הקורבן

LeAnnDylan

Well-known member
לא שאלת מי יותר חמודה שאלת את מי אני אוהבת יו

תר..
את אכן יותר חמודה. אור סתם מלעונה

אדום מתאים לך ../images/Emo8.gif../images/Emo210.gif

ומכיוון שלא הייתי פה כשנהיית אדומה, מזלטוב D: מה נשמע? מה עשית היום? מי יותר סקסית, ליאן ריימס או אלי לרטר? [הא, שאלה מתקילה!] האם היית עושה את גרג גרונברג? [אם ככה כותבים ת'שם המשפחה שלו] ומה אם סנדהיל? [
גבעת חול
] איזה סוג מוזיקה את אוהבת? מה הלהקה האהובה עליך? [או זמרת] מה יותר שווה יס או הוט ? ואחרוןאחרון, מהו הסרט האחרון שראית? אהבת אותו?

LeAnnDylan

Well-known member
מיכל ../images/Emo23.gif

ומכיוון שלא הייתי פה כשנהיית אדומה, מזלטוב D: תודה
באמת לא ראינו אותך פה שנים
מה נשמע? רע
כל המרפק שלי כחול
מה עשית היום? הלכתי לצעוק על הבנק ואז עשיתי משמרת 4 שעות חזרתי הבייתה לשעתיים ועוד מעט משמרת לילה
כן.. טוחנים אותי צעירות |סניף| מי יותר סקסית, ליאן ריימס או אלי לרטר? [הא, שאלה מתקילה!] זה לא מתקיל למען האמת.. אלי לרטר יותר סקסית. אם היית שואלת את מי אני יותר אוהבת הייתי עונה לך ליאן
האם היית עושה את גרג גרונברג? [אם ככה כותבים ת'שם המשפחה שלו] הו בוודאי, הוא כזה סקס
ומה אם סנדהיל? [גבעת חול] XDD ברור! ראית פעם מישהו סקסי ממנו? איזה סוג מוזיקה את אוהבת? קאנטרי מה הלהקה האהובה עליך? [או זמרת] שוגרלנד מה יותר שווה יס או הוט ? יס ואחרוןאחרון, מהו הסרט האחרון שראית? אהבת אותו? אממ אני לא רואה הרבה סרטים האחרון שראיתי היה נראה לי פיירסארטר ואיך אפשר שלא לאהוב? יש את דרו ברימור
הודגש באמצעות מדגישומטיק
אגב לא אמרתי לך אבל אני ממש אוהבת את הכינוי החדש שלך
ברוק

לא הייתי פה מלא שנים כי האינטרנט שלי החליט

להתחרפן, לא היה לי שבועיים אינטרנט נורמלי >< הו, והכינוי קיים אצלי כבר יותר משנה במסנ, אז החלטתי להעביר אותו גם לתפוז D: שיאו! תעשי לי סנדהיל מניאטורי XDDDD

וונקי

New member
דילן

מה קורה איתך? מה את עושה עכשיו (חוץ מי לענות על שאלון)? מה את הכי רוצה לעשות עכשיו? על מה את חושבת עכשיו? האם עשית פעם משהו מטורף ?אם כן האם את מכונה לפרט? מה את לובשת עכשיו? איפה את הכי רוצה להיות עכשיו?

West Doll

New member
דילן

[מה, כולם התחילו את הנושא ככה אז למה שאני אהיה יוצאת דופן?
] אממ אוקיי, לשאלתי... אממ אמממ אמ אממממממ אממ תעשי אותי וזהו. למה צריך את כל ההקדמות האלו?

West Doll

New member
הייתי בטוחה שכתבתי תגובה../images/Emo12.gif

זה הלך משו כזה:
זהו.

CarmitF

New member
נצל"ש אלי לרטר אצל ג'יי לנו!

ראיתי חלק מהראיון וכדאי לכם לראות. יש מחר ב- 10:10 ו-16:10.. היא אמרה שמתאבק סומו הרים אותה חחחח טוב אני לא אספר מה עוד היה אבל כדאי לכם לראות ונראה לי שהראו קטע מגיבורים..

LeAnnDylan

Well-known member
אני חייבת לציין שאלי ברונטית זה מגהסקס../images/Emo99.gif

CarmitF

New member
זו רק אני ..

או שהוא לובש גרביים וכפכפים??!!!! רק בריאות

למעלה