../images/Emo181.gifיאייי^^
אינ צריכה להתרגל לעשות רק מדוזה, בלי אישלג. ;[ אז כבר דיברת עם זיגי? כןD: אם כן איך הלך? היה משעשע אם לא מדוע????. P: מה הקטע עם המדוזה???? אממ תחכו שיהיה לי כוח לספר את זה שוב.
ומה כול כך טוב בהן?? הן חמודות! ומושיות! את מנגנת על כלי?..או משו בכלל? כן^^ גיטרה פסנתר ובקרוב תופים. מה התחביבים שלך? אממ מוזיקה בעיקר, נמנמ תתפלאו אבל אני גם מאלפת כלבים מודרכת! ו..מציירת ומצלמת וכאלה:X מה את הכי אוהבת לאכול? שאלו אותי כברP: גם לך יש יצרים פסיכודלים??? אני משערת שכן, יקח לי זמן לחשוף ולגלות אותםP: ממתי התחלת לשמוע סיסטאם??(כי את בכיתה ו' וכל זה מעניין?) אממ אז הכל התחיל בגיל 8 , או קצת פחות. שמעתי לראשונה את יוני בלוך. התאהבתי ישר. ו.. התחלתי לברר לגבי שירים שלו. וזה התחיל להתפתח לכל מיני סוגים של רוק.. ו. באמצע שנה שעברה ידיד שלי [עומרי הנסגד] הכי יל את סיסטם, והתפלאתי שיש ילדים בכיתה שלא שומעים את כל הפופ\ראפ\היפ\הופ\מזרחי\יםתיכוני\whatever!. אז התחלתי לשמוע. והתחברתי, מאוד. כמה זמן לוקח לך לקום בבוקר? אני קמה ישר! אף פעם לא עשיתי בעיות בעיניין הזהP: אבל אם לא תשימי לי שעון מעורר\אמא מעוררת\כל דבר שכזה, אני אתעורר בערך ב9:30. מה הוא הזמן הכי אהוב עלייך ביום? אאמ אחרי שחוזרים מהבית ספר- בית ריק עד איזה 17:00\18:00, והלילה שבמקום לשבת במיטה ולראות את הזריחה אינ סוף סוף ישנה! את שותה אלכוהול? פחח, ברור, מה זה השאלה הזאת. צבע אהוב? ללאלא. בגד אהוב? אמ חולצה וג'ינס:X את מי את הכי אוהבת בפורום? אין דבר כזה.
[הו כמה קלישאתי] האדם שאת הכי מעריצה? לא יודעת נו:$ מאמינה באלוהים? עד לפני שנה בערך כן, אבל עכשיו יש ל י יותר מדי ספקות כדי להגדיר את זה ככה. חיה אהובה? ושוב אני אומר לך מצטערת על כול נזק שגרמתי אגרום לך בכול דרך שהיא... את לא. ^^