הקורקבן

misformetallica

New member
הקורקבן../images/Emo3.gif

הקורבן: והשבוע......הילדה שלא מוכנה לחכות לקיץ כדי לשים מדוזה בכל כותרת...ואז בקיץ לא יהיה אישלג!!!!!!!!!!sweet berries הלא היא בר!!! תהנו..

sorrowful eyes

New member
|ערפד| אמ..אוקע

הבה נתחיל
פעם נעקצת ע"י מדוזה?
אם כן, זה כאב?
האם ראית את הסרט "מוצאים את נימו"?
אם כן, אהבת את המדוזות הורדרדות שבסרט?
את אוהבת להיות יועצת זוגיות?
ים או בריכה?
קיץ או חורף?
או |מדוזה?
ארמנים או טורקים?
בקרמבו,את מתחילה מהעוגית או מלמעלה?
במילקי, את יותר אוהבת את הקצפת או השוקולד?
את אוהבת להיות קורבן?
יש לך מלפפון חמוץ במקרר?

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif*ביי אישלג* יאי. D: ../images/Emo166.gif

פעם נעקצת ע"י מדוזה? האמת שלאXD אם כן, זה כאב? זה בטח היה יכול להיות כואב.. אבל מדוזות נאמנות לי והן לא עוקצות אותי. סתם, אני פשטו לא אוהבת ים אז אני בקושי הולכת. האם ראית את הסרט "מוצאים את נימו"? לאP: אם כן, אהבת את המדוזות הורדרדות שבסרט? מדוזות ורודות?! את אוהבת להיות יועצת זוגיות? תלוי.
ים או בריכה? בריכה קיץ או חורף? חורףף!!! |אישלג| או
?
! ארמנים או טורקים? ארמניםP: נחשו למהP: בקרמבו,את מתחילה מהעוגית או מלמעלה? אממ לא שמה לב ממשP: נראה לי שמלמעלה בדרך כלל:X במילקי, את יותר אוהבת את הקצפת או השוקולד? הקצפת- השוקולד די מגעיל.. ואני לא ממש אוכלת הרבה מילקי את אוהבת להיות קורבן? כן זה כיףףD: יש לך מלפפון חמוץ במקרר? אמ לא, גמרתי הכל. |:

Evil Pig

New member
אני אני אני!!

מה שלומך? מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? מה דעתך על קאברים מצחיקים לשירים? מה דעתך על קאברים בכלל? אם יעשו קאבר לשיר של יוני בלוך את תאהבי את זה? למה לעזאזל נידבקתי לקטע של הקאברים?!? מה את אוהבת לאכול? מה רומנטי בעינייך? רוצה להיות אחותי הקטנה? נכון שגם את מוצאת את הבצפר דבר לא חיוני לחיים? נגמרו לי השאלות.. אם יהיו עוד אני אשאל.. בנתיים זהו. יום טוב

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif|אישלג|דורקיייי../images/Emo99.gif

מה שלומך? מעולה!1 מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? שהלילה הזה לא לוקחים יותר כדורי שינה ~להלה~ מה דעתך על קאברים מצחיקים לשירים? יכול להיות נחמד, לפעמים. מה דעתך על קאברים בכלל? אמ אני לא כל כך בעד קאברים אבל יש קאברים מאוד יפים שאני מכירה. :) אם יעשו קאבר לשיר של יוני בלוך את תאהבי את זה? תלוי לאיזה שיר ובאיזו צורהP: את הרעיון עצמו, אמ, אולי , זה יהיה מעניין.. למה לעזאזל נידבקתי לקטע של הקאברים?!? תשאל את דודו מהום-סנטר מה את אוהבת לאכול? אמ בזמן האחרון אני בקושי אוכלת[
], אבל.. אינ אוהבת בשר, ו..שניצל תירסD: ועוד הרבה דברים. ^^ מה רומנטי בעינייך? אני לא מנוסת בעניין
אבל מספיק לי שמישהו אומר לי שהוא אוהב אותי ברצינות .
רוצה להיות אחותי הקטנה? כככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!111 נכון שגם את מוצאת את הבצפר דבר לא חיוני לחיים? שאלה קשה. P:

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifאחי הגדול!!!!!1111111

הידדדדדדדדדדדד [אבל אחים קטנים זה רע! |אין לי כאלה. האהאהאהאעיאריג]

ssdd12345

New member
אווווו אני

אז כבר דיברת עם זיגי? אם כן איך הלך? אם לא מדוע????. מה הקטע עם המדוזה???? ומה כול כך טוב בהן?? את מנגנת על כלי?..או משו בכלל? מה התחביבים שלך? מה את הכי אוהבת לאכול? גם לך יש יצרים פסיכודלים??? ממתי התחלת לשמוע סיסטאם??(כי את בכיתה ו' וכל זה מעניין?) כמה זמן לוקח לך לקום בבוקר? מה הוא הזמן הכי אהוב עלייך ביום? את שותה אלכוהול? צבע אהוב? בגד אהוב? את מי את הכי אוהבת בפורום? האדם שאת הכי מעריצה? מאמינה באלוהים? חיה אהובה? ושוב אני אומר לך מצטערת על כול נזק שגרמתי אגרום לך בכול דרך שהיא...

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifיאייי^^

אינ צריכה להתרגל לעשות רק מדוזה, בלי אישלג. ;[ אז כבר דיברת עם זיגי? כןD: אם כן איך הלך? היה משעשע אם לא מדוע????. P: מה הקטע עם המדוזה???? אממ תחכו שיהיה לי כוח לספר את זה שוב.
ומה כול כך טוב בהן?? הן חמודות! ומושיות! את מנגנת על כלי?..או משו בכלל? כן^^ גיטרה פסנתר ובקרוב תופים. מה התחביבים שלך? אממ מוזיקה בעיקר, נמנמ תתפלאו אבל אני גם מאלפת כלבים מודרכת! ו..מציירת ומצלמת וכאלה:X מה את הכי אוהבת לאכול? שאלו אותי כברP: גם לך יש יצרים פסיכודלים??? אני משערת שכן, יקח לי זמן לחשוף ולגלות אותםP: ממתי התחלת לשמוע סיסטאם??(כי את בכיתה ו' וכל זה מעניין?) אממ אז הכל התחיל בגיל 8 , או קצת פחות. שמעתי לראשונה את יוני בלוך. התאהבתי ישר. ו.. התחלתי לברר לגבי שירים שלו. וזה התחיל להתפתח לכל מיני סוגים של רוק.. ו. באמצע שנה שעברה ידיד שלי [עומרי הנסגד] הכי יל את סיסטם, והתפלאתי שיש ילדים בכיתה שלא שומעים את כל הפופ\ראפ\היפ\הופ\מזרחי\יםתיכוני\whatever!. אז התחלתי לשמוע. והתחברתי, מאוד. כמה זמן לוקח לך לקום בבוקר? אני קמה ישר! אף פעם לא עשיתי בעיות בעיניין הזהP: אבל אם לא תשימי לי שעון מעורר\אמא מעוררת\כל דבר שכזה, אני אתעורר בערך ב9:30. מה הוא הזמן הכי אהוב עלייך ביום? אאמ אחרי שחוזרים מהבית ספר- בית ריק עד איזה 17:00\18:00, והלילה שבמקום לשבת במיטה ולראות את הזריחה אינ סוף סוף ישנה! את שותה אלכוהול? פחח, ברור, מה זה השאלה הזאת. צבע אהוב? ללאלא. בגד אהוב? אמ חולצה וג'ינס:X את מי את הכי אוהבת בפורום? אין דבר כזה.
[הו כמה קלישאתי] האדם שאת הכי מעריצה? לא יודעת נו:$ מאמינה באלוהים? עד לפני שנה בערך כן, אבל עכשיו יש ל י יותר מדי ספקות כדי להגדיר את זה ככה. חיה אהובה? ושוב אני אומר לך מצטערת על כול נזק שגרמתי אגרום לך בכול דרך שהיא... את לא. ^^

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif|אישלג|אעעעעעעעעעעעע

אני לא מאמינההההההההההההה אני לא מאמינה המדוזה חזרהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

silver and cold

New member
QUESTION

הבנתם תקונספט של הכותרת??!?! משו טורףףף
אז נחזור לעניינו: 1.להקות אהובות פרט לסיסטם. 2. סטייק או פסטה? 3. יד ימין או שמאל? 4.אולסטר או ואנס? 5.פאקאצות: מי יכול בלעדיהן או לזרוק עליהן נעל_שפיץ_עקב_מטורף? 6. מה היית עושה בחצי שקל? 7. קולה או מים? 8.מקצוע מועדף ושנוא 9.מוזיקה ישראלית כן או לא? 10. לסיום... חיי ללא הסיסטם?... תהני לך

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif גאוני|סוגדת|

אז נחזור לעניינו: ה 2. סטייק או פסטה?סטייק. 3. יד ימין או שמאל? ימין! 4.אולסטר או ואנס? אולסטאר! 5.פאקאצות: מי יכול בלעדיהן או לזרוק עליהן נעל_שפיץ_עקב_מטורף? לזרוק עליהן שולחן נשמע ידידותי יותר. אבל הן משעשעות לפעמים. XD 6. מה היית עושה בחצי שקל?הולכת לקנות מסטיק אבטיח? D: סתם,אממ לאדעת:S 7. קולה או מים? תלוי מה בא לי באותו הרגע 8.מקצוע מועדף ושנוא: מקצוע שונא- גיאוגרפיהההההההה והסטורייה, אהוב- כרגע תצחקו אבל מתמטיקה, יש תקופות שאני ממש שונאת ויש תקופות שאני ממש אוהבת. אאה והתקבלתי לכיתתא ומנות יאהי!!!!!!11 9.מוזיקה ישראלית כן או לא? כן! 10. לסיום... חיי ללא הסיסטם?... שחורים ואפלים?><

ssdd12345

New member
מה זה כיתת אומנות?...איך זה הולך

אצלכם???? ואני מממממממשששששששששששששששששש גאה.... אוי אוי.....את גם תמשיכי למגמה???? כי אם כן אני אהיה סופר דופר גאה....אהמ אהמ

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif חח אממ

כאילו. . במסגרת בית ספר, בעיקר בגלל שאין לכיתות ו' שעורי אומנות- הקימו כיתת אומנות.. שנבחנים אליה, ואם מתקבלים אז יש כל מיני תערוכות ובונים ת]אורות ולומדים וזה. בקיצור התקבלתי ואני ממש שמחה. :) מעטים מאוד התקבלו.. מתוך.. כל השכבה בערך

Big bear

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif

תהני לך שם, אחרי זה שתנסי להתקבל למגמה בתיכון (אם תרצי) יהיה לך הרבה יותר קל...
אבל לא הבנתי תרעיון כי עוד מעט כבר נגמרת השנה אז מה תספיקו כבר ללמוד שם...? |:

למעלה