ממש הגזמת! זה ייקח לי שנה!!
כיתה: יא' מצליח בביצפר: תלוי איך מסתכלים על זה מזל: תאומים מידת נעליים: 38 גובה: 1.50 (נראה לי) צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער:לא(עדיין..) באיזה צבע: פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: אין מאמין באלוהים:מאוד שטן: כן שלום: לוידעת, רוצה להאמין יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:כן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:עוד לא החלטתי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:מאיפה לי?! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: קארין!
האם אתה חושב שאתה חוצפן: כשאני רוצה... מה דעתך על רכבת: מהירה ונוחה אהבה ממבט ראשון: אולי אהבה בין הומואים ולסביות:כשאני אהיה אני אגיד לך! הכי חתיך: בקסטריט! כל אחד מהם! הכי מוזר: אני! הכי נשמה: האווי! חיה אהובה: כמעט כל חיה! תכונה טובה: יושר תכונה רעה: קנאות קור או חום: לויעת לישון או לקום: כל אחת בעיתו קרמבו וניל או שוקו:שוקו! שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:כמעט כל שיר אהבה הדברים האחרונים שעשית: ישבתי לענות על כל השאלות האלה!! סרט מושכר שראית: קרוסרודס סרט בקולנוע:הכי דומה לאהבה שיר ששמעת: לא זוכרת, זה היה מהאלבום NEVER GONE, מן הסתם. השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: NEVER GONE!!!!!!!!!!!!!! הדיסק ששמעת: NEVER GONE!!!!!!!!!!!!!! האיש שהתקשרת אליו: אוריה האיש שהתקשר אלייך:ספיר מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:שומעת שירים, במשך שעה בערך. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:שומעת שירים.
את מי היית לוקח איתך לאי בודד:את הדיסק!! אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:לוידעת.... תחביבים: לשמוע מוזיקה!!!!להיכנס לכאן,לסדר את הקלסרים של בקסטריט. לראות זהות בדויה, הרקיע השביעי. איזו שפות אתה מדבר: עיברית ואנגלית. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה! רגיש לדיגדוגים: מ-א-ו-ד-! מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד:כרישים הפנטזיה שלך: להיפגש עם בקסטריט! על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מה בקסטריט עושים עכשיו?! המקום האהוב על חופשה: לוידעת... טעם גלידה אהוב: שוקולד! רק שוקולד!! ממתק אהוב: מכופלת. חטיף אהוב: דובונים. מכונית: מאיפה לי?! שיעור: לא נראה לי שיש כזה... חג:כל חג.. צבע: אין לי אחת כזה... שם לבת: יש הרבה.. שם לבן: גם הרבה... דברים אהובים: השאלות חוזרות על עצמם... תוכנית אהובה בטלויזיה: השבט, זהות בדויה, והרקיע השביעי. דיסק אהוב: NEVER GONE!!!!!!!! מגזין: אין. מכונית: נו.. סרט לועזי אהוב ולמה?בקול גדול, כי זה נגע לי ללב. סרט ישראלי אהוב ולמה?לא אוהבת... מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: אין! שחקנית אהובה: גאניפר גראנר, ואניסטון, ועוד הרבה... שחקן אהוב: תבחרו אחד מבקסטריט. אתר אהוב: של בקסטריט... בדיחה: היא גסה, אז זה לא יפה...אבל יש אחת יפה...: איך חרדים מקללים? "הלוואי שתעבור בדלת ותשכח לנשק את מזוזה!" תחנת רדיו: גלגל"צ , בגלל שמשמיעים את בקסטריט, אבל אני לא מקשיבה... חדר בבית: שלי!! ההופעה הכי טובה שראיתי: של בקסטריט! אבל במחשב! תוספת לפיצה: טונה, אבל הפסקתי, אז זיתים. ארץ: ישראל, ופלורידה. עיר: שלי, קרית אתא, וחולון. אגם: מה נסגר על השאלות האלה?? ים: לא יודעת! ריח: של יסמין. רעש: *מדלגת* אוניברסיטה: *מדלגת* בעד / נגד להרוג אנשים: נגד... מן הסתם... עישון אצל בני עשרה: נגד, גם אצל מבוגרים. ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: נראה לי שכן, אני צוחקת הרבה , משטויות... גרמת למישהו לצחוק: לא זוכרת.. קנית משהו: לא.. הסתפרת: עוד לא.. הרגשת טיפש: לא.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: חח כן נישקת מישו : כן ולא.. התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן,אבל רק בסרטים מרגשים במיוחד.. חשבת שאת הולכת למות: אולי נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית: לא עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן (לצערי
) עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?? כן האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לא חברותי: כן אהוב: לא יודעת!! דואג: כן חמוד: כולם אומרים שכן...
וסתם... מה השעה עכשיו: 8:00 כחול או אדום:לוידעת תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: אף אחד קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב וסתיו חורף או קיץ: קיץ וחורף רעש אחרון ששמעת: לא יודעת ג'ינס או שרוול: שניהם סנדל או נעל: שניהם טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: אף אחד כוכב נולד 1 או 2: אף אחד פרוייקט וואי 1 או 2?אף אחד שהחיינו!! סיימתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!