הקורבן(5)

Shiri from the block

Active member
חחח, אני מעדיפה שלא../images/Emo6.gif לא חשוב, נתקע עם השיער הזה עד שיום אחד אני אעשה החלקה../images/Emo7.gif

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif איזה סודות?? היא נולדה עם זה, זה לא אשמתה../images/Emo6.gif אם כבר תאשימי את ההורים או את הסבא/סבתא וכאלה../images/Emo3.gif

Blank Smile

New member
אבל..

כבר אמרתי על האבוקדו בבוקר וקונדישינר בלילה.
מה עוד אני יכולה להגיד?
טוב, נו, זה לא אשמתי.
הוא חלק כי לאבא שלי יש שיער חלק.. ו.. ו.. אני בכלל מעדיפה גלי[
]

אחח..

מי שיש לה שיער חלק - רוצה גלי, ומי שיש לה שיער גלי - רוצה חלק..
עולם אכזר.o_O

Shiri from the block

Active member
פסססססט לא נראה לי שזה מה שרציתי לשאול מקודם, אבל זה גם משו../images/Emo12.gif אם היית יכולה לחזור לאיזשי תקופה, לאן היית חוזרת ולמה../images/Emo35.gif

Miss Kitty

New member
ממ..

יעני, תקופה בהיסטוריה? ימי הביניים.. כי זה פשוט נראה לי כל כך מעניין..

Shiri from the block

Active member
חח ידעתי שלא התנסחתי טוב אבל לא משנה, זה גם בסדר אז בחיים שלך לאן היית חוזרת, ולמה...

sivanick

New member
../images/Emo27.gif

- מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? - איזה בנאדם(לא מפורסם)את מעריצה ורוצה להיות כמוהו? - איזה דיסק נטחן הכי הרבה במערכת/מחשב(
) שלך? - איזה שיר נטחן הכי הרבה במערכת/מחשב שלך? - באיזה מקום אחר בעולם היית רוצה לגור? - האם אי פעם מישהו או מישהי עשו למענך דבר מיוחד שעד היום את זוכרת? - תני 5 שמות שהם משמעותיים בשבילך. - ושאלה אחרונה: 5 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד..שאלה טחונה אבל חשובה

Blank Smile

New member
../images/Emo26.gif

- מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? חלום שהיה לי.. - איזה בנאדם(לא מפורסם)את מעריצה ורוצה להיות כמוהו? אין מישהו כזה.. - איזה דיסק נטחן הכי הרבה במערכת/מחשב() שלך? אוונסנס - איזה שיר נטחן הכי הרבה במערכת/מחשב לך? הו, זה קשה.. יותר מידי שירים נטחנו אצלי.. - באיזה מקום אחר בעולם היית רוצה לגור? ניו יורק - האם אי פעם מישהו או מישהי עשו למענך דבר מיוחד שעד היום את זוכרת? אממ... לא שזכור לי.
- תני 5 שמות שהם משמעותיים בשבילך. מותר רק 1? ניקי. -ושאלה אחרונה: 5 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד..שאלה טחונה אבל חשובה אממ.. ניקי, אוכל+שתיה, ספרים, תרופות, אקדח למקרה שימאס לי להיות על האי הבודד.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo19.gif סקר, תבחרי אחד מהם: 1. שני.. 2. שני? 3. שני! כן, זה מטומטם../images/Emo3.gif אבל אין לי מה לשאול../images/Emo7.gif

Blank Smile

New member
גנבת. ../images/Emo11.gif

גנבת את זה מהסקר של "דיסק חדש".
אבל אם כבר חייבים לבחור, אז "שני.."

Shiri from the block

Active member
טוב, רעיון אחר../images/Emo6.gif סקר, תבחרי את הכינוי שהכי אהבת: 1. סופרוומן ../images/Emo12.gif 2. שנא[../images/Emo6.gif] 3. שנינוש 3. שניני 4. שןשן 5. שאן 6. שן (שימו לב שזה כמו פירמידה../images/Emo9.gif)

Eti No Name

New member
יאללה שני../images/Emo152.gif ../images/Emo14.gif

אילו עוד אמנים את אוהבת חוץ מהבויז? איזה שיר את מרגישה שנכתב עליך? [לאו דווקא של הבויז] אם החיים שלך היו סרט,מה היה הפסקול? סרט אהוב? אלבום אהוב? אלבום אהוב של הבויז? אילו עוד פורומים את חברה? תפוזונה או תפוזשולט? זה שהיה איתך במפגש הוא חבר שלך?:$ מה הכוונה של הכינוי החדש? כמה זמן את בפורום הזה? כמה זמן את מנהלת? מתי את מתגייסת?;[

למעלה