עוננהה ../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif
שלום? שלום! מה נשמע? הכל טוב מה איתך? את אוהת חסה? לא וחסה יבשה? כן למה? ככה בת כמה את? 12 מאיפה את? מנתניה באיזה בצפר? אממ אממ כואב לך? כן
לא חשוב... בריאות זה כן חשוב!
נכון זה כיף לענות על שאלות?
נכון זה לא כיף שלא שואלים אותך שאלות?
מאת עושה עכשיו חוץ ממחשב?נמקי! הכל התחיל ככה.. תסתכלי שמאלה מה ראית? וילון? תלחצי הדבק:[מעניין לדעת מה יש לך בהדבק] יופי.. הנה: שלום? מה נשמע? את אוהת חסה? וחסה יבשה? למה? בת כמה את? מאיפה את? באיזה בצפר? כואב לך? לא חשוב... נכון זה כיף לענות על שאלות? נכון זה לא כיף שלא שואלים אותך שאלות? מאת עושה עכשיו חוץ ממחשב?נמקי! תסתכלי שמאלה מה ראית? תלחצי הדבק:[מעניין לדעת מה יש לך בהדבק] תסתכלי ימינה מה ראית? מרתק! את רוצה עוד שאלות? סבבות... הדלת אצלך בחדר סגורה או פתוחה? את בחדר שלך? מחשב רגיל/לפטופ? חם לך/קר לך? חורף/קיץ? מחשב/טלויזיה? את יכולה לברר כמה הודעות בפורום היו לךך? אם רשמת לא אז תשאלי את אורי היית בפסטיגל?אם כן איך היה אם לא אז למה והאם תהיי? ראית את הפיג'מות מתישו? תסתכלי ימינה מה ראית? דלת, ואמא בפתח צורחת עליי מרתק! נכון את רוצה עוד שאלות? כן סבבות... הדלת אצלך בחדר סגורה או פתוחה? פתוחה את בחדר שלך? כן מחשב רגיל/לפטופ? רגיל חם לך/קר לך? פושר לי חורף/קיץ? קיץ/חורף מחשב/טלויזיה? טלויזיה/מחשב את יכולה לברר כמה הודעות בפורום היו לךך? לא
אם רשמת לא אז תשאלי את אורי - סבבות היית בפסטיגל?אם כן איך היה אם לא אז למה והאם תהיי? היה לי כרטיס, אבל הייתה לי תחרות טניס!
ראית את הפיג'מות מתישו? בטחח