הקורקבן

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif כן זה די דפוק.

אבל עד עכשיו לא היה מספיק תקציב. רק עכשיו יש.. ^^ ותודה.

Gרייס

New member
../images/Emo110.gif יו חח ברר

איך באתי חח בדיוק שעושים לך חחח אזזז......... אני לא אשאל עכשיו כי כי אין לי שאלות בראש כרגע חח:p מחר או משהו?

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif ~;~

אני לא מאמינה. רק 4 אנשים שאלו אותי שאלות. אתם גרועים ;[

bmt29

New member
אוקי בר...

1. מה המצב?
2. מה את שומעת עכשיו?
3. איך היית מגדירה את הסיגנון המוזיקלי שלך?
4. מי את הכי אוהבת מסיסטם?
5. אם היית חיה, איזה חיה היית? (הרמה להנחתה...
)
... 6. מה החלום שלך?
7. תגדירי את עצמך ב3 מילים.
8. מ1 עד 10 איך היית מדרגת את סיסטם?
9. מה היית מוכנה לעשות, כדי להביא את סיסטם לארץ?
10. 5 להקות שאת אוהבת חוץ מסיסטם...
זהו להפעם... LOVE & JB

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif יאי!

1. מה המצב? אחלה, סוף סוף יש לי מה לעשות בשישי בערב. :mad: 2. מה את שומעת עכשיו? צ'ופ סווי כי אני מעבירה אותו לפלאפון. ^^ 3. איך היית מגדירה את הסיגנון המוזיקלי שלך? רוק&סגנון סיסטם&מטאל. ^^ 4. מי את הכי אוהבת מסיסטם? אאמ סרג'. 5. אם היית חיה, איזה חיה היית? :| 6. מה החלום שלך? אין לי חלומות, יש לי שאיפות. 7. תגדירי את עצמך ב3 מילים. היי אני בר:X 8. מ1 עד 10 איך היית מדרגת את סיסטם? 10! 9. מה היית מוכנה לעשות, כדי להביא את סיסטם לארץ? לאכול דג[!] סתם, לא נראה לי שהייתי מעיזה לאכול דג. 10. 5 להקות שאת אוהבת חוץ מסיסטם... אוף זה יותר מדי קשה. coldplay יוני בלוך, אפרת גוש nirvana RHCP

saar91

New member
../images/Emo99.gifברי!!!!!!בר!!!!!ברברה!!!

מה קורה? נכון שאני נחמד? איזה חמודה את! אני כן אוהב אותך! את אוהבת אותי? רוצה להיות אחותי הקטנה?(מוחעחעחעחעחע גנבתי מדורון
) רוצה שאני אנגן לך Chop Suey? זהו...

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifסעררר!!1 סערי! [שיערי. חה.]

אוף עניתי על זה והוא לא שלח. ;[ מה קורה? אחלהD: נכון שאני נחמד? זה יותר נכון מנכון. ^^ איזו חמודה את! לא זה כבר לא ממש מדויק...:X אני כן אוהב אותך! יאייי *צוהלת* *דגים ואגסים נזרקים בחדר* את אוהבת אותי? מאודדדדד! רוצה להיות אחותי הקטנה?(מוחעחעחעחעחע גנבתי מדורון) אתה לא יכול לגנוב מדורון.
אני כבר נאמנה לדורקי אחי הגדול! רוצה שאני אנגן לך Chop Suey? כןןןןD: [חהח גמאני יודעת לנגן אותו.P:] זהו...:\

Ipecac0

New member
קצת באיחור!

אז ברושקה!: מה הדיסק האחרון שהתנגן לך במערכת? ממתי את אוהבת סיסטם? מה אכלת היום לארוחת בוקר? צהריים? קינוח? (מצטערת, אני תמיד חייבת לשאול על אוכל
) צבע אהוב? יש לך פריט לבוש אהוב? תגידי מי: הגיטריסט הכי אהוב עלייך: המתופף הכי אהוב עלייך: הבאסיסט הכי אהוב עליך: הסולן הכי אהוב עלייך: יש זמר שנוא? זמרת? פרי שנוא? צבע שנוא? היית משנה משו באופי/יופי שלך? יש שיר של סיסטם אהוב במיוחד? מצטערת אם שאלתי משו שמישהו כבר שאל...

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif מעייני../images/Emo23.gif

מה הדיסק האחרון שהתנגן לך במערכת? הדיסק האילהי והנסגד שדורקי [אחיהגדול|האילהי והנסגד|] הביא לי בעזריאלי. P: ממתי את אוהבת סיסטם? אאאאמ מאז סוף שנה שעברה בערך.. [עומרי] מה אכלת היום לארוחת בוקר? לא אכלתי ארוחת בוקר
צהריים? מעדן אחד של שטראוס. פף.. קינוח? נופP: (מצטערת, אני תמיד חייבת לשאול על אוכל ) XDD צבע אהוב? אממ לאדעת.. לא יצא לי לחשוב על זה. יש לך פריט לבוש אהוב? הכובע הנסגד שלי!!!1 אבל זה לחורף;[ תגידי מי: הגיטריסט הכי אהוב עלייך: המתופף הכי אהוב עלייך: הבאסיסט הכי אהוב עליך: הסולן הכי אהוב עלייך: לכל אלה, אין לי תשובה. זה יותר מדי קשה. ;[ יש זמר שנוא? הו המוןן! לאחרונה אני שונאת ממש את שלמה ארצי. זמרת? אוי, תנחשו.
פרי שנוא? אאמ אבוקדו זה פרי? צבע שנוא? צהובבבבבבב בע היית משנה משו באופי/יופי שלך? פפף הרבהX_X יש שיר של סיסטם אהוב במיוחד? לאחרונה, suggestions, sugaer, prison song, soldier side וpsycho במיוחד.. אני אוהבת אותך.^^

למעלה