-800 גר' ומיד הורסת.

לילית462

New member
../images/Emo24.gif אל תלקי את עצמך

תחשבי מה את יכולה ללמוד מזה. מה יכולת לעשות אחרת בפעם הבאה - תעשי אחרת!

lolla123

New member
יעלי..

זה לא כזה נורא. את תחמירי עם עצמך. תטפחי לעצמך על השכם שלא אכלת ציפס וקינוח. זאת לא מעידה נוראית.

לילית462

New member
מה את צריכה, מה חסר לך, מה מציק לך

למה השוקולד קורא לך? בשוקולד היות והוא מתוק יש משהו מנחם עבור רוב האנשים, נסי לחשוב האם זה מה שאת מחפשת - נחמה? ואם כן למה, ממה? התייחסי לצרכים הרגשיים שלך בדרך אחרת ולא דרך הפה. דברי אותם, כתבי אותם, ציירי אותם - בטאי אותם והם לא ידרשו שוקולד. זה קשה, אני כל כך מבינה אותך לפעמים אני לא מצליחה להפסיק לאכול שוקולד, לפחות לא עד שאני גומרת את כל החבילה. אז אני עומדת מול המקרר מחזיקה את העטיפה הריקה ושואלת "כבר נגמר? בקושי הרגשתי את הטעם" ואכן לא הרגשתי את הטעם כי בלעתי את השוקולד כדי לא להתייחס למשהו, הייתי כל כך עסוקה לייצר הסחת דעת מדבר אחד (רגשות) שלא שמתי לב איך חבילה שלמה של שוקולד נלעסה על ידי בחמש דקות... הכי מעצבן שזה שורף בגרון אח"כ מרוב מתיקות...

למעלה