הקורבן(5)

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif כוסעמווווו, השאלה היחידה שחשבתי עליה וכבר הספקתי לשכוח אותה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif איזה סניליות אלוהים :|

אני! אני!

מתי את הולכת לישון?
מתי את קמה?
כמה שעות את ישנה?
באיזו תנוחה את ישנה?
את זוכרת חלומות?
כמה זמן לוקח לך להירדם?
את מאלה שלא יכולים לישון בלי אור?
יש לך פיג'מה או בגדים פשוטים לשינה? חח.. סתם שאלות לשינה..
מהו הפרי הכי אהוב עלייך?
איזה משחק ספורט הכי אהוב עלייך?
איזה מבין הבקסטריט בויז הכי אהוב עלייך? (ניחוש: בריאן, נכון?)

Miss Kitty

New member
../images/Emo9.gif

מתי את הולכת לישון? זה תלוי מתי קמתי יום לפני.. אבל בדר"כ לא לפני 4.. מתי את קמה? 2 בערך.. כמה שעות את ישנה? זה משתנה מפעם לפעם.. באיזו תנוחה את ישנה? על הבטן את זוכרת חלומות? פעם זכרתי את כולם.. עכשיו פחות.. כמה זמן לוקח לך להירדם? תלוי עד כמה אני עייפה.. את מאלה שלא יכולים לישון בלי אור? לא יש לך פיג'מה או בגדים פשוטים לשינה? סתם בגדים חח.. סתם שאלות לשינה.. מהו הפרי הכי אהוב עלייך? דובדבן איזה משחק ספורט הכי אהוב עלייך? כדורעף איזה מבין הבקסטריט בויז הכי אהוב עלייך? (ניחוש: בריאן, נכון?) אכן כן

../images/Emo140.gifשני..

מה קורה? מאיפה את? איך עובר החופש? מי מהבויז את אוהבת יותר? שיר אהוב של הבויז? דיסק אהוב של הבויז? מה הדבר שאת הכי אוהבת בארץ? מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ? איזה חלק בך היית משנה? מה מפחיד אותך? מה מרגש אותך? אם היית יכולה להתחלף ליום אחד עם מישהו מי היית רוצה להיות? זהו

Miss Kitty

New member
תשובות../images/Emo13.gif

מה קורה? הכל טוב, מה איתך?
מאיפה את? הרצליה איך עובר החופש? נחמד.. בהתחשב שהוא החופש האחרון שלי
מי מהבויז את אוהבת יותר? בריאן שיר אהוב של הבויז? Drowning דיסק אהוב של הבויז? בלאק אנד בלו מה הדבר שאת הכי אוהבת בארץ? שכקורה משהו כולם מתגייסים לעזור מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ? שכולם רוצים "כאן ועכשיו" ועצבניים יותר מידי.
איזה חלק בך היית משנה? איזה לא הייתי משנה זאת שאלה יותר פשוטה.
מה מפחיד אותך? אנשים מה מרגש אותך? יותר מידי בזמן האחרון.. אם היית יכולה להתחלף ליום אחד עם מישהו מי היית רוצה להיות? אממ.. בראד פיט בשביל להיות עם אנג'לינה.. חחח סתם, סתם. לא יודעת..

Miss Kitty

New member
../images/Emo6.gif

אני שמה אבוקדו [שזה מצוין לקצוות מפוצלים ד"א] בבוקר, ובלילה אני ישנה עם קונדישינר. חחחח סתם.. אממ.. הוא לא יפה.
אבל תודה

Shiri from the block

Active member
ברצינות?? מאיפה הם ממציאים את כל השטויות האלה../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif

Miss Kitty

New member
זה דווקא בריא לשיער..../images/Emo3.gif

לא יודעת עד כמה מיונז בריא וטוב, אבל יש המון מסיכות לשיער מפירות וירקות..

Shiri from the block

Active member
רציני??../images/Emo12.gif אני מניחה שזה לא עובד גם על מתולתלים נכון../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

כן, רציני../images/Emo12.gif

ובקשר למתולתלים- אין לי מושג.... אבל עם מישהי רוצה לנסות...

למעלה