הקול של ג'ניפר

הקול של ג'ניפר

זה משהו שאני כבר הרבה זמן רוצה לדבר עליו! אז כולנו יודעים שלג'ניפר יש קול יפה, אבל מה לעשות שיש זמרות אחרות עם קול טוב משלה. לג'ניפר יש קול חלק וטהור, אבל לפי דעתי הוא חלש מידי. זה כמו לקחת את עדי כהן מול חגית נדרי מכנ"2. מצד אחד יש לנו את הקול העוצמתי של עדי, ומצד שני יש לנו את חגית עם קול יפה, אבל בלי שום עוצמה, וגם כשהיא עולה לטונים גבוהים, זה עדיין נשמע כאילו היא לוחשת.... אותו דבר עם ג'ניפר, תשימו מולה את כריסטינה אגילרה, או אנסטסיה, או איימי לי מהאוונסנס ואני בטוח שתבינו למה אני מתכוון! אז מה דעתכם??????

Lopezit

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

PRINCESS GINA

New member
יש בזה משהו....../images/Emo45.gifאבל...../images/Emo31.gif

אני לא נוהגת להשוות ביניהן... כל זמרת לקולה, כל דיווה לגופה... וד"א אין מה להתעצבן עליו...מותר לכל אחד לומר את דעתו..למה לא
בכייף

PRINCESS GINA

New member
קשה להשפיע על מישהו שאוהב...

קשה להשפיע על מישהו שאוהב דמות מסויימת... היא פשוט לא מוכנה לשמוע משהו אחר כי זה נקרא להעריץ מישהו
פשוט להיות עיוורת לסביבה...
אל תדאגי..זה יעבור לה..
ליאת- אין בן אדם מושלם, אני בטוחה שעד כמה שאת וגם אני אוהבות את ג'ניפר, גם היא מלאה בפגמים שהיא לא רוצה שנדע עליהם כדי לשמור על התדמית המושלמת שלה... אני מציעה לך לא להעריץ מישהו ככה אף פעם כי בסוף את תמיד תתאכזבי...מניסיון

PRINCESS GINA

New member
זה לא מכעס..אני פשוט לא רוצה ש.....

זה לא כי אני כועסת על הדיעה שלה..זה פשוט כי אני לא רוצה שהיא תפגע בסוף... ד"א אני רגילה לראות את הניקניים שלך כחול אז עכשיו שהסתכלתי פתאום שמתי לב שאני לא בפורום כריסטינה... לא הבנתי למה את לא כחולה...

NoWords

New member
בסדר אני מבינה מה את אומרת

ומסכימה איתך.
ותגידי, את קוראת בפורום כריסטינה...אולי גם תצטרפי?

PRINCESS GINA

New member
כן...אני קוראת בפורום כריסטינה...

קוראת פסיבית... סתם כי אני אוהבת להתעניין במה שהולך גם בפורומים שאני לא פעילה בהם.. אם תשימי לב, השיר המומלץ שלי בבלוג להשבוע שייך לכריסטינה ויש לו אפילו פוסט מיוחד מהיום בבוקר
אני באה לבקר מידיי פעם בפורום היות וביום רביעי אני מתגייסת ולא יהיה פה תמיד... גם בסקרים אני מצביעה, גם לג'ן וגם לכריסטינה
פעם אחת גם כתבתי הודעה בפורום שעשינו את ההתאמה לכריסטינה לפי תאריך לידה ויצא לי שאני מתאימה לה 98%

זה לא נכוןןןןןןןןןןן!!!

1. יש דברים שלא עוברים!! למוזיקה והערצה אין גיל!! אני אישית ראיתי 3 נשים בנות 60+ שנסעו מאנגליה לברזיל להופעה של ריקי מרטין, היו 200אלף פעם בהופעות של ווסט, ופגשו את בלו והם חתמו להם על אלבומים או משו כזה!!! אמיתי לגמרי!! 2. היא לא בהכרח תתאכזב!! זה תלוי בבן אדם שהיא מעריצה, לא יודעת מה עם ג'ניפר אבל לי יצא לפגוש אפשר להגיד שהרבה סלבריטיז בחיים, והם ברוב הפעמים כמו בטלויזיה, כאילו ברור שאם תתפוס מישו ביום חרא הוא יהיה חרא אלייך ותתפוס אותו ביום טוב שלו הוא יהיה מדהים, אבל בוא נאמר שעד עכשיו לא יצא לי להתאכזב, ובטח שלא אכזבה רצינית או משו כזה מאף אחד... ואם אתם לא מדברים על מפגש, אלא על סתם פתאום היא תעשה משו ותבינו שהיא לא בדיוק נשמה או משו כזה, כשאוהבים מישו אוהבים אותו עם הפגמים.. עסקת חבילה...

PRINCESS GINA

New member
זה קצת קשה לאהוב מישהו.....

עם כל הפגמים שלו, ביחוד כשאתה לא רואה את הפגמים שלו...זה מה שהוא מתאמץ כל כך להסתיר!!!

איזה פגמים יש לבן אדם להסתיר??

בראסמי הם בול כמוני וכמוך, זה שהם מפורסמים לא עושה אותם שונים מכולם, אז אצל הרוב מה שהם מסתירים זה לא כזה ביג דיל! בטח שלא מספיק גדול כדי לגרום למישו להפסיק להעריץ אותו וכשמסתירים משו בדרך כלל קשה לגלות ומה שאתה לא יודע לא יכול לפגוע בך אז...

NoWords

New member
מבינה אותך לגמרי

ג'ניפר לא מסוגלת לצעוק למשל ואם היא קצת עולה עם הקול, היא לא מסוגלת להישאר הרבה זמן אבל עדיין יש לה קול יפה לכריסטינה או אנסטסיה (לדוגמא...) יש קול חזק ועוצמתי עם יכולת לצעוק ולעלות עם הקול ואני מאוד אוהבת את שלושת הזמרות האלה אני עדיין חושבת שלכל אחת יש קול מיוחד מאוד

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif לג'ניפר יש קול מדהים../images/Emo70.gif

וברור שיש עוד המון זמרות עם קול מהמם!!! לא צריך להשוות בכלל! ג'ניפר זו ג'ניפר
וכל שאר הזמרות זה משהו אחר! כל אחת שרה סגנון שונה של מוזיקה, לכל אחת קול שונה, יופי שונה.. וכו'.. לדעתי הקול של ג'ניפר מיוחד ומדהים!!!!!! זמרות אחרות- יש להן קול יפה, אבל הקול שלהן לא גורם לי למה שהקול של ג'ניפר גורם לי! קיצר, לא צריך להשוות
ו- NoWords , את מצביעה לכריסטינה או לג'ניפר בהצבעה של "האישה הכי אלגנטית" של "Hello"...
ואל תשכחו להצביע כל 15 דקות!!! יש סיכוי!!! :) בהצבעה הקודמת (שג'ניפר לקחה מקום ראשון בסוף) היא הייתה בהתחלה במקום השלישי! אז יאללה.. אל תפסיקו להצביע

NoWords

New member
לכריסטינה..../images/Emo99.gif

אבל גם לג'ניפר לא חסר! ולא התכוונתי להשוות בין זמרות בהודעה שלי, בסה"כ אמרתי את דעתי. ואני אוהבת את המוזיקה של ג'ן,שלא תביני אותי לא נכון! ד"א - קוראים לי נעמה!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אה אוקיי, אני יודעת שלא

התכוונת להשוות בין ג'ניפר לכריסטינה! לא אמרתי כלום!
פשוט ראיתי בחתימה שלך שאת מנהלת את פורום כריסטינה אגילרה, אז שאלתי למי את מצביעה ב-Hello ! (תיארתי לעצמי שלכריסטינה.. והיא מקום ראשון! אוףף
חח..) אי-אפשר להשוות בין הקול של ג'ניפר לכריסטינה, כי כל אחת שרה בסגנון שונה.. שירים אחרים.. ולשתיהן יש קול יפה! אבל אני אוהבת יותר את הקול של ג'ניפר! (כל אחד והטעם שלו!)

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gif

לא אכפת לי אם היא יכולה לצעוק או לא...לפי דעתי יש לה קול מושלם ומיוחד מאוד ואני מתה עליו!!לפי דעתי זה גם הקול הכי יפה שיש (הקול הכי יפה ששמעתי עד עכשיו..) ועובדה שכמה שאני אשמע את השירים שלה בחיייים לא יימאס לי מהם..בניגוד לזמרים אחרים. טוב ואין לי כ"כ מה לומר למה שאתם אמרתם..כי כמו שאומרים-"על טעם וריח אין מה להתווכח"..

NoWords

New member
את לא צריכה להתעצבן עלי../images/Emo3.gif

אז מה אם ג'ן לא יכולה לצעוק אני עדיין חושבת שיש לה קול מיוחד! אני לא ירדתי עליה או משו

Lopezit

New member
"די עם האטימות הזאת אני משתגעת"

ומי אמר שהיא לא יכולה לצעוק?!?!

למעלה