הקומזיץ

הקומזיץ

היה יום שישי בערב. מכיוון שלא היו לי שום תכניות ובעלי עבד משמרת, החלטתי להעביר את הערב בטיול על חוף הים. סתם טיול כזה נחמד בערב ירח מלא מול הגלים. היה זה סוף חודש יוני, תקופה בה תלמידי התיכון סיימו את שנת הלימודים. ראיתי מדורות רבות על חוף הים, ילידם סובבו מול המדורות, שרו שירים, צחקקו, סיפרו בדיחות. הרגשתי עד כמה הייתי רוצה להיות שוב תלמידה בסוף שנה ולהצטרף לכזו מדורה. המשכתי ללכת לאורך החוף. הבחנתי במדורה אחת בה היו אנשים יותר מבוגרים. שני זוגות, אבל עיני התרכזו באחד מהם. הנ"ל ישב מול המדורה עירום כביום היוולדו. נדהמתי, אבל הרגשתי פרץ של קנאה. כמה הייתי רוצה לשבת כך גם כן, עירומה מול המדורה והים, כשהרוח מלטפת את גופי. אהבתי את מראה גופו החלק והשרירי. הוא קם ורץ ריצה קלה אל תוך הים. דמיינתי לי איזו הרגשה מסעירה זו להיכנס ככה למים בעירום בשעת ערב חמימה זו. המשכתי ללכת ולהתבונן במדורות. עיני הבחינו במדורה אחת בה היו חמישה בנים בגיל תיכון. לאומת כל האחרים שראיתי עד כה, אלו נראו לי שקטים ועצובים. כשהתקרבתי יותר למדורתם שאל פתאום אחד מהם: "אולי את רוצה להצטרף אלינו?" חשבתי למה לא. יכול להיות ערב מעניין. אותו אחד שקרא לי להצטרף פתח ואמר: "אנחנו מה זה מבואסים היום. תכננו מסיבת סיום שנת הלימודים על החוף, הזמננו את הבנות, אבל הן הבריזו לנו ולא באו. עכשיו הלך לנו כל הערב. הבאנו טייפ ומוזיקה, תכננו בילוי חבל על הזמן, ובסוף אנחנו סתם תקועים פה". הרגשתי צער כלפיהם, אבל התחושות הקודמות שהיו לי גרמו לי פתאום למחשבות מגונות. הרגשתי שמדובר בנערים בתולים, ספק אם ראו אשה עירומה שלא בסרטים או מגזינים. "אתם יודעים מה?" אמרתי להם "אולי בסוף לא תצטערו שהן לא באו" "למה את מתכוונת" הם שאלו. "תפעילו את הטייפ עם מוזיקה רומנטית ותראו" אמרתי. הם הפעילו את המוזיקה, ואני קמתי והתחלתי לרקוד בתנועות מגרות. לקחתי את אחד מהם והתחלתי לרקוד איתו צמוד. נתתי לו לחוש את גופי עד גבול מסוים, ואז אמרתי לו לחזור לשבת, ולקחתי אחד אחר. כך עשיתי עם כולם. כשאמרתי לאחרון לחזור למקומו המשכתי לרקוד לבד. לתדהמתם תוך הריקוד התחלתי להוריד את החולצה. זרקתי אותה לעברם והמשכתי לענטז יותר. פתחתי את כפתורי מכנסי והורדתי אותם לאט לאט. הנערים ישבו קפואים על מקומם, כשאני המשכתי לרקוד בפיתולים כשתחתון וחזיה על גופי. לאחר מספר דקות פתחתי את תופסן החזייה, והורדתי אותה לאט, כששדי נגלים לעיניהם. הם התבוננו נדהמים. אחד מהם פלט "ואוו". המשכתי כך לענטז, כשאני מפנה את הגב אליהם, ותוך תנועה הורדתי את תחתוני באזור האחורי, כשאני חושפת לפניהם את ישבני. הסתובבתי אליהם, ובאיטיות הורדתי את תחתוני והחלקתי אותם אל הרצפה, כשכל גופי נגלה לפניהם. הרגשתי את ההתרגשות האין סופית שלהם כשהם רואים לפניהם מראה שלא ציפו לו בכלל, וספק אם חוו אי פעם. כשהם התעשתו במקצת, אחד מהם החל מוחה כפיים, והאחרים הצטרפו. כשאני עירומה לחלוטין התיישבתי לידם. "עכשיו תורכם" אמרתי. "אתה ראשון" פניתי אל ההוא שהזמין אותי. הוא היסס אבל קם והסיר את חולצתו. לאחר מכן את מכנסיו. ראיתי אותו מהסס, אבל בסופו של דבר עזר אומץ והסיר את תחתוניו. איברו היה גדול וזקוף. הצבעתי על הבא בתור. הוא כבר עשה את זה עם פחות מבוכה, וכך עד שכולנו היינו עירומים כביום היוולדנו. "בואו ניכנס למים" אמרתי. נכנסנו למים. איזו הרגשה נהדרת. ככה לטבול בעירום עם עוד כמה חבר'ה צעירים. התקרבתי לאחר מהם וליטפתי את גופו. נצמדתי אליו והתחלתי לשחק עם איברו. ידי השניה ליטפה את ישבנו. הוא החל מלטף את שדי, וידיו החליקו למטה אל איבר התשוקה שלי. כשהרגשתי שאני מתקרבת לאורגזמה, שאלתי אותו אם הוא כבר קיים יחסים עם מישהי. חשתי שהוא בתול, אך הייתי חייבת לוודא. כשאמר שטרם היה עם אשה, הנחיתי אותו לחדור אלי. אברו חדר אלי בתשוקה, כאני אוחזת בפלחי ישבנו, מחדירה אותו עמוק יותר ויותר. כשחשתי שהוא מתקרב לשיא, הוצאתי את איברו והמשכתי לטפל בו בידי, כשהוא פולט אנחת אורגזמה חזקה. הנחיתי אותו לטפל לי בדגדגן, ותוך כשתי דקות הגעתי לאורגזמה גם כן. ליתר הנערים עשיתי טיפול יד. יצאנו מרוצים מהמים, חזרנו אל המדורה, שרנו שירים והרצנו בדיחות, מבלי לטרוח ללבוש שוב את בגדינו. כך עד סוף הערב, כשנפרדנו לשלום והלכנו איש לדרכו.

bugbuster

New member
לפרגן??? או להיות כסחן, (כתמיד..)

כסח קודם: גיברת, עייני בבקשה בפורום הזה, ועדיין בדפים הפעילים כתבה של YANIVI מה- 26 לאוקטובר - "ליל קייץ לח...."
אם אינך יניבי בעצמו, מה שאינני מניח - הוא יותר מידי מקורי - אזי יתכן ויש מה להפגיש בינכם... אצלו נמצאה מדורה ממש דומה לשלך אלא שעם בנות שמינית מוברזות.. ואצלך אלה הנערים שהוברזו..! הילכו שניים בלתי אם נועדו??? וכאמור לו הועדתם יחדיו..! עדיף אחרי ביקורי המדורה, בחזרה לעתיד.. מה?
עכשיו פירגון.
אההההממממ... נער בתול ואשה מבוגרת... ומיספר כאלה כל אחד בתורו. אווךךך.. לחכות בתור ולצפות בנתיים... אהההמממממ...
וחוץ..? הדרתי רגלי מפה מעט, ועכשיו..
אצא לי לשוטט במאורות זימה!

אז יש לי תשובה עבורך...

הדמיון בין שני הסיפורים אינו מקרה. אני ויניב מתכתבים מזה זמן מה, ושלחתי לו בזמנו את הסיפור הזה, והוא כתב בדומה את הגירסה שלו. רק שפה הוא שלח אותה לפני. (אני מקווה שזה בסדר מצידו שאני מספרת את זה). ואגב, מצאתי הרבה הבדלים בין הגירסה שלו ושלי.

bugbuster

New member
אההה... אין זכויות אבל לא מזיק

לציין... לא? וחוץ... היית מפנטזת ככה ממש? מדבר אליך? את וקבוצת נערים? היתה פה פנטזיה על אשה בחוף, על גבול האונס, או לפחות בתחום הרבה יותר שחור מאפור... כמדומני שהפנטזיה נאסרה על ידי נציגי המישטר... אז איפוא היינו? פנטזיות מבוגרת ונערים? מחרמן נורא!
טוב.. אצא לי לשוטט במאורות זימה..!

טוב...מתנהל דו שיח...

לא בטוחה שהבנתי את השאלה שלך. זוהי פנטזיה מקורית שלי, שכתבתי אותה לעצמי לפני תקופת מה. למעשה היא נוצרה אצלי כשהייתי בשיחת סייבר במירק. אז כן אני פינטזתי את זה, אבל לא הייתי מממשת את זה או רוצה שזה יקרה במציאות, אם זו היתה כוונתך. הקטע שלי בפנטזיה הזו לא היה הקטע של מבוגרת עם נערים, וזה רק הטיבול בשבילי. הקטע המחובר אלי בפנטזיה הזו הוא קודם כל העובדה שאני חושפת את עצמי לפני קהל (יש לי גם פנטזיה שאני חשפנית...), ושנית, ההרגשה הקסומה של הבתולין, הריגוש של הפעם הראשונה. אז פה שילבתי בינהם...

bugbuster

New member
../images/Emo3.gif לו עשית לעצמך קמפיין -

לפנטזיית החשפנית - איזה שהן נקודות להדגשה..?
אולי פוסטר?
או במילים אחרות - מה היה רואה הצרכן?

קמפיין? לא יודעת אם הייתי עושה...

הייתי פשוט מפרסמת אותה, ומי שרוצה שיהנה ממנה ומי שלא רוצה לא... ככה זה אצלי, לא זקוקה ליחצנות. לגבי מה היה רואה הצרכן, יש לי תמונה שמראה את זה אם כי לא במועדון אלא מבקלחת, אם תפנה אלי פרטי אשקול להראות לך...

bugbuster

New member
../images/Emo98.gif בפרטי..? אני לא מיתמסר בקלות..

ולא נותן בפעם הראשונה...
ולהצעתך הנדיבה מראש - מדוע לא לפורום כולו?

bugbuster

New member
../images/Emo12.gif נו באמת... קנטרני???../images/Emo2.gif

עד כדי כך אני? גם כשלא מתכוון- אני כן? בתת מודע??? (הייתה פעם פרסומת לחזייה - ללכת עם - להרגיש בלי).
מהאממייי... אני מה'זה התכוונתי ברצי..!
אמרת פנטזיה? הרי לך כמעט חצי תאוותך - קבל פורום! כשאת אנונימית! אגב, מישהי נדמה לי כתבה על תמונה עם פנים מוסובות? (בקופנהגן?) טושטוש שכמותי! מה עם טוש לטישטוש? (הפנים...)
קנטרני..? אאא-ננננ-ייייי???

פעם בחיים...

אני לעיתים נדירות מציעה למישהו משהו פרטי. אם הצעתי לך משהו שלא היית מצטער עליו (לא את עצמי כמובן, אלא את מה שרציתי לשלוח לך...), אבל בגלל השחצנות שלך דחית את זה, אדע עכשיו להימנע ממך בעתיד, ותשכח מההצעה...

אז מה אתה רוצה בדיוק?

שאני אפרסם את תמונתי בראש חוצות מול כל האומה? זה לא הקטע שלי, וגם לא של הפורום. זה פורום של סיפורים, לא צילומים...

bugbuster

New member
../images/Emo9.gif !!! Now you're talkinggg

אההה. ממש ככה. מותר להציע, לא? כפי שמותר לסרב.. לא?
ורק עבור הרקורד - סיפורים, אכן, ופה ושם גם עיטורים... ובמיקרה הספציפי - היית עושה היסטוריה מקומית! או לפחות פורומית.
בכל אופן אני מניח - הרוחות היתקררו מעט..?
אוי לי ואבוייההה... באגבאסטר מיתקרר ומאבד חוצפה! אה? אצא לי לשוטט במאורות זימה!

bugbuster

New member
../images/Emo9.gif אני טועה..? או זו תחילתה של..

ידידות מופלאה?
(רק תגידי שהמוצא הוא קזבלנקה...)
ולעצם העניין - מה שמיטה לתשמישי מיטה? מה דין דחיה שלי, (ולא הייתה כזו ביכלל), לשיקולי הפורום גופא?
השירשור בנתיים... וואוווו!
והיתר? לעודד את הסוערת להרים את הכפפה?
אז בנתיים, אצא לי לשוטט במאורות זימה.

*g99

New member
למה?

דווקא נהנתי לקרא את כל השירשור הזה ועוד יותר נהנתי בנק' הזו
איזה תענוג לקרא אתכם..

למעלה