../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif../images/Emo210.gif
מתי אכלת חסה לאחרונה? אף פעם מתי אכלת חסה יבשה לאחרונה? אף פעם את אוהבת יותר תפוזים או קלמנטינות? לא אוהבת חמוץ או מתוק? מתוק שוקו או קפה? שוקו תות או קוביות?[P:] קוביות (התות נמצא בשיפוצים) אדום או לבן? אדום חורף או קיץ? קיץ\חורף מה המספר של המכונית בפתיח של הפיג'מות? (אני מרשה לעצמי לשאול כי אני יודעת!!!
איזה חוגים את הולכת? חוג? חוג?! מה, אני ילדה בת 9?! כמה אחים באמת יש לך? 4 למה כתבת בתשובה ההיא (איפשהו מעליי) שאמא שלך צרחה עלייך? כי זה נכון כמה אייקונים של תפוז את יודעת בע"פ? (את מוזמנת לשים אותם כאן) אין לי כוח את מנגנת על משהו? לא אם כן, על מה? --- אם לא, למה? --- את אוהבת פנסים? כן
קראת את השביעייה של ה"פ? לאא את חושבת שאפשר להשתלט על העולם בעזרת ביסלי, בייגלה ומטרייה? נכון
יש לך מחשב בחדר, נכון? נכון יש לך עוד אחד?
ובצד השני? אממ שניה אני אבדוק ומאחוריו? רק רגע.. ולידו? אממ ופה? כן! מה את הכי אוהבת לאכול? שוקולד, ופסטה ולשתות? שוקו ומים את מתה שאני אפסיק לשאול שאלות נכון? נכון גם אם כן, חבל!D:
טוב אני אשאל רק עוד כמה בודדות.. יופי!
היית רוצה לרכב פעם על פיל? רכבתי פעם על פיל
רכבת על גמל? לא
על סוס? כן
נמלה? כן
את אוהבת זברות? מאודד
איזה מספר את הכי אוהבת? 2, ו-8 בא לך לענות על כל השאלות האלה?P: לא..