הקורבן הפעם :)

רוית46

New member
היוש :)

מה קורה? איך החיים? מה חדש? מה עושה בחיים? תחביבים חלום שהיית רוצה להגשים מאכל אהוב קינוח אהוב סדרת טלויזיה אהובה סדרת ילדות אליל ילדות אהוב שיר אהוב זמר אהוב זמרת אהובה שחקן אהוב שחקנית אהובה חיה אהובה מקום בילוי אהוב צבע אהוב אם מי היית מתחלפת ליום אחד? מוטו מעצבן להיות הקורבן?!

לא מתיחסת ברצינות :)

מה קורה? לא רע לי :) איך החיים?דבש מה חדש?כל יום,יום חדש :) מה עושה בחיים? מובטלת זמן מה בערך 16 שנה :) תחביבים-להיות משועממת תחביב עיקרי חלום שהיית רוצה להגשים-להיות מיליונרית ! מאכל אהוב-הכל מתקבל :) קינוח אהוב-לא חבבת מתוק מידי סדרת טלויזיה אהובה-סקס והעיר הגדולה
עננק ! סדרת ילדות-פוקימון של מי לא דוגרי ?! אליל ילדות אהוב-עודד מנשההה
שיר אהוב-ילדיסקו
זמר אהוב-אבי ביטר איך לא ? סקסי אנורקסי שלי
רוצים אמת :) עידן רייכל זמרת אהובה- ריייטקלהה שלנווו ולא ניתן אותה
(גם לא לאיראן) שחקן אהוב-תום אבני (אני משוחדת) שחקנית אהובה-לירז צ'רכי (גם משוחדת) חיה אהובה-עומרי
אחלה חיה מקום בילוי אהוב-ביצפפפר :) יום כיף ובילויים צבע אהוב-ורוד ברבי
אם מי היית מתחלפת ליום אחד? ארתור,אין לי מושג למה
מוטו-חייה ותן לחיות ! מעצבן להיות הקורבן?! שיגיע התור שלך את תעני לי
ולא לא מעצבן

RTur

New member
דיאנה כתבה שהיא הייתה רוצה להיות אני ליום אחד

רוית46

New member
חחחחחחחחחחח !

סורי טעות שלי , יצאתי אהבלה חחחחחחחחחחח לא להתייחס זה קורה לכל אחד ((:)::! לא שופטים אדם לפי מוגבלויותיו :) חחח

יולי127

New member
שאלות : )

11.הראשון 1. המילה הראשונה - 2. הנשיקה הראשונה - 3. האהבה הראשונה - 4. הדייט הראשון - 5. הפעם הראשונה בחו"ל - 6. הנסיעה הראשונה - 7. הספר הראשון - 8. הבובה הראשונה - 9. הבלוג הראשון - 10. עלייה על במה - 11. השינה הראשונה אצל חבר -. 12.הסרט הראשון בקולנוע - 13. נסיעת רכבת ראשונה - 14. חוג ראשון - 15. טיול ראשון - 17. החברה- הראשונה ? 18. הציור הראשון - 19. הבי"ס הראשון - 20. המורה הראשונה -

לא ברצינות חשוב לציין

11.הראשון 1. המילה הראשונה - כואב
2. הנשיקה הראשונה- איכס עם עומרי המגעיל,וזה היה שאלה של חיים ומוות וגם אז התלבטתי 3. האהבה הראשונה - לא התאהבתי :) אבל אהבה אמיתית אמממאאא שליי
4. הדייט הראשון - מה דייט ?! מה אני בת 80 ? 5. הפעם הראשונה בחו"ל - גיל שנתיים לא זוכרת כלום רק תמונות וגם שם אני לא בטוחה שזו אני (נראה לי עובדים עלי) 6. הנסיעה הראשונה - מבית חולים הביתה אחרי לידה :) את לא יודעת איזה כיף היה :) 7. הספר הראשון -אני תמיד העדפתי סרטים ! 8. הבובה הראשונה -כלבלב כזה שאמא הביאה :) 9. הבלוג הראשון -איןןן ! 10. עלייה על במה -כל אמא רוסיה שולחת את הבן שלה ללמוד פסנתר כי היא בטוחה שהוא בטהובן הבא :) בערך גיל 6 11. השינה הראשונה אצל חבר - חבר חבר יעני ? או חברים ?! 12.הסרט הראשון בקולנוע - נראה לך שאני באמת זוכרת ?! 13. נסיעת רכבת ראשונה -8 בערך רכבת תחתית בחו"ל 14. חוג ראשון -ריקוד כמו כל אמא רוסיה ששלחה ת'ילדה שלה 15. טיול ראשון -ממש זוכרת על תשאלי :) 17. החברה- הראשונה ? סלייייייחה ?! עם זה מה שאני חושבת אז מישהי שקראו לה דיאנה
חחחחחחחחחח 18. הציור הראשון - על הקירות בבית בערך 3 4 19. הבי"ס הראשון - תרדי ממני נו ! 20. המורה הראשונה -טניה

RTur

New member
אוהו... דיאנהל'ה..

מה קורה? איך החיים? איך עבר עלייך היום? ואיך עבר עלייך אתמול? ושלשום? ושבוע שעבר? ולפני שבועיים? ולפני חודש? ולפני חודשיים? ובכלל איך החצי שנה האחרונה? וכל השנה? במה הפרעתי לך עכשיו? זה היה חשוב? אם לא - אז למה עשית את זה בכלל? אם כן - לא נורא, תתמודדי חח מה את מעדיפה: כחול או ירוק? ים או בריכה? ים או יבשה? חוף של חול או חוף של אבנים? ארטיק או גלידה? גלידה שוקו או וניל? תות או בננה? ספרינג או פרימור או פריגת? נוטלה או שוקולד השחר? שנות ה-2000 או שנות ה-90? כדורגל או כדורסל? פופ או רוק? מקצועות ריאליים (מתמטיקה, פיזיקה וכאלה) או מקצועות הומניים (היסטוריה, ספרות וכאלה)? מוסיקה ישראלית או מוסיקה לועזית? כוכב נולד או אמריקן איידול או אקס פקטור? האם אי פעם... דפקת איחור רציני? התפדחת ברבים? (למשל להתקע בעמוד/עץ באמצע הרחוב כשכולם רואים..) הכית מישהו? דיברת על מישהו בשפה שחשבת שהוא לא מכיר ובסוף התברר שהוא הבין כל מה שאמרת? קיבלת נכשל במבחן? הסתרת מההורים ציון של מבחן? עשית לילה לבן? יצאת מחוץ לעיר לבדך? טסת (ואם כן אז לאן?)? עשית משהו והאשמת בזה מישהו אחר?
אכלת משהו שחשבת שיהיה מגעיל ובסוף התברר שזה אחד הדברים הטעימים אם לא ה-? סיננת מישהו בטלפון? סיננת את אחד ההורים בטלפון? כמה אחים יש לך? כמה אחיות יש לך? מה אבא שלך עושה? מה אמא שלך עושה? האם את הילדה הכי גדולה/קטנה/אמצעית? הזמר האהוב עלייך? הזמרת האהובה עלייך? הלהקה האהובה עלייך? ההופעה האחרונה שהיית בה? ההופעה שהכי נהנית בה? איזו הופעה היית ממש רוצה לראות ועוד לא יצא לך? יש לך איזשהו אוסף? של מה? האם את מנויה או היית מנויה בעבר לעיתון נוער כלשהו (מעריב לנוער, ראש 1 וכו'..)? אם כן, איזה? קוראת ספרים? אם כן, איזה סגנון את אוהבת במיוחד (מתח, רומן, קומי וכו')? יש לך סופר אהוב? הספר הכי טוב שקראת? משהו שקנית פעם והתחרטת? מה? מדינה שעוד לא הייתה בה והיית רוצה להיות? מה את רוצה לעשות בצבא? חפרתי לך? טוב נו, נרחם עלייך...

הרי לא באמת מעניין אותך איך החיים שלי נכון ?!

לא באמת תקרא את זה נכון ?! אז לממממממממה ?! אני שואלת !! למההההההההה ?

למעלה