הקורס של המאסטרו....

XtReme

New member
אקס מה קורה עם הגלריה?../images/Emo13.gif

נזכה לראות אותה במהרה?

סקניה

New member
לכל המודאגים:

לסקניה שלום. שלום מאד. הסקניה גילה שנפילה שעד לא מזמן היתה מקרבת אותו לאורטופדים ומחזירה אותו ליחסים עם קובי פיזיוטרפיסט,אז עכשיו נפילות כאלו מסתכמות בלא יותר מחיוך!!! והסקניה אוהב לחייך. זו,ורק זו, הסיבה שהוא נופל על ימין ועל שמאל...
האקסטרים, לעומת זאת, היה חם לתת לסקניה בראשו ולכן כעבור שתי פניות התעופף את ההתעופפות של הקורס.אני מקווה שאין יותר מדיי סימנים כחולים. המאסטרו? כל סופרלטיב שאתן רק יגמד ממעמדו. מי שירד חצי מירידה האחרונה (זו שכולנו רק עלינו) על הגלגל הקידמי......מה אומר ומה אוסיף?? וזה בסוף יום מתיש...כשהסקניה היה כמעט חסר הכרה.... זהו,שוב נתפסו לי השרירים... אז נמשיך בפעם הבאה...

עניני מה , מי , ומו ../images/Emo80.gif ושאר

ירקות... אז אחרי שעברו הרבה הרבה שעות , ואף לא אחד שעה לתחינת היועצת לגבי הרגעתה בענין שלושת ימי החסד השרוודסטים , היועצת נגסה בפיתה עם טחינה , ובמקום להשתמש באוזניה ( הגדולות גדולות) , השתמשה במעט מממונה ,ובפיה (מפיק המרגליות) וחייגה כמה וכמה מספרי טלפון הידועים לה ורק לה... וכן! רגוע נרגעה היועצת!בכי של שלווה ונועם שטף את היועצת! הנער הקטון , דניאל פ. ("שלה ורק שלה") לא איכזב! נתן הקטון בגז כמו שצריך!ואושש את אמירתה משכבר הימים של היועצת לגביו:"זה הקטון גדול יהיה" שאר הנוכחים מבית מדרשו של הפרדס: אותו רד ברון (במידה ואין ביועצת טעות...) כבש את לב המשתתפים בקורס! חיוכו שובה הלב , כיבושו את המפלצת הירוקה - קי.אל.איכס ראוי לשבחיה של היועצת!הוא לא יהיה "גדול" - הוא כבר...גדול! סקנילה! שמגדיר מחדש :"משאית" השדון שטעה לגביו...הו..כמה טעה, הוא עוד ישכיב בשטח (ואולי גם ישכב קלות...
) הביא גאווה לקי.טי.אם באשר הם שם..
ביג פוט! להבדיל משמשון הגיבור המיתולוגי - הוכיח מר ביג כי קיצוץ המחלפות לא גורם לתמות נפשי עם פלשתים ( ועם הדי.אר...) אלא לתחיית השטח והעליות! ביג עוד יהיה ביגר! אקסטרים! שהוכיח כי הסטרים הוא נכון!ההוא זרם בצורה מעוררת השתאות וללא טעות... (טוב...היו כמה...) אחרון אחרון חביב...הראדר! (א´ במקור בשמו) סוסים זקנים וותיקים לומדים משהו חדש?! הראדר דהר ודהר! האוכף של האל.סי קטן עליו... היועצת מתפוגגת לעכשיו...היא עוד תשוב!
והיא משרבבת לשונה כהרגלה

סקניה

New member
יועצת יקרה:

הבטחתי ואקיים לכשאוכל להפעיל את אצבעותי בקצב של יותר ממילה לדקה. הפירוט בא יבוא. רק אם קצת תז...ן היועצת בסבלנות, לא נאכזב
אגב- הברון רוכב על LC ולא על יפני ירוק...

XtReme

New member
סקניה, רק תגיד מתי ...

ואיפה ראש בראש אתה ואני. ולמרות שאתה רוכב על בהמה אצילה משלי, עשן ועפר תקבל. וסימנים כחולים יש למכביר. מ Xtreme שנושא את סימניו הכחולים בגאוה, שמחכה ליום שיראה גם לראדר אגזוז יפני גאה.

XtReme

New member
יה ראדר../images/Emo6.gif

שים לב איזה כבוד אתה מקבל כאן. הפכת למודל

gradar

New member
תודה, ../images/Emo9.gif

אבל אתמול (שבת,יום שלישי של הקורס) אתם סקניה, הברון, XTREME, הוכחתם כי אתם המודל: מודל לכל זב חוטם כי ניתן ללמוד ולהשתפר וכן, אף להגיע להשגים. נ.ב. רדר (או ה-רדר) בלי א´ טועה !!! (אני הייתי רדר עוד לפני שה-רדר ידע שהוא רדר) - - קלטתם ??? - - מה-רדר שישמח שיתנו לו בראש

סקניה

New member
לא אתיימר ...

לתת לאקסטרים בראשו....הבחור אומן שטח יחסית אלי... על אופנוע כבד משלי הוא נותן בראשי.... השאלה היא :עד מתי?
כי הסקניה מתאמן... הסקניה למד איך להתאמן...ועל מה...ואיפה... הסקניה כבר לא נעלם כל-כך מהר מהמראות..... אבל עוד רחוק היום בו יקרא תיגר על האקסטרים.... או על הרדר...במיוחד בהקפות האחרונות... כשמשום מה לרדר היה צבע עיניים אדמדם משהו...... מבט של טורף... ואני כמעט משוכנע...כי לרגע קצר....צצו קרניים מהקסדה...
אבל הסקניה מתאמן... הסקניה- מתאמן

gradar

New member
אווו... האם האצבעות נרפאו? ../images/Emo101.gif

אכן מוחל אני מכבודי, ו..כן היו שם קרניים (מזמן כבר לא קרה...) אכן הסקניה "כבר לא נעלם כל-כך מהר מהמראות..... " (אין מראות באופנועי שטח)
אבל סקניה יקר הדרך לאימון עוברת במרוצי העמותה, נו.... יאלה.... ונראה אותך בקרוב.... אך לפני הכל ספר סקניה יקר על הקורס בבקשה. בכדי שכולם ילמדו (ויש מה) בקורסים הקרובים..... ממשנית ה-רדר

סקניה

New member
הבטחתי ליועצת....

מה היה לנו שם? צוות מיקצועי ביותר- היה. ראובן סביו,ערן סטריק,בני נדיבי ואחד גיא רדר שחצי רכב וחצי הדריך.. מה למדנו- הכל.פחות או יותר. החל מתנוחת רכיבה,תנועות גוף,האצה-בלימה, פניות רחבות וצרות,ימינה ושמאלה,רכיבה בתוך נחל,עליות,ירידות,מדרגות,רכיבה בתוך בוץ טובעני,בגשם,בשמש,עליות הגשם,ירידות בגשם......אוף,מי שלא יחווה על בשרו לא ממש יבין על מה אני מדבר.... כשמגיעים לעליה שביום טוב מלאה פודרה,אבל היום יורד גשם,אז היא מלאה בוץ לא טובעני אבל חלקלק להחריד וראובן עולה אותה שלוש פעמים....וערן עולה אותה רק אחרי שמתחזק הגשם,וגם יורד,ומשאיר את כולנו עם הלסת בריצפה... וכאילו שזה לא הספיק, גם הרדר עולה אותה...סתם כדי להראות לנו מה בהמה כבדה יודעת לעשות עם רוכבים נכון..... אני הגעתי לקורס כשעל חגורתי מסומנות ארבע רכיבות שטח.טרי.ירוק. חשבתי,ובדיעבד התברר שצדקתי, להקנות לעצמי יסודות רכיבה נכונים כבר בתחילת דרכי הסילעית... ראובן הראה,ואני אחריו...תנוחת ידים,גוף,מבט,רגלים....ופתאום הכל נעשה קל יותר,מהיר יותר וכואב פחות....וכאן המקום להודות באופן מיוחד למר בני נדיבי וכל פעם שראה רגליים מבצבצות או התמהתמהות על הגז ידע לצעוק עלי שאתקן בהקפה הבאה...ממש לתקן את הטעויות תוך רכיבה.... וכאילו שכל זה לא הספיק לנו... אוי יועצת חביבה ,כמה שאת הפסדת שלא באת להציץ למאסטרו הארופאי... יכול להיות אבא של ערן וסביו...ולא רק בגיל... פשוט ליגה אחרת.איפה שאנחנו מהססים להיכנס,הוא בפול-גז, איפה שאנחנו נכנסים לאט הוא משכיב כאילו סלול שם אספלט.....אימא´לה.... כמה הקפות והמאסטרו עוצר אותי להזכיר לי להרים רגל מהר יותר לרגלית אחרי הפניה וללחוץ לחץ אחיד בשתי הרגליות....כמו קסם-זה עובד!! ראובן רוכב אחרי וצועק "טוב-מאד" אחרי סידרה של פניות איטיות שמצאתי את עצמי עובר מהר משתיכננתי אי-פעם....בני עומד בפניה וצועק לי לשבת על המיכל ו"גגגגגגאאאאאזזזז" הופה אני טס אל המקפצה.... את הקורס התחלתי בתור "הכי-טירון-בשטח" ,בסיומו לא הייתי הכי איטי ... ולא רק אני.גם תותחים השתפרו...פאסולה (הקוסם?) אומר לראובן שהשתפר מהפעם האחרונה בה רכבו יחד,דניאל אומר שלא רכב מעודו כל-כך מהר במסלול הבית שלו...אפילו הרדר נכנס לכמה הקפות של קצב מטורף..... ביג-פוט הראה ששום דבר לא מפחיד אותו ועבר כל מכשול שניסו להציב בפניו. הברון נפל וקם,כל פעם מחדש.ולא הפסיק לעבוד על הטכניקה. אקסטרים הראה שיש דברים שלא שוכחים גם אחרי התנזרות ארוכה,ובשילוב הטכניקה הנכונה העניינים אפילו מתחילים לזוז מההההר גם עם סוס קרבות ותיק וכבד... ביום האחרון כבר נפלתי רק פעמיים.... הכי פחות נפילות מאז שראיתי שטח. ומיותר לציין- ביום האחרון היתה הרכיבה הכי מהירה שלי עד כה.... כל הנאמר אינו בא כדי להמליץ על קורס זה או אחר.פשוט התרשמות אישית. מי שלא משתתף-מפסיד. תרתי-משמע. הסקניה- עדיין מתאמן

../images/Emo99.gif היועצת מתאהבת באלו

שעומדים במילתם , ליבה גואה מהתרגשות , ואתם כבר יודעים מה קורה כשהיועצת מרוגשת...היא חושפת את אותה אגודל בשרנית שלה
ולענין הראדר ... היועצת אמנם טועה פה ושם( לא הרבה...ממש קלות)בענין הנידון היועצת בשלה (כמו פרי) :"הראדר כשהא´ במקור!" וכאן נשאלת כמובן השאלה :"על איזה מקור מדובר?" - תשובות יגיעו... היועצת שהופכת למשאית

XtReme

New member
חתיכת ../images/Emo58.gif, אני לא מבין איך

בסוף היום המתיש הזה היה לך עוד כח לרכב כך? בסוף אני הייתי כמעט במצב קטטוני .

gradar

New member
שבת?????????? ../images/Emo5.gif

בשבת הקרובה יש מרוץ !!!!!! מה, לא ידעתה???? מה, לא נרשמת ??????

XtReme

New member
לצערי אני צריך לטמון

ראשי בספרים, ולא אוכל להגיע למירוץ. אבל לעשות הפוגה ולתת שעתיים בגז מתאים לי. מאקסטרים שהולך לראות רק (כמעט) ספרים ומספרים בחודש הקרוב.

למעלה