הקוראן והמדע

Governor

New member
`יש בקוראן הרבה מאוד פסוקים שקשורים

למדע, לא ניסיון הצבעה אלא ממש פסוקים שמדברים על דברים מסוימים מהמדע וגם בתחומים אחרים` אין לי התנגדות לשום דבר, אולם לא אוותר על בחינת `מופתים` בעצמי `מה טיב הפסוקים האלה ונכונתם אני לא יודע` מסקרן יהיה לראותם. נסה לברר מהם `אבל אני יודע שזה הוביל להתאסלמות כמה מדענים ואנשי אקדמיה` מי שחזר בתשובה, או התאסלם - עשה זאת מצרכים נפשיים, ולא מן הטעם שהוכיחו לו משהו, וזה OK `אך מהדיון שניהלתי איתך למשל הפרכת את סיפור הארץ שדומה לביצה, מעניין אותי לדעת מה הם אומרים` איני מתנגד שתציג את טענותי למישהו, לקבלת second opinion, אולם מדוע שלא תסמך על יכלתך להבין את הסברי הפשוטים כל כך. הארץ אינה דומה לביצה, אלא נראית מן החלל ככדור מושלם, ובעקרון כלחמנית McDonald's (אליפסה אשר סובבו אותה סביב הקטר הקצר) `כי אם אין להם תשובה ברורה אני סוגר את החשבון שפתחתי בשמיים` לא צריך להסחף. אין צרך שתחוש תחושת משבר רק מכיוון שכמה מטיפים מסיונריים מוסלמיים טענו כי בקוראן מידע מדעי שמימי ______________________________________________________________ 0284392570 אקרא_לוחם_אמיץ

Governor

New member
`אני חושב שבפורום חלל ולווינים ענו

לי ולך כבר` איני עובר לדום בפני פורום כלשהו. הוכחתי שהארץ אינה כביצה, ואם הקוראן כותב כזאת, אזי הוא טועה, ופרושו של דבר שהוא חבור אנושי `אי אפשר להגיד שהארץ אינה ביצה` אי אפשר לומר שהארץ ביצה. אם זה שרטוט של אליפסה, אזי ביצה היא הגוף המרחבי הנוצר מסבוב האליפסה סביב קטרה הגדול (האפקי), בעוד כדה"א הוא הגוף המרחבי הנוצר מסבוב האליפסה סביב קטרה הקטן (האנכי). אלה שני גופים שונים לחלוטין (אתה מיתמם, או שבאמת אין לך תפישה מרחבית?). פרט לכך, ההפרש בין הרדיוס המשווני לבין הרדיוס הפולרי, הוא כשלשה פרומיל, ואינו מובחן בעין, והארץ נראית מן החלל ככדור מושלם `אינפורמציה לגבי פרופ' Hay תוכל למצוא באינטרנט` טירונות עברתי מזמן, ואין בכחך להעבירני בה שנית. לא אחפש דבר. אני אדם עסוק. רוצה להציג מאמר מאתר אוניברסיטאי, או מכתב-עת לאוקינוגרפיה? בבקשה. אינך רוצה? תשארנה אפוא הטענות כמות שהן. ללא הוכחה. לא מפריע לי `בכל זאת מצאתי לך קישור שבו הוא מדבר על התופעה הזאת` לא. זה אתר איסלאמי. אמרנו שרק אתר אוניברסיטאי או כתב-עת מקצועי נחשבים `תירגום מהימן אתה יכולה לחפש ולמצוא ויש לך גם את הקוראן בעוד הרבה שפות` אדאג להשיג לי אחד `"נסח המסורה של הקוראן (Koran Masoretic Text, ולהלן KMS), נקבע וקודש רק בשנת 322 להג'רה), לא הבנתי, תסביר, תאריך מותו של מוחמד הוא התאריך שבו הושלמה מסירת הקוראן,אז מה הבעייה ?` חה, חה, חה, אתה סובל מאותה בעיה ממנה סובלים הפאגאנים היהודים שלי, הסתמכות מעגלית על המיתולוגיה היהודית. הבעיה היא שאתה מסתמך מעגלית על המסורה האיסלאמית. אני מחפש מקורות של Textual Criticism של הקוראן האם אתה חוזר בתשובה? קרא זאת (אולם כדאי לקרא את כל המאמר):
Muslim writers have not seemed interested in textual criticism of the Koran since 322 AH when the text was fixed by Wazirs Ibn Muqla and Ibn 'Isa (helped by Ibn Ibn Mujahid). After that point those who used old or variant readings were punished (Ibn Miqsam and Ibn Shanabudh are good examples of what happened to those who made the attempt). Though the actual manuscripts have perished, these variations are somewhat preserved in the commentators of az-Zamakhshari (d. 538), Abu Hayyan of Spain (d. 745) and ash-Shawkani (d. 1250), and in the philology works of al-'Ukbari (d. 616), Ibn Khalawaih (d. 370), and Ibn Jinni (d. 392). None of this information has been used to produce a critical text of the Koran​
______________________________________________________________ 0284392570 אקרא_לוחם_אמיץ

בּאהבה

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gifאתר מהמם!!../images/Emo45.gif

אבל לא ראיתי הוכחה אחת לאמיתות הקוראן!!! אין שם נבואה אחת שהתקיימה או משהו... כלום!!!

הנבואות בקטראן התקיימו

או שהתבטלו כי המאמנים חזרו בתשובה או שהם עתידים להתקיים. גם כל נבואות של נביאי ישראל: -התקיימו -בוטלו -עתידים להתקיים (לך תוכיח)

התולעת 1

New member
בבקשה

השלום שאנחנו נמצאים על פתחו, השלום במרכאות, השלום הזה כת` בישעיה הנביא פרק כ``ח פס` י``ד טו` והלאה תגידו לי אם זה לא החדשות של היום ``לכן שמעו דבר ה` אנשי לצון מושלי העם הזה אשר בירושלים כי אמרתם כרתנו ברית את מות ועם שאול עשינו חוזה, שוט שוטף כי יעבור לא יבואנו כי שמנו כזב מחסנו ובשקר נסתרנו לכן כה אמר ה` אלוקים הנני יסד בציון אבן, אבן בוחן פינת יקרת מוסד מוסד המאמין לא יחיש ושמתי משפט לקו וצדקה למשקולת ויעה ברד מחסה כזב וסתר מים ישטופו וכפר בריתכם את מות וחזותכם את שאול לא תקום שוט שוטף כי יעבור והייתם לו למרמס, מדי עברו יקח אתכם כי בבוקר בבורק יעבר ביום ובלילה והיה רק זועה הבין שמועה כי קצר המצע מהשתרע והמסכה צרה כהתכנס`` אומר ר` יהונתן בן עוזיאל על הפסוקים האלה כשר` יהונתן בן עוזיאל כתב את התרגום שלו יצאה בת קול מן השמים ונזדעזעה א``י 400 פרסה על 400 פרסה מי גילה לבני רז זה? תרגום יהונתן בן עוזיאל נכתב על פי הנביאים חגי זכריה ומלאכי והוא גילה סודות ורזים בתורה והוא ענה לבת קול שלא לכבוד בית אבא עשיתי אלא לכבוד שם שמים עשיתי והנה תשמעו אותו תנא קדוש ר` יהונתן בן עוזיאל כיצד מתרגם את הפסוקים האלה ותגידו לי אם זה לא החדשות של היום: בכן קבילו פתגמא דה` גברין רשיעין שלטוני עמא הדין די בירושלים, תרגום ובכן קבלו דבר ה` אנשים רשעים שליטי העם הזה אשר בירושלים הרי אמרתון גזרנא קים עם קטולא ועם מחבלא עבדנא שלמא - תרגום הרי אתם אומרים גזרנו ברית עם הרוצחים ועם המחבלים עשינו שלום, מחת סנאה ארי תיתי עליכון כנחל מגבר - מכת שונא תבוא עליכם כמו נחל המתגבר, דאתון אמרין לא תיתי עלנא - אתם אומרים לא תבוא עלינו, מה שכולם חוששים מהמחבלים שליטי העם הזה הרשעים שבירושלים אומרים לא יבוא עלינו, אנחנו בכל מחיר נעשה שלום על זה אומר כי שמנו בשקר בטחוננו ובשקר נסתרנו, ז``א אותם שליטים יודעים שזה מעשה שקר רק הם רוצים להרשם בדפי ההיסטוריה על חשבון דמם של יהודים מסכנים. בכן כדנן אמר ה` אלוקים הא אנא ממני בציון מלך, מלך תקיף גיבר ואימתן - עוד יקום עלינו ר``ל איזה שליט רשע כמו המן שיעשה שלנו צרות ר``ל והוא אומר מה יהיה עם השלום שים לב מה כתוב אומר ויבטל קימכון דעם קטולא ושלמכן דעם מחבלא לא יתקים - יבטל את הברית ויתבטל השלום ולא יתקים עם המחבלים מכת סנאה הרי תיתי עליכון - אבל מכת שונא תבוא עליכם כנחל מגבר ותהון להון לדיש - ואתם תהיו להם למרמס ר``ל, אתם שומעים מה קורה כל יום בחדשות? אתם יודעים מה קורה? זה לא ותהיו להם למרמס? עכשיו תראו מה אומר הפס` מידי עוברו יקח אתכם, נוסעים ברכבים מידי עוברו מפוצצים את עצמם יקח אתכם ר``ל, מידי עוברו יקח אתכם כי בבוקר בבוקר יעמוד ביום ובלילה והיה רק זועה הבין שמועה, רק כשאתה שומע ומבין מה קורה זה זועה משפחות משפחות נעלמות מעל פני האדמה כל יום כל יום, הוא ממשיך ואומר כי קצר המצב מהשתרע והמסכה צרה בהתכנס ,מה זה? המצע, מקום משכבו של האדם יהיה קצר מלהשתרע בפישוט אברים מרוב פחד, כשאדם מפחד הוא לא פושט את אבריו נכון הוא לא ישן בניחותא, הוא מתכווץ כי קצר המצע מהשתרע כל כך פחד יהיה שאנשים לא יוכלו לישון בפישוט אברים. המצודת דוד ומצודת ציון על המקום מדברים על הצרת שטחי גבולות א``י בנבואה הזאת, הנה, נביא לפני למעלה מ2000 שנה ותנא קדוש שאומרים את הדברים. אנחנו עומדים בפתחה של מלחמת גוג ומגוג עוד מעט, אתם חושבים שחלוקת הארץ מסתימת בזה שנותנים את יריחו ואת עזה ואת כל זה? לא, המטרה של כל הגויים כמו שכת` בנביאים היא לא זה, היא ירושלים, הם לא יותרו על ירושלים והם ילחמו על ירושלים, במלחמת גוג ומגוג כל אומות העולם ילחמו נגדנו, שבעים לשון ילחמו נגדנו אתם מתארים לכם מה זה?

כל אחד יכול לעשות אותו חכמה

לזרוק כמה משפטים ללא התחייבות בתאריך כל ילד יכול לעשות, ובטח בתקופה של אלפי שנים משהוא דומה יתקיים. אוכמר א נביא

ועם שאול עשינו חוזה

נא לשים לב: שאול = אותיות אֹשׂלוְֹ. עשינו חוזה אֹשׂלוְֹ.

Governor

New member
זה הטריק שלמדת בנוכלויות הקודים?

שׁאול אׁסלו (בירת נורבגיה) הנכתבת כ- אֹשׂלוֹ (שין שמאלית) הקודים, כידוע, מתירים כתיב חסר, כתיב מלא, מעורב בתוך משפט, ואפילו בתוך מלה (הברות אחדות - כך, הברות אחרות - אחרת), כתיב פונטי (כבדוגמא לעיל), צורות אזוטריות של פעלים (מיחו יאסין), וכל זאת לאחר מספר לא מדווח של כשלונות ב- wordings ו- spellings שונים, בסיוע תכנה המכילה מלון אדיר של wordstems, תןך שמוש באחד הנסחים הפחות נחשבים, ופחות מיוחסים של התורה, לאחר שהוכח אי-רלבנטיותה למה שכביכול `ניתן` בכביכול `מעמד הר-סיני` זה פרצופו של החוזר בתשובה הנפוץ. בחור בן למעלה מ- 36, עם גיל מנטלי שאינו עולה על שבע נמצאת מלאכתי נעשית בידי אחרים אגב, מה עם הבטחתך? ______________________________________________________________ 23012982-0284392570 מצגר_בועז

התולעת 1

New member
כת` ביחזקאל ל``ח ול``ט שתהיה מלחמה

כת` ביחזקאל ל``ח ול``ט וכת` שתהיה מלחמה עולמית תפול פצצת אטום ורבותי מי שישאר זה בסה``כ כמו שאומר זכריה הנביא בפרק י``ג וי``ד פי שנים יכרתו ויגועו והשלישית תותר בה, שני שלישיות העולם ימותו במלחמת גוג ומגוג הוי אומר למעלה מארבע מיליארד בני אדם ימותו. מלחמת העולם השניה של היטלר ימח שמו וזכרו, הזועה הזאת שנמשכה שנים מס` בלבד מתו 50 מליון בני אדם מלחמת העולם השלישית למעלה מארבע מיליארד בני אדם, ארבעת אלפים מליון בני אדם, פי שנים יכרתו ויגועו והשלישית יותר בה והבאתי את השלישית באש וצרפתים כצרוף את הכסף ובחנתים כבחון את הזהב הוא יקרא בשמי ואני אענה, הוא יאמר ה` אלוקי ואני אומר עמי אתה, ז``א גם השליש שישאר יעבור צרוף וזקוק לבחון את הצדיקים מתוכם וזה רק מה שישאר, אתם אומרים במוסף ``הן גאלתי אתכם אחרית כראשית`` בראשית כמה נגאלו? חמישית ``וחמושים עלו בנ``י מארץ מצרים`` רק חמישית עשרים אחוז, שמונים אחוז מתו במכת חושך במצרים. אחרית כראשית מהשליש עשרים אחוז ישארו בלבד, מי יהיה מהניצולים? כל המפרשים על הנביאים אומרים רק הצדיקים שיחזיקו בתורה באמת וחסידי אומות העולם, זה הכל ואנחנו קרובים אוטוטו לתקופה והם מדברים כבר על ירושלים ועוד מעט כנראה תפרוץ גם המלחמה הזו, אנחנו נמצאים אחרי כל הסימנים בעקבתא דמשיחא חוצפא יסגא, היוקר יאמיר הגפן תתן פריה, מחיר היין רב, מלכות תהפך למינות, בית ועד יהפך לזנות, יראי חטא ימאסו, בן קם באביו, בת באמה, כלה בחמותה, אויבי איש אנשי ביתו, נערים פני זקנים ילבינו, זקנים מפני נערים יעמודו, פני הדור כפני הכלב ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים בלבד, באותו דור לא יהיה על מי להשען לא צבא לא אמריקה אף אחד, רק אבינו שבשמים, תבדקו לפני חמישים שנה אם היה מכל זה לא היה, לפני חמישים שנה אתם באתם מתימן אתם יודעים חוצפה היה כמו היום? איך בן התיחס לאבא? איך היה כבוד? איך היה מעמד במשפחה? חוצפה היום ר``ל, היוקר יאמיר מה זה היוקר יאמיר אינפלציה כמו שיש היום? בחמישים ואחד היה איסוף בלירה, מאז יש רק פיחותים היוקר יאמיר הגפן תתן פריה, פריה, לפני חמישים שנה היה פה רק ביצות לא היה פה גפנים בכלל בארץ פתאום ישושו מדבר וציה ותגל ערבה היין מחירו יהיה רב אעפ``י שגפנים מצויים בשפע, מלכות תהפך למינות, לפני חמישים שנה היה לנו מלכות? לא, בדור של משיח כת` שתהיה מלכות הנה ממשלה שתהפך למינות למה כת` במשנה תהפך למינות? משמע שבתחילה היא לא תהיה מראה פנים של מינות ובמשך הזמן היא תהפך למינות לכפירה, היום הממשלה אמרה מפורש לא תורה לא דת, הכל, שבעה ימים בשבוע עבודה, שבעה ימים בשבוע נסיעה, שרותים ציבוריים כל השנה שלוש מאות ששים וחמש יום בשנה כל הדתיים לים, לא רוצים דת, תהפך למינות שעתים תנ``ך בבית ספר חילוני הורידו כי זה ג``כ כבר מוגזם, אתם שומעים איפה אנחנו נמצאים? בית ועד יהפך לזנות כל מקום שמתועדים זה הכל רק לכלוך וזימה, יראי חטא ימאסו איזה שנאה לדתיים, חכמת סופרים תסרח, אם מרשעת כזאת יכולה להגיד שהבן האמיתי של א``א היה ישמעאל ולא יצחק, אם היא אומרת שיוסף הצדיק היה שייח לשונה תדבק בחיכה אז אם רשעים כאלה יכולים לפתוח את פיהם ולגדף ולחרף מערכות ישראל אנחנו במצב קשה ותדעו בן קם באביו אני לא צריך לספר לכם תסתכלו מה קורה בבית בת באמה כלה בחמותה, אויבי איש אנשי ביתו הוא בעצמו, קשה תרבות רעה בבית יותר ממלחמת גוג ומגוג לגדל ילד שהולך נגד אביו ואמו זה קשה יותר ממלחמת גוג ומגוג, זה לאכול את העצבים, זה לקבל סוכר, זה אוטם לב ר``ל, כמה אנשים מתו בקוצר ימים בגלל ילדים? אדם לא מתבונן הכל כת` זה יהיה בעקבתא דמשיחא הכל כתוב, אל מי יש להשען? על אבינו שבשמים.

L7

New member
הגיון דתי:ה' ירצח 4 מליארד ומבטחנו

בו. לאלו דרגות גיחוך יכולה ההשקפה הדתית עוד להגיע?

אבל,הם שומרים על מצוות הקוראן

בהגזמה ומאמינים בו ובאללה ובשליחו "אילא-אללה, ומוחמד הווא רסול-אללה" ורואים את זה,כולם אחד אחרי השני כולם מאמינם בקוראן,ומי שלא מאמין נחשב לכופר,אין דבר כזה שלא מאמינים בקוראן עכשיו בקוראן רשום שאללה _הבטיח_ לבני ישראל את ארץ ישראל מה שהם עושים כרגע נקרא כפירה בקוראן

למעלה