הקול של ג'ניפר

Xtina2

New member
לא מסכימה ולא כי אני מעריצה של כריס

טינה!אז ככה לפי דעתי כריסטינה יכולה לשיר כל שיר שהיא רוצה,בעצם כל זמרת גם ג'ניפר יכולה לשיר שיר של בכריסטינה אבל ברור שהיא תבצעה אותו בהתחשב ביכולות שלה!אבל כריסטינה בגלל שיש לה קול ענקי כל שיר שהיא רק תרצה היא תוכל לשיר!ואני לא מבינה את מי שכתב את ההודעה הזו!זה די מפגר לפתוח כזה דיון מתור מעריץ שלה,כי זה ברןר שג'ניפר לא שרה ואין לה יכולות כמו לכריסטינה,אבל בכל זאת לפי דעתי יש לה קול ממש יפה ועדין והיא שרה לפי היכולת שלה לא כמו נגיד ג'סיקה,שאין לה יכולת גדולה בקול שלה והיא בכל זאת מנסה להגיע גבוה וזה יוצא מזעזע והיא מזייפת!!או בריטני שבכלל לא יודעת לשיר שגם היא שרה ביכולת שלה היא מזייפת וזה נשמע נורא והיום עדיף שתרקוד ולא תשיר!ראסמי אני חושבת שג'ניפר אחת הזמרות הטובות יש לה קול עדין היא רוקדת פצצה שזה+ויש לה כל מה שהיא צריכה בשביל להצליח יותר מבריטני ומביונסה!אהה ולפי דעתי היא שרה יותר טוב גם מביונסה אולי תחשבו שאני מפגרת!אבל הקול של ביונסה רגיל כמו של כושית אמממ זהו מ מקווה שהבנתם!ג'ניפר זמרת מעולה רקדנית טובה וזהו היא לא צריכה יכולות גובהות בשביל להצליח לפחות היא יודעת לשיר לא כמו כמה אחרות!

אוקיי אז ככה

אני כן אוהב את הקול שלה, וגם אם לא הייתי אוהב זאת לא סיבה לא להעריץ אותה.... חוצמזה, אני דווקא כן חושב שיש מקום להשוואה, כי בסה"כ כולם עושות את אותה מוזיקה, נכון שהשירים הם שונים אבל הסגנון הוא דומה. זה לא שלקחתי את מטאליקה ושמתי מולם את ג'ניפר.....

itay is back

New member
תראה...

לדעתי לג'ניפר יש קול מאוד מיוחד, ולאף זמרת אין אותו ובגלל זה אי אפשר להשוות אותה לאף זמרת אחרת, למשל לכריטינה ולאנסטסיה יש פחות או יותר אותו סגנון קול(ואני מת על שתיהן
) אבל אי אפשר להשוות אותן לג'ניפר כי זה תחום שונה של קול, ולג'ניפר יש כזה קול רך ועדין עם מבטע לטיני וזה עושה אותו מיוחד, כמעט רוב השירים שאני אוהב של כריטינה הם בלדות כי זה מה שהיא עושה הכי טוב, אבל ג'ניפר לדעתי עושה שירים קצביים הכי טוב שאפשר, יש לה קול שממש בנוי לזה, ואפשר למשוע בבלדות באון דה 6 שלג'ניפר יש קוללל מדהיםםם
הנה שירים שג'ניפר שרה בהם פשוט בצורה מיוחדת שלא דומה לאף זמרת, וזה האיחוד שלה: should've never it's not that serious you belong to me
ועוד... זאת דעתי לפחות

האמת שבשירים שציינת

היא באמת שרה בצורה מיוחדת לאללה. בכלל, למרות כל מה שאמרתי אז על THIS IS ME THEN, אני חושב שבאלבום הזה אפשר לשמוע את הקול של גנ'יפר בצורה הכי ברורה, כי הם הרבה יותר שקטים.....

למעלה