הקורס של המאסטרו....

הקורס של המאסטרו....

האקסטיזית הזדנבה לצפיה ביום ההדרכה של הפסולה, התרשמה ביותר ונתנה למצלמה להתפרע... דוגמיות כאן, ומאוחר יותר בגלריות של פולגז אקסטיזית, תיעוד ורישום

../images/Emo7.gif בוכה על כי לא יכלתי להגיע... ../images/Emo7.gif

קינג דיויד היה חביב... שירות צמוד של אבי שטייניץ היה סיבה למסיבה... אבל...... שום דבר לא ישווה ל..... ח. שנכנס בתחילת החודש להתחייבויות.

היועצת מצטרפת לבכי של חליל

עד כי הבכי מחלחל לעצמה עמוק עמוק , היועצת בוכה על כי החמיצה את יפה התואר הארופאי שלה מלהטט לעיני השרוודים הטריים והחדשים . היועצת אף גועה בבכי מהתרגשות בשומעה (באוזניה הגדולות גדולות) הדים מממה שהתרחש באותם שלושת ימי חסד השרווד שהגיעו לשיאם היום. היועצת היתה שמחה במידה ומי מהשרוודים שנכח באותה התגלות היה משתף אותה , ומונע בכייה על החמצתה. היועצת הבוכה ,שתחינה בה על שיתופה בהתגלות
בטון חרישי היועצת מוסיפה התנצלות לאחותה היקרה על הברזתה , וגאה לפחות שאחותה תיעדה ההתגלות

החולה מצטרף לבכי של היועצת../images/Emo5.gif

שגם החולה המהולל והפצוע לא הצליח להגיע לקורס שתמיד חלם עליו החולה בועט באוויר עם הרגל הבריאה ומקלל את השניה .

XtReme

New member
אין על המאסטרו הוא ה ../images/Emo47.gif

היה גדול. הבן אדם פשוט אומן. אקס מחכים כבר בכליון עניים לראות את ההתפוצצות של סקניה.

XtReme

New member
גדול, גם אני עכשיו מגלה את כל

הכחולים על הגוף.

זה סקניה? אךך החיים הקשים של המתחיל

סקניה לא נורא אחי אני מקווה כולך שלם ובריא

fazer_1000

New member
שאלה לאקסטיזית--- בקשר למצלמתך

איזו מצלמה זאת? היש לה זום? אבא שלי קנה לא מזמן מצלמה דיגיטלית, יקרה בטירוף (הוציא במכרז מעל 4000 שקל!) אבל אין לה זום. היא איכותית חבל על הזמן אבל הזום שלה הוא די קצר יחסית ואין לה אופציות ידניות כמו שאני אוהב, וגם לא פוקוס אפילו... רציתי לדעת איך המצלמה שלך, ומה מחירה... ספרי קצת...

אמנם לא פורום צילום...

אבל חליל יסלח לנו (ביחוד אם אני אספר לו מה בישלתי היום) אז הצלמניה היא Nikon Coolpix 880 זום אופטי 2.5 פלוס דיגיטלי X 4, 3.2 MP, ואפשרות להוסיף עדשות - כל התמונות מהיום צולמו עם עדשת wide 0.63. מחירה היום בארה"ב בסביבות 450$ (יצאו כבר חדשות יותר בסדרה). והנה עוד דוגמית לביצועים שגם היועצת תהנה קצת... נשיקות, אחותי אקסטיזית, לשירות הציבור

fazer_1000

New member
את שלך הבאת מארה"ב?

איך אני יכול להזמין אחת מארה"ב? 450 דולר זה סכום נכבד אך אני מאמין שאני אוכל לגייס תוך כמה זמן... מאיפה מזמינים? בשביל שתבינו למה זה קשור לכאן זה כדי שאני אוכל לצלם בשטח, מירוצים וכו´...

עם! עם! עם!

לא לדלג על הבצפר! טוב נו, זו אחרונה בינתיים עד שחליל יבוא לקחת דיסק עם תמונות לאתר.... אני פורשת להיום. אקסטיזית

XtReme

New member
זה מה שקורה ...../images/Emo8.gif

כשרוכבים על אופנועים במקום להיות בבית הספר.

אחות יקרה לי?

תמיהה ביועצת ותמיהתה כדלקמן: שרוודיסטים טריים , חדשים (כולל הראדר שהא´ בשמו במקור) רוצים תמונות תהילה משל עצמם טרום הרגעתה של היועצת מבכייה חסר המעצורים מפאת הפסדה את גיבורה יפה התואר הארופאי מלהטט והאחות היקרה לי שועה להם? ומי ירגיע את היועצת? ומי ישכך את כאבה? ומי ינחם אותה על החמצתה? ומי מהם כבר ישתפה בשלושת ימי החסד? ומי יציל את עם ישראל מכלייה? ומי ינקה ליועצת מחר את הבית? היועצת השואלת מי(להבדיל מהשמעת קולה מאמש- "מווווו
)
היועצת מתחילה לפתח תיסכול

מה תבקש היועצת../images/Emo35.gif

קיבלת.
גם כן. נקיון הבית? קחי את הפיליפיני שלי. ומה עוד? רק תבקשי אחותי אדחה את פרישתי להיום ואעשה. אקסטיזית, פונה לסופרנוס

למעלה