הקורבן (1)

הקורבן (1)../images/Emo121.gif

אוקיי... הקורבן הראשון הוא...
אפרת- efratushh
יאללה תתחילו לשאול אותה שאלות.

Shiri from the block

Active member
אוו מגניב, סוף סוף זה מתחיל../images/Emo9.gif אז אפרתתתתת!!!! מה נשמע? מה קורה? הכל טוב? הכל בסדר? מה חדש? מה ישן? חח סתם../images/Emo70.gif לא להתייחס../images/Emo3.gif, עכשיו רציני../images/Emo9.gif יש לך תוכניות מסויימות שאת רוצה לעשות בעתיד? מה ללמוד? איפה לגור? טוב אני לא הכי טובה בזה, אז זה לבנתיים../images/Emo9.gif

ringe lotte

New member
עוד שאלה.

סיימת עכשיו תיכון, נכון? מה למדת כמקצוע ראשי? והאם את אהבת/אוהבת את המקצוע?

efratushh

New member
לא סיימתי תיכון....

אני מניחה שכשאת אומרת "מקצוע ראשי" את מתכוונת למגמה.. אז אם כן, זה פסיכולוגיה-סוציולוגיה, ואני אוהבת את זה , אבל המבחנים קשים בטירוף!!

efratushh

New member
אצלי הכל מעולה.. לרגע זה..

אני רוצה לגור בחולון, הפעם היחידה שהייתי שם היא כשנסעתי באוטובוס, והקו עבר בחולון, וזהו! אפילו לא ירדתי שם.. לוידעת למה נדלקתי על העיר הזאת..
יש לי תוכנית אחת! לטוס לפלורידה! ואני באמת מקווה להגשים את זה יום אחד. ואני באמת לא יודעת מה אני רוצה ללמוד! הלוואי ותיפטרו לי את הבעיה!

Miss Kitty

New member
שאלות../images/Emo9.gif

יש לך תוכניות מיוחדות לחופש?
מה הכי מפחיד אותך?
מה הכי משמח אותך?
מתי התחלת לאהוב את הבקסטריט בויז?
למה התחלת לאהוב אותם?
את את הלייב 8? [
שידרו בערוץ 10 את הסיזור סיסטרז?
כי אביעד אמר שהם יהיו ולא יצא לי לראות אותם.
]
איזה עוד אמנים את אוהבת חוץ מבקסטריט?
מה הדיסק האהוב עלייך?
מה המילה האהובה עלייך?
מה הסרט האהוב עלייך?
מה הדיסק הראשון שקנית? וזהו.
אין לי כוח לחשוב על עוד משהו.

DarkAngel 05

New member
לייב 8

הם לא הופיעו בלייב 8 הייתם יכולים לבדוק באתר של זה.. היה רשום שם איזה אומנים מופיעים ואיפה... חבל שהם לא מופיעים כל כך התגעגעתי אליהם...

Miss Kitty

New member
לא לקלל. ../images/Emo3.gif

אביעד חמוד, אבל לא מקיים הבטחות.
[אני רוצה הופעה של הסיזור סיסטרזזזז!!]

efratushh

New member
לא הגזמת.. טוב, לעבודה!

יש לך תוכניות מיוחדות לחופש? מיוחדות?! לא! רק להיפגש עם כולכן!!
מה הכי מפחיד אותך?כרישים!! מה הכי משמח אותך? בקסטריט. מתי התחלת לאהוב את הבקסטריט בויז? כיצא מילניום, אבל לא באמת היכרתי אותם.. למה התחלת לאהוב אותם? אף פעם לא הייתה לי תשובה לזה, הייתי שמעתי את הדיסק שלהם במשך שנה, נון-סטופ, פשוט התחברתי אליהם. ולא ידעתי עליהם כלום! הייתי בטוחה שכולם בני אותו גיל...
את את הלייב 8?
[שידרו בערוץ 10 את הסיזור סיסטרז? כי אביעד אמר שהם יהיו ולא יצא לי לראות אותם. ] איזה עוד אמנים את אוהבת חוץ מבקסטריט? ארון קרטר, כמו שכבר הספקת לראות... מה הדיסק האהוב עלייך? יש 6 כאלה, וכולם של בקסטריט
מה המילה האהובה עלייך?לוידעת, בעיקר מילים עם ש' ר' א' וכאלה.. מה הסרט האהוב עלייך?יש כמה: בקול גדול, פיתאום 30, שתוק ונשק אותי, ולא זוכרת מה עוד... מה הדיסק הראשון שקנית?האוסף להיטים שלהם.

DarkAngel 05

New member
שאלות... לכולם?!?!?!

האמתי... כל מי שרוצה מוזמן לענות זה יהיה מין משחק היכרות אבל רק אם הדר מסכימה (כי אולי זה לא לפי חוקיי המשחק.. אני יודעת..?!?) אהה. והתמונה .. בשביל לעזור לכם לחשוב
כיתה: מצליח בביצפר: מזל: מידת נעליים: גובה: צבע שיער: צבעת פעם את השיער: באיזה צבע: פירסינג: קעקועים: מספר מזל: מאמין באלוהים: שטן: שלום: יש לך גשר: יש לך משקפיים/עדשות מגע: מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: האם אתה חושב שאתה חוצפן: מה דעתך על רכבת: אהבה ממבט ראשון: אהבה בין הומואים ולסביות: הכי חתיך: הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: תכונה טובה: תכונה רעה: קור או חום: לישון או לקום: קרמבו וניל או שוקו: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: המקום האהוב על חופשה: טעם גלידה אהוב: ממתק אהוב: חטיף אהוב: מכונית: שיעור: חג: צבע: שם לבת: שם לבן: דברים אהובים: תוכנית אהובה בטלויזיה: דיסק אהוב: מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: בדיחה: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד / נגד להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... עישנת: שתית אלכוהול: עישנת מריחואנה: שיחקת מונופול: נישקת מישו : התגעגעת למישהו: בכית בסרט: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע: רצית להיות המין השני: התחרטת על דברים שעשית: עשית אמבטית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: רכבת על פיל: נשארת ער כל הלילה: פחדת מהחושך: שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם?? האם אתה חושב שאתה... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: וסתם... מה השעה עכשיו: כחול או אדום: תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: סתיו או אביב: חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: טלויזיה או מחשב: הראל סקעת או מויאל: כוכב נולד 1 או 2: פרוייקט וואי 1 או 2?

efratushh

New member
ממש הגזמת! זה ייקח לי שנה!!

כיתה: יא' מצליח בביצפר: תלוי איך מסתכלים על זה מזל: תאומים מידת נעליים: 38 גובה: 1.50 (נראה לי) צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער:לא(עדיין..) באיזה צבע: פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: אין מאמין באלוהים:מאוד שטן: כן שלום: לוידעת, רוצה להאמין יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:כן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:עוד לא החלטתי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:מאיפה לי?! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: קארין!
האם אתה חושב שאתה חוצפן: כשאני רוצה... מה דעתך על רכבת: מהירה ונוחה אהבה ממבט ראשון: אולי אהבה בין הומואים ולסביות:כשאני אהיה אני אגיד לך! הכי חתיך: בקסטריט! כל אחד מהם! הכי מוזר: אני! הכי נשמה: האווי! חיה אהובה: כמעט כל חיה! תכונה טובה: יושר תכונה רעה: קנאות קור או חום: לויעת לישון או לקום: כל אחת בעיתו קרמבו וניל או שוקו:שוקו! שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:כמעט כל שיר אהבה הדברים האחרונים שעשית: ישבתי לענות על כל השאלות האלה!! סרט מושכר שראית: קרוסרודס סרט בקולנוע:הכי דומה לאהבה שיר ששמעת: לא זוכרת, זה היה מהאלבום NEVER GONE, מן הסתם. השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: NEVER GONE!!!!!!!!!!!!!! הדיסק ששמעת: NEVER GONE!!!!!!!!!!!!!! האיש שהתקשרת אליו: אוריה האיש שהתקשר אלייך:ספיר מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:שומעת שירים, במשך שעה בערך. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:שומעת שירים.
את מי היית לוקח איתך לאי בודד:את הדיסק!! אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:לוידעת.... תחביבים: לשמוע מוזיקה!!!!להיכנס לכאן,לסדר את הקלסרים של בקסטריט. לראות זהות בדויה, הרקיע השביעי. איזו שפות אתה מדבר: עיברית ואנגלית. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה! רגיש לדיגדוגים: מ-א-ו-ד-! מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד:כרישים הפנטזיה שלך: להיפגש עם בקסטריט! על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מה בקסטריט עושים עכשיו?! המקום האהוב על חופשה: לוידעת... טעם גלידה אהוב: שוקולד! רק שוקולד!! ממתק אהוב: מכופלת. חטיף אהוב: דובונים. מכונית: מאיפה לי?! שיעור: לא נראה לי שיש כזה... חג:כל חג.. צבע: אין לי אחת כזה... שם לבת: יש הרבה.. שם לבן: גם הרבה... דברים אהובים: השאלות חוזרות על עצמם... תוכנית אהובה בטלויזיה: השבט, זהות בדויה, והרקיע השביעי. דיסק אהוב: NEVER GONE!!!!!!!! מגזין: אין. מכונית: נו.. סרט לועזי אהוב ולמה?בקול גדול, כי זה נגע לי ללב. סרט ישראלי אהוב ולמה?לא אוהבת... מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: אין! שחקנית אהובה: גאניפר גראנר, ואניסטון, ועוד הרבה... שחקן אהוב: תבחרו אחד מבקסטריט. אתר אהוב: של בקסטריט... בדיחה: היא גסה, אז זה לא יפה...אבל יש אחת יפה...: איך חרדים מקללים? "הלוואי שתעבור בדלת ותשכח לנשק את מזוזה!" תחנת רדיו: גלגל"צ , בגלל שמשמיעים את בקסטריט, אבל אני לא מקשיבה... חדר בבית: שלי!! ההופעה הכי טובה שראיתי: של בקסטריט! אבל במחשב! תוספת לפיצה: טונה, אבל הפסקתי, אז זיתים. ארץ: ישראל, ופלורידה. עיר: שלי, קרית אתא, וחולון. אגם: מה נסגר על השאלות האלה?? ים: לא יודעת! ריח: של יסמין. רעש: *מדלגת* אוניברסיטה: *מדלגת* בעד / נגד להרוג אנשים: נגד... מן הסתם... עישון אצל בני עשרה: נגד, גם אצל מבוגרים. ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: נראה לי שכן, אני צוחקת הרבה , משטויות... גרמת למישהו לצחוק: לא זוכרת.. קנית משהו: לא.. הסתפרת: עוד לא.. הרגשת טיפש: לא.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: חח כן נישקת מישו : כן ולא.. התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן,אבל רק בסרטים מרגשים במיוחד.. חשבת שאת הולכת למות: אולי נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית: לא עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן (לצערי
) עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?? כן האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לא חברותי: כן אהוב: לא יודעת!! דואג: כן חמוד: כולם אומרים שכן...
וסתם... מה השעה עכשיו: 8:00 כחול או אדום:לוידעת תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: אף אחד קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב וסתיו חורף או קיץ: קיץ וחורף רעש אחרון ששמעת: לא יודעת ג'ינס או שרוול: שניהם סנדל או נעל: שניהם טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: אף אחד כוכב נולד 1 או 2: אף אחד פרוייקט וואי 1 או 2?אף אחד שהחיינו!! סיימתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!

טוב סוף סוף קראתי את זה../images/Emo178.gif

חחח כמה שאלות היה נתנה לך!!
ואפרת, כפרעליך!!!! ריגשת מתי שכתבת אם ההיית יכולה להיות מישהו אחר
ורק שתדעי אם אני ההייתי יכולה להיות מישו אחר ההייתי רוצה להיות את!!!
מושלמת!!

efratushh

New member
זה בגלל שהיא באמת אדם מיוחד.

אוהבת המון!!!
מחר יומולדת!! 14!!

למעלה