הקורבן

FFman

New member
לא נראה לי ..... בכלללל

בסרט החמישי דדלי, מי שמשחק את דדלי - פוזל ומוזר ביותר

וונקי

New member
שאלות

מה הצבא אוהב אילך? מה את חושבת על במבה עם שקולד? אם את חושבת שפיטר חתיך? מה אתה מעידפה עט או עפרון מה עדיף מים או סודה?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif במבה עם שוקולד ../images/Emo99.gif

ה'ממתק' האהוב עליי!! קשה לי לאכול שוקולד לבד..עם במבה אין לי ממש בעיה,אבל ביחד זה פשוט מעדן.

Winter Blue1

New member
לילילי ^^ ../images/Emo108.gif

מה הצבא אוהב אילך? כחול מה את חושבת על במבה עם שקולד? לא ניסיתי אפעם... אבל זה כמו עדשים עם בוטנים, דוחה >< אם את חושבת שפיטר חתיך? לחלוטין מה אתה מעידפה עט או עפרון? עט D: מה עדיף מים או סודה? מים. סודה עושה לא טעים בפה

LeAnnDylan

Well-known member
מה?! עדשים ובוטנים זה SO לא אותו דבר

אני לא סובלת במבה, אני בכלל טוענת שאחרי גיל שנה כשיש לך שיניים ואפשרות בחירה אין צורך לאכול במבה אבל במבה קולה ושוקולד [המאכל הצבאי הרשמי] זה שוס. אני לא חושבת שהייתי שורדת את השירות שלי בלי השילוש הקדוש

shirki3

New member
ושאלת המיליון!

איך את נוהגת להגיד, עיפרון מכני/ עיפרון שפיצים/ עיפרון חודים/ כל כינויי אחר שאצלכם אומרים? עיפרון שפיצים
כי רק קשוחים ומגניבים אומרים שפיצים ולא חודים. D:

Winter Blue1

New member
אני רוצה להיות מגניבה

איך את נוהגת להגיד, עיפרון מכני/ עיפרון שפיצים/ עיפרון חודים/ כל כינויי אחר שאצלכם אומרים? האמת... עיפרון מכני\חודים. למרות שלרוב אני לא אומרת, אני זורקת אותו על אנשים D: ואני רוצה להיות מגניבה! התרשי לי להיות מגניבה יחד איתך למרות שאני לא אומרת שפיצים?

shirki3

New member
איזה צפונים.

רק צפונים אומרים עפרון מכני ועפרון חודים. הכי מגניב זה להגיד שפיצים. ובזאת אני מכריזה, השפיצים משתלטים על העולם. שמים קץ לעפרונות מכנים או עפרונות חודים. רק שפיצים!!!!!!!! XD

shirki3

New member
צפונים. :|

זה עיפרון שפיציייםםם!! כל הרמלאים אומרים שפיצים! אם תבואו לרמלה, ותבקשו חודים 05 יתלו אותכם על העץ הקרוב ויסקלו אותכם באבנים ותיהיו הבדיחה של העיר. XD שפיצים. אז מי מביא איתי את מהפכת השפיצים בעולם?!

LeAnnDylan

Well-known member
כל השלוחים אומרים שפיצים

וזה לא כזה כבוד להיות אחד, אני במקומך הייתי סותמת

shirki3

New member
שלוחים? XD

שפיצים זה מאגניב אש. חודים זה צפונים!

למעלה