הקורבן

Slow Cheetah

New member
הקורבן../images/Emo190.gif

טוב, את כל שאר הפינות אני אעלה אח"כ
כל שבוע [כמו שהבטחתי
] ייבחר אחד מישהו שרצה להשתתף במשחק, וישאל שאלות. על הקורבן לענות.
משתתפים: וונקי
RNaon
amit7707
M o n t i
RoXaS
h e n y
shirki3
offry13
רחלי בת מקלאוד
lidor203
Pick Me
והמרואיין/ת לשבוע.. |תיפוףברקע| LeAnnDylan
שרשרו את שאלותיכם אליה.
(אני מקווה שהיא לא הייתה
)

offry13

New member
טוב נו, למרות שנדמה לי שהיא הייתה

יש לי רק שאלה אחת.. תסכימי להיפרד מניקי כדי שאני אוכל להיות איתה?

דילן ! השאלה הגורלית

ואת חייבת לבחור מי יותר סקס מוהינדר או ניקי ?
התקלתי אה?;]

Slow Cheetah

New member
דילן../images/Emo190.gif

עד כמה את לא אוהבת אותי? התיאוריה שלי שאת שונאת אותי יותר מאשר שאת שונאת את כולם נכון? שמעתי שמועה שאת בוגדת בלורי, ניקי וקנדיס עם מיסטר מאגלס, השמועה נכונה? כמה פעמים עשית את מוהינדר? איך ההרגשה להיות אדומה? אם היית צריכה להתגרש ממישהי ממי היית מתגרשת: ניקי, קנדיס, לורי או ליה? כמה נשים כבר יש לך? יש לך שם בכל העסק גם גברים? ד"א, מוהינדר הוא לא בגדר גברים.
אבל מאט כן
כמה פעמים תצביעי 'פטרלי' בבחירות הבאות? מה דעתך על בנך החורג מניקי? היית עושה את סיילר? ואת פיטר? ואת נוח? זהו.

LeAnnDylan

Well-known member
קרצי

עד כמה את לא אוהבת אותי? עד מאוד התיאוריה שלי שאת שונאת אותי יותר מאשר שאת שונאת את כולם נכונה? מאוד שמעתי שמועה שאת בוגדת בלורי, ניקי וקנדיס עם מיסטר מאגלס, השמועה נכונה? איכס זה צב"ח כמה פעמים עשית את מוהינדר?
איך ההרגשה להיות אדומה? מרגשת אם היית צריכה להתגרש ממישהי ממי היית מתגרשת: ניקי, קנדיס, לורי או ליה? אף אחת
אבל תשאלי את מי אני הכי אוהבת.. נו נו תשאלי!! כמה נשים כבר יש לך? אלף יש לך שם בכל העסק גם גברים? כן, אחד, חתיך יפה ומושלם העונה לשם אור
ד"א, מוהינדר הוא לא בגדר גברים. מוהינדר הוא רק פרטנר לסקס כפרעליו ^^ אבל מאט כן כפרע גם עליו ^^ כמה פעמים תצביעי 'פטרלי' בבחירות הבאות? לניית'ן, כן? 1653!! לפיטר אפילו לא פעם אחת. עזבי אני בכלל מצביעה לאובמה (קוז איי גוט אה קראש און אובמה..
איזה שיר שולט!!) מה דעתך על בנך החורג מניקי? אין לי ילדים היית עושה את סיילר? איכס שיעשה גבות קודם
ואת פיטר? את מסנה לגרום לי להקיא את המעיים? כי זה עובד
ואת נוח? אני אשאיר אותו לgwini זהו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Slow Cheetah

New member
את מי את הכי אוהבת? ../images/Emo6.gif

בטח שאת מצביעה לפיטר, כולם מצביעים לו
את באמת לא הולכת לעשות אותו

יהלושש1

New member
דילןן../images/Emo3.gif

מה קורה? את עדיין בחשפנות עם ניקי?
את באמת חושבת שהאייקון ששמת לי מתאים לי?
כי הוא ממש לא. נכון שחצי שביתה שליטה?
חורף או קיץ? עד כמה את אוהבת אותי?
ואת אור? ואת האפרוח?
מה את אומרת על זה שהיה קרב גיבורים בפעם האחרונה לפני חודשיים בערך? קנדיס או ניקי? מוהינדר או נייתן או מאט? עונה 1 או עונה 2? ראיתי היום את פרק 3 בזכותך! תודההה
נמאס לי מלכתוב שאלות אז פרשתי. ביי

LeAnnDylan

Well-known member
יהלי ../images/Emo23.gif

מה קורה? השבח לאל יום יום את עדיין בחשפנות עם ניקי? הו בוודאי ^^ את באמת חושבת שהאייקון ששמת לי מתאים לי?
ב-א-ר-ו-ר!! תאשלי את המתופף אפילו^^ כי הוא ממש לא. בטח שכן! נכון שחצי שביתה שליטה? אם את מתעקשת חורף או קיץ? חורף
וינטר פאשן |גומר| עד כמה את אוהבת אותי? עד מאוד ואת אור? אפילו יותר
ואת האפרוח?
שיחנק מה את אומרת על זה שהיה קרב גיבורים בפעם האחרונה לפני חודשיים בערך? שכנראה שפעם אחת גרגורי הגיע ליעד שלו.. חע רותם.. חע! קנדיס או ניקי? ניקי
מוהינדר או נייתן או מאט? ניית'ן
עונה 1 או עונה 2? 1
ראיתי היום את פרק 3 בזכותך! תודההה תבואי כל יום בשבילי זאת זכות לתת שירות
נמאס לי מלכתוב שאלות אז פרשתי. ביי צ'או בומבינו הודגש באמצעות מדגישומטיק

RNaon

New member
../images/Emo123.gif

יש לי ראדאר כהזה שאומר לי מתי אתם מדברים עליי.

למעלה