הקורבן

shirki3

New member
הא, מגניב.

בקיצור, רק שתבינו, אתם שומעים שפיצים וצוחקים, אני שמעתי חודים ונקרעתי מצחוק, ואז בכלל שמעתי תאת המושג עפרון מכני, זאת הייתה הבדיחה הכי טובה ששמעתי, ואז עט עיפרון, עד לאן אפשר להדרדר? זה מצחיק נורא. רק באזור רמלה אומרים שפיצים. אז בואו נגרום לכולם להגיד שפיצים, ב-ב-ק-ש-ה!!! XD

h e n y

New member
זה לא נכון..

לא רק באיזור רמלה.... גם באיזור של צפת- ק"ש- חצור וכ'ו אומרים שפיצים...אני שמעתי את המילה חודים רק באיזור המרכז יותר....

LeAnnDylan

Well-known member
קרן .. ../images/Emo13.gif

1. האם גם לא היה משבר באיזה שלב בחיים בו רצית שיקראו לך קארין ולא קרן? [משום מה אני נתקלת במשבר הזה כמעט על כם קרן :S] 2. היית צופה בסרט פורנו שזאק השתתף בו? 3. וניקי? 4. וקנדיס? 5. ופיטר? 6. הילרי או ביל קלינטון? 7. אובמה או ג'וליאני? 8. תבחרי מספר בין 1-3 לא אחד ולא שלוש 7. נכון בחרת ב-2? 8. את חושבת שאני אוכל להשתתף בהיורש 2? 9. גם אני חושבת שלא 10. איזה מוזיקה את שומעת? 11. אם את שומעת MCR את מוזמנת לעבור על השאלה הזאת כאילו לא קראת אותה. 12. לאיזה כיתה את עולה? 13. ניצלת את החופש כמו שצריך? 14. טסת לאנשהו החופש? אם כן לאן? 15. מהם חמשת יעדי הטיסה שלך לטיול אחרי צבא? 16. מנגו או פסיפלורה? 17. נכון שקלייר דומה לרן? 18. נכון שרן יותר חמודה?
19. נכון שאין לך מושג על מי אני מדברת?
20. ולסיום, מה לעזאזל יש לכולכם ממאט? הוא כזה מושי
חפרתי

Winter Blue1

New member
הוו חפירה D:

. האם גם לא היה משבר באיזה שלב בחיים בו רצית שיקראו לך קארין ולא קרן? [משום מה אני נתקלת במשבר הזה כמעט על כם קרן : האמת שלא... למרות בקטע שחברים שלי מכנים אותי בכינויים כאלה... זה היה פעם קרן, עבר לקרנונה, קרנע ואיכשהו... מישהי קוראת לי שרקרק ><S] 2. היית צופה בסרט פורנו שזאק השתתף בו? לא. 3. וניקי? לא 4. וקנדיס? עדיין לא 5. ופיטר? מפטה... אבל לא 6. הילרי או ביל קלינטון? רק קלינטון 7. אובמה או ג'וליאני? מה? O.ם 8. תבחרי מספר בין 1-3 לא אחד ולא שלוש. בחרתי 7. נכון בחרת ב-2? לא! זה היה 2 וחציייייייייייייי ^^ 8. את חושבת שאני אוכל להשתתף בהיורש 2? לא ממש... 9. גם אני חושבת שלא. יאי קוראת מחשבות D: 10. איזה מוזיקה את שומעת? כל מיני... עכשיו יותר לינקין פארק 11. אם את שומעת MCR את מוזמנת לעבור על השאלה הזאת כאילו לא קראת אותה. לא שומעת. 12. לאיזה כיתה את עולה? ט' 13. ניצלת את החופש כמו שצריך? חצי חופש. אבל כן 14. טסת לאנשהו החופש? אם כן לאן? לתאילנד DDDDDDDDD: לשבועיים 15. מהם חמשת יעדי הטיסה שלך לטיול אחרי צבא? תאילנד [שוב], אפריקה, קניה, הודו וניו זינלנד ^^ 16. מנגו או פסיפלורה? איכס שניהם דוחים 17. נכון שקלייר דומה לרן? מי זו... רן? 18. נכון שרן יותר חמודה? שוב... מי זו רן? 19. נכון שאין לך מושג על מי אני מדברת? נכון בהחלט! 20. ולסיום, מה לעזאזל יש לכולכם ממאט? הוא כזה מושי. לדעתי הוא פוץ נפוח שחושב שהוא חכם. אני שונאת אותו. אני אוהבת חפירות ^^

LeAnnDylan

Well-known member
מצא את ההבדלים

זאת רן
[יחד עם קלייר אוף קורס] ומאט לא פוץ נפוח
הוא כזה מושי
"רק קלינטון" XDDDD הילרי קלינטון רולז
תאילנד, אפריקה, קניה, הודו וניו זינלנד!? WTF איזה ניצול לא מוצל של זמן וכסף o_O ועל מה את מדברת מנגו פסיפלורה שליטעהעהעהעהע

LeAnnDylan

Well-known member
אני אשמור את כספי לווגאס

ונאשוויל
תוכן לא הולם
אוי אני הולכת למצוא לי איזה קאבוי לרכב עליו

Winter Blue1

New member
באמת מתלהבים.

זה ממש מקומות יפים. בתאילנד פגשתי אנשים שבאו מניו זינלנד והם הראו לי תמונות לכ ךכ מהממות

Winter Blue1

New member
הן לא דומות ממש

מעט פוץ. לא... קלינטון זה מספיק ותאילנד זה הייתי כבר וזה מושלם. עם שני חברים אני טסזה לאפריקה וקניה, ואז הודו וניו זינלנד ^^ זה ממש שווה שם! מנגו ופסיפלורה?! זה מגעיל

א-ני

מה קורה? הכל טוב? בת כמה את? ראית את הסרט "פתאום 30"? נכון 30 זה כבר זקן? היית רוצה לגור בניו יורק? ובאל.איי? ושיקאגו? סן פרנסיסקו? לאס וגאס? היית בכלל רוצה לגור בארה"ב? ובאנגליה? וצרפת? נכון צרפתים מתלבשים יפה? אבל יש שמועה שהם מסריחים, זה אמיתי? יש לך חתול? וכלב? ואוגר? ובואש? ושימפנזה? ודרקון? את רוצה לגדל דרקון? למה? איזה צבע השיער שלך? את רוצה לצבוע מחדש? לאיזה צבע? היית עושה קרחת בשביל מליון שקל? ומליון דולר? ובחינם? מה את חושבת על בריטני? ועל מדונה? וביונסה? ועדי אשכנזי? את יודעת שהייתי בהופעה שלה בנהריה? היה ממש אחלה, למה לא באת? זה לא תרוץ! איזה כוח כלשהו את רוצה שיהיה לך? (בלי קשר לגיבורים) ומה היית עושה איתו? אני לא יודע איך לגמור את השאלון! נגמור אותו פה? טוב, ביי :)

Winter Blue1

New member
א-תה?

מה קורה? אחלה הכל טוב? בוודאי בת כמה את? 14 ראית את הסרט "פתאום 30"? כן ראיתי, סרט חמוד נכון 30 זה כבר זקן? זה כבר סוף החיים! היית רוצה לגור בניו יורק? כן ^^ ובאל.איי? אפשרות ושיקאגו? פחות... סן פרנסיסקו? אולי לאס וגאס? הו זה מגניב היית בכלל רוצה לגור בארה"ב? הו בוודאי ובאנגליה? זה יהיה נחמד, נשתה הרבה תה וצרפת? נהה נכון צרפתים מתלבשים יפה? הייתי שם בגיל 7. אני לא זוכרת >< אבל יש שמועה שהם מסריחים, זה אמיתי? האמת, לא זוכרת. יש לך חתול? לא וכלב? הלוואי ואוגר? מת >< ובואש? לא תודה ושימפנזה? יש לי שניים, אח ואחות. ודרקון? לא את רוצה לגדל דרקון? כן! זה מגניב!!! למה? כי זה מגניב ואני אוכל להצית לאנשים את הראש איזה צבע השיער שלך? מין שטני-בלונד-חום לא מובן כזה את רוצה לצבוע מחדש? חס וחלילה לאיזה צבע? לא צובעת היית עושה קרחת בשביל מליון שקל? לא תודה ומליון דולר? לא ובחינם? אולי לאח שלי מה את חושבת על בריטני? טיפשה ועל מדונה?פחות טיפשה וביונסה? נחמדה ועדי אשכנזי? מצחיקה ^^ את יודעת שהייתי בהופעה שלה בנהריה? שווה לך היה ממש אחלה, למה לא באת? לא ידעתי מתי זה לא תרוץ! צודק איזה כוח כלשהו את רוצה שיהיה לך? (בלי קשר לגיבורים) את כל הכוחות D: סתם, כמו של קלייר =] ומה היית עושה איתו? לא נפגעת. ועוזרת לעולם? אני לא יודע איך לגמור את השאלון! חבל נגמור אותו פה? לאאאאאאאאאאאאאאאאא טוב, ביי :) ביי ביי

h e n y

New member
תורי!

1. איזה פרק הכי אהבת מגיבורים? 2. יש עוד איזה סידרה שאת אוהבת לראות חוץ מגיבורים? 3. איזה דמות את הכי אוהבת? 4. מי את חושבת שיש לו פוטניצאל להיות דמות הרע בהירוס{מהח'ברה הטובים}? 5.אם היו לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? 6 את מי מהדמויות היית לוקחת איתך על אי בודד? ד"א...את טסה לתאילנד?!?!??!? יואוו קחי אותי איתך!! פליז!!.. הייתי שם לפני 6 שנים בערך...את כל כך תהני!

Winter Blue1

New member
תורך!

1. איזה פרק הכי אהבת מגיבורים? 10 ו15. 2. יש עוד איזה סידרה שאת אוהבת לראות חוץ מגיבורים? בטח! הרבה. אבודים, סקראבס ועוד. 3. איזה דמות את הכי אוהבת? קלייר 4. מי את חושבת שיש לו פוטניצאל להיות דמות הרע בהירוס{מהח'ברה הטובים}? אממ.. נייית'ן 5.אם היו לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? לא זוכרת 6 את מי מהדמויות היית לוקחת איתך על אי בודד? ניית'ן, שיוציא אותי משם ד"א...את טסה לתאילנד?!?!??!? יואוו קחי אותי איתך!! פליז!!.. הייתי שם לפני 6 שנים בערך...את כל כך תהני! כבר חזרתי מתאילנד. לפני חודש. הייתי שבועיים והיה מגניב

lidor203

New member
אני חייב לענות על המשאלות...

משאלה 1: כסף..המון!!! משאלה 2: בית לבד...כמה שיותר מהר משאלה 3: ג'יני חדש שייתן לי עוד 3 משאלות..ולא, לא אני מצטער שעניתי על שאלות במקומך אבל לא יכולתי להתאפק...סורי...

יהלושש1

New member
../images/Emo108.gif שאלותת ../images/Emo13.gif

1. מה קורה? 2. איך בכפר סבא?
3. אם יהיה מפגש את באה? 4. נכון זה מעייף לענות על כל השאלות האלה? חח (לא על שלי. בכללי
)

Winter Blue1

New member
תשובות ^^

. מה קורה? הכל טוב 2. איך בכפר סבא? הוו כפר סבא מאגניבה! 3. אם יהיה מפגש את באה? לא נראה לי... אולי לבא 4. נכון זה מעייף לענות על כל השאלות האלה? חח (לא על שלי. בכללי ) לא האמת שמש לא

למעלה