ארתור אני לא מסמפטת אותך !!
מה קורה?דבש איך החיים?כמו סדרת קומדיה איך עבר עלייך היום?עד שלא התחלתי לענות על השאלון הזה טוב ואיך עבר עלייך אתמול?שיעמום ושלשום?לא זוכרת ושבוע שעבר?לא זוכרת מה עשיתי שלשום אני אזכור על שבוע שעבר ? ולפני שבועיים?פיי בחיים שלי באמת מעניין אותך אה

ולפני חודש?ווואוו באמת מעניינים אותך :] ולפני חודשיים?ארתור קבע פגישה אני אספר לך על כל ימי חיי :] ובכלל איך החצי שנה האחרונה?מדהימה וכל השנה?קשהה קשהה אבל חיים במה הפרעתי לך עכשיו? עם נכנסתי לפורום כנראה שכל כך משעמם לי אז לא ממש הפרעת לי זה היה חשוב?מאוד,אין לך מושג כמה שחשוב לי זמן איכות עם השיעמום אם לא - אז למה עשית את זה בכלל? אין תגובה !! אם כן - לא נורא, תתמודדי חח מה את מעדיפה: כחול או ירוק?כחול ים או בריכה?בריכה ים או יבשה?יבשה ..מה אני דג חוף של חול או חוף של אבנים?חול !! ארטיק או גלידה?ארטיק גלידה שוקו או וניל? שוקו תות או בננה?תות ספרינג או פרימור או פריגת?פריגת נוטלה או שוקולד השחר?נוטלה שנות ה-2000 או שנות ה-90?90 כדורגל או כדורסל? מזכיר לי מזה ?! (לא זה ולא זה) פופ או רוק?פופ מקצועות ריאליים (מתמטיקה, פיזיקה וכאלה) או מקצועות הומניים (היסטוריה, ספרות וכאלה)?הומניים מוסיקה ישראלית או מוסיקה לועזית?ישראלית כוכב נולד או אמריקן איידול או אקס פקטור?לא זה לא זה ולא זה האם אי פעם... דפקת איחור רציני?קורה לי כל הזמן :] התפדחת ברבים? (למשל להתקע בעמוד/עץ באמצע הרחוב כשכולם רואים..) כןן
הכית מישהו?יש דברים שעדיף לא לזכור חח אכן קרה דיברת על מישהו בשפה שחשבת שהוא לא מכיר ובסוף התברר שהוא הבין כל מה שאמרת? OMG כןן !! וזה היה כל כך מביךך ! קיבלת נכשל במבחן? קרה ועוד איך קרה הסתרת מההורים ציון של מבחן?חחחח מי לא ?! עשית לילה לבן?כנוש יצאת מחוץ לעיר לבדך?נראה לי שכן טסת (ואם כן אז לאן?)?טסתי לאילת חחח טורקיה ארצות הברית איטליה תילאנד וכ'ו עשית משהו והאשמת בזה מישהו אחר?כן ! אכלת משהו שחשבת שיהיה מגעיל ובסוף התברר שזה אחד הדברים הטעימים אם לא ה-?לא סיננת מישהו בטלפון?כןן סיננת את אחד ההורים בטלפון?כן כמה אחים יש לך?2 כמה אחיות יש לך?0 מה אבא שלך עושה?עושה ביד מה אמא שלך עושה?עושה כלים האם את הילדה הכי גדולה/קטנה/אמצעית?קטנה ב5 דקות הזמר האהוב עלייך?עידן רייכל הזמרת האהובה עלייך?אמת איןן ! הלהקה האהובה עלייך?אין ההופעה האחרונה שהיית בה?אורי חזקיה ההופעה שהכי נהנית בה?לא נהנתי סתם באתי איזו הופעה היית ממש רוצה לראות ועוד לא יצא לך?לא רוצה להיות בהופעות עזוב אותי ארתור !! יש לך איזשהו אוסף? של מה?איןן לי האם את מנויה או היית מנויה בעבר לעיתון נוער כלשהו (מעריב לנוער, ראש 1 וכו'..)? אם כן, איזה?לאא ! קוראת ספרים?מעדיפה סרטים אם כן, איזה סגנון את אוהבת במיוחד (מתח, רומן, קומי וכו')? יש לך סופר אהוב?בטחחח הספר הכי טוב שקראת?את התקציר על ארי פוטר בסוף הספר משהו שקנית פעם והתחרטת? מה?PSP מדינה שעוד לא הייתה בה והיית רוצה להיות?פריז מה את רוצה לעשות בצבא?טייסת חפרתי לך?לא,אתה יודע אני אוהבת לשבת לענות על שאלונים מפגרים טוב נו, נרחם עלייך... תוודה באמת ..