הקומזיץ

את חושבת?

אני סברתי שגלשנו במקום ציבורי לשיחה מאוד אישית ופרטית, שסתם תופסת מקום ומטרידה את יתר האוכלוסיה. אבל אם אתם נהנים אז אוכל להמשיך את הדו שיח, רק שהוא יזכיר לי איפה הייינו (גם יבהיר את עצמו קצת). אגב אני לא מקזבלנקה, יותר לכיוון וורשה...

bugbuster

New member
אז "ההוא" יזכיר... ../images/Emo58.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

מבחינה גרפית כבר "מוזכר" - התחלה בכסח (ספויילר) [והפעם כנראה לא באשמתי.. (לשם שינוי)] אחרי כן ניסיונות פיוס, (פרח) ותקווה לחיוך בסוף.
לא המשכתי לשרשר אתמול למרות שדעתי כדעת נציגת המישטר. והנושא הוא פורומי פאר- אקסלאנס...! שתהיה תמונה..! וואאווו!
קזבלנקה לא קשורה למוצא.. ואם כבר נימה אישית - גם אני קרוב לוורשה, וקזבלנקה הוא הסרט, ומישם המובאה..
טוב אז.. תחילתה של ידידות מופלאה?
ובנתיים... עד פירסום תמונה בסערה...
אצא לי לשוטט במאורות זימה.

bugbuster

New member
זוהי עוד הזמנה...

ריווח השורה לאחר היתקצרותה בשירשור שהיתארך.
מרימה את הכפפה? תמונה קבל פורום ועדה?
ובנתיים בתקווה - אצא לי לשוטט במאורות זימה.

תן לי להבין...

כמו שאתה כבר יודע אני אישה נשואה, והכיף בכתיבה פה הוא היכולת לכתוב חופשי באלמונימיות (איזה עיבוד יפה של עברית עם לע"ז...). אם אחשוף את זהותי בפני כל, מה יגידו המשפחה, חברים לעבודה, ואיך אוכל להמשיך לכתוב בחופשיות? חשבת על זה?

bugbuster

New member
../images/Emo8.gif יופי... צעד קטן קדימה... ../images/Emo9.gif

יקירתי.. (לאן הגעתי. להשתמש בביטוי יקירה..! טוב נו, מה לא עושים עבור..)
הוזכרה אפשרות טשטוש פנים?
אני עוצר בלשוני הידועה לשימצה, ומקווה שתקבלי בחיוך.. כלומר... טשטוש פנים נראה הולם.. אהמממ אלא אם.. אלא אם ישנם מי ש.. ???? שגם ככה..???
מה שמבחנתי רק מחמיא יותר..
אבל מה לי להדיח אשה נשואה...
וחוץ, התייחסות לידידות הנרקמת לה..?
כך או כך.. צעד קטן כבר נעשה, ועכשיו, התרימי הכפפה? בסערה?
ובנתיים,
אצא לי לשוטט במאורות זימה...

אז ככה...

לגבי הידידות הנרקמת, חשבתי שזה כבר מובן מאליו...
אם מדברים על ידידות, אפשר אולי לקבל לפחות שם כלשהו? את התמונה המדובר, הפנים כבר מוסתרות שם בלאו הכי, אולם אני עדיים מתלבטת. אם כבר אז היא מתאימה יותר לסיפור השני הנוגע לה. תן לי כיומיים לשקול את העניין...

שאלה למערכת

האם יש אפשרות לשכתב את ההודעה הקודמת שלי ולתקן את שגיאות ההקלדה?

bugbuster

New member
בימקום מערכת - לא...

אין. מה שאגב מוסיף המון..! מי שבודק היכן השגיאות.. הממממ... טוב, לפני שאני נעשה מרגיז מחדש... כבר אמרתי, הולך לישון בחיוך מאוד מאוד מסויים..

*g99

New member
סגני היקר,

מאיפה הידע שלך?? איזה כיף לדעת שיש מי שעונה במקומי חחחחח

bugbuster

New member
לא בימקום - למרות...

אגב כהנהלה -
איזה עידוד לסוערת לו תחצה את הרוביקון?
תעודת הוקרה פורומית, פתיחת קבוצת נועזים על שמה? תחרויות ליגה עם פורומים קולגות? או לפחות רק
אז מה אומרת נציגת המישטר?

bugbuster

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif וואווו...!

יומיים? אלה לא שני ימים יותר מידי??? אבל בינינו.. חיכינו עד עכשיו.. נחכה עוד...
שם.. אהההמממ.. החמאת לעצמך (ללא צניעות יתירה אגב), במילה הבאמת מוצלחת "אלמונימיות". אני די פנאטי לגביה... פשוט מעלה נושאים רגישים לעיתים... על שפה בוטא כבר לא צריך לעשות לעצמי קמפיין.. לא? אז שם..? נחכה יום יומיים?
ובנתיים...
אלך לי לישון בחיוך מסויים...

למעלה