הקול השפוי

• פותח הנושא xrat
  • פורסם בתאריך

xrat

New member
הקול השפוי

אני שוב מרגיש שאני אחד הבודדים שהם לא אח של או חבר של, אלא מסתכל על התוכנית באובייקטיביות( דרך אגב באובייקטיביות היא קצת מעפנה, בקושי רואים את המתמודדים עושים משהו), לדעתי יפעת נתנה הופעה טובה ומשחק טוב, גם שרה הייתה טובה. מה שבטוח שבין 3 המועמדים להדחה הראשון היה הכי טוב, השני הכי גרוע וזה שבסוף לא הודח היה בינוני. מאיה השתנקה קצת, לא הלהיבה, יניב החבר שלה כמו שאמרתי היה בינוני ואני לא חושב שיש לו את זה. אביבית הייתה בסדר לא הכי טובה. מקווה שיש כאן עוד אנשים אובייקטיבים שאפשר יהיה לדבר איתם ושזה לא יהיה רק פורום עידוד.

Arel Frank

New member
אז יש פה אנשים שפויים

בתכלס צודק. אני גם לא אח של או חבר של. אני רואה תתוכנית ואני אומר מה שאני חושב. באובייקטיביות. יש שם אנשים שמתאימים ויש את אלה שלא. שממש לא. ושעושים מהם כזה ביג דיל ואני לא מבין למה בכלל וזה מרגיז אותי. לדעתי אביבית פשוט מדהימה, שחקנית מהבטן..

yoooni

New member
גם אני לא

ואני שמח שסוף סוף מגיעים לפורום אנשים שגם רוצים לדבר על הסדרה ולא רק להגיד וואו אור כוסון וואו ארז חתיך יההה איזה דוגמנית מאיה איזה פצצה אביבית וכאלה כי בתאכלס זה רמת ההודעות שיש פה בפורום. הנה, מאיה פישלה בתכנית. אז אנשים כמובן יבואו ויגידו שזה פעם ראשונה בשידור חי וזה קורה, עובדה שלאחרים זה לא קרה. וזה בדיוק חלק מהעניין של להיות שחקן - לדעת להתמודד עם מצבים. החברה' הכירו את הטקסט לפני שביצעו אותו - ואם שכחה את המילים בדיוק הייתה צריכה לאלתר... ועכשיו יבואו כל מעריצי מאיה (קרובי משפחה כמובן) ויגידו לי איך אתה מעז להגיד עליה ככה, גם אני מחבב את מאיה מאד, וגם לטעמי היא נראית מצויין - אבל היא לא תהייה השחקנית הבאה של הוט, זה בטוח. אופיר נהרי לטעמי, נשאר בפרק ממש בטעות, אני לא תפסתי ממנו שחקן מוצלח במיוחד - הוא לא הצליח להוכיח את זה עד כה, אני מקווה שלא ינקפו לזכותו את הדמעה בעתיד - כי זה בהחלט לא מעיד על המשחק שלו. אני מקווה ורוצה להאמין שהשבוע הוא היה מועמד להדחה ולא הודח אך ורק בגלל החסינות. כלומר - שבוע הבא - להתראות. אביבית בר זהר - בהתחלה לא אהבתי את המראה שלה, וזה די מה שהפריע לי בה, אבל אחרי הפרק של אתמול - אחרי המשחק שהעמיד את כולם בבחינה הכי קשה - להוכיח שהם שחקנים אמיתיים - אביבית הצליחה להוכיח את זה. גם שרה וארז עשו עבודה טובה מאד, מאד נהנתי לראות אותם במשחק, עושים את התפקידים שלהם בצורה מושלמת (לדעתי). האמת ששרה אתמול גם השתפרה במראה ונראתה הרבה יותר זוהרת - מה שבהחלט הוסיף לה לרמה. וארז ארז ארז... לא חבל על השיער? אני חולם על שיער כזה שנים ואתה הרסת שיער כזה... :) אבל עדיין יפה
יניב מויאל - פשוט לא, הוא כמעט התפוצץ מצחוק באמצע הסצינה, אולי הנוכחות של זוגתו על הסט מפריעה לו להתקדם - אבל אי אפשר לחייך במשך כל הקטע הרציני שהיה צריך לעשות, זה היה מגוחך - אני לא מבין איך הוא חזר. יפעת נחמני - חמודה מאד, אבל שששש שקטה.... בקושי הרגשתי בנוכחות שלה, אני מקווה שהיא תהייה קצת יותר אסרטיבית בפרקים הבאים. דנה קבסה וגלית עסיס - חמודות מאד, אבל גם אליהן לא כל כך הצלחתי לשים לב אתמול, אולי כשימשיכו לנפות אנשים יהייה אפשר להתמקד בהן קצת יותר. מיקי סוויסה - ממש פיספוס, הוא היה ענק לדעתי, חבל שהעיפו אותו. רונן ארנרייך - אתה החולייה החלשה שלום. אור מאיר, תהרגו אותי, אולי הוא מוכשר, אבל אני לא מסוגל לשמוע את הקול שלו, אתמול שמתי לב שהוא באמת משחק נחמד, והוא משתדל מאד (אולי יותר מדי - וזה גם מה שהופך את המשחק שלו למעט מאולץ מבחינתי). היום עושים בכל מקום שקשור למשחק פיתוח קול-דיבור, גבר גבר, תעשה משהו עם הקול שלך - אחרת פשוט תפרוש לדובב את פוקימון או משהו. ושוב שיסלחו לי המעריצות השרופות שכל מה שיודעת להגיד זה וואו איזה חתיך כוסון וכאלה - אבל זאת דעתי, אור לא השחקן הבא, ואתם עוד תראו - שהוא יועף. ובאותה הזדמנות אני מעלה שאלה לדיון אם אור היה אחד משלושת המועמדים להדחה - האם אתם באמת חושבים שבסצינה שאורגנה עבורם אתמול אור היה מצליח לעבור? לדעתי הוא היה עושה מעצמו צחוק גדול.

Arel Frank

New member
צודק בהחלט!

וואלה סופסוף אני שומע קצת היגיון בפורום הזה. פרצוף יפה זה לא כישרון.

idodofefe

New member
בקשר למאיה ויניב(ולא אני לא משפחה)

לדעתי מאיה ויניב שניהם מוכשרים בטירוף. וזה שאתה אומר שיניב "פשוט לא" אז הרשה לי לספר לך שאם תסתכל פה באתר תשים לב שיניב בעל הכי הרבה ניסיון בתיאטרון ואם היית לומד תיאטרון והיית מבין משהו היית מבין שתפקידו של שחקן הוא להביא משהו אחר,חדש,ולא את השיגרה. הוא לקח את הסצנה ושינה את אופי הדמות מעט. ולא הוא ממש לא צחק! זה שהוא גיחך וחייך זה חלק מהדמות שלו(אם היית מבין את האופי שהוא ניסה להעביר)זה צחוק ציני. רק שתדע שאני מקנא בכישרון שלו,ואני מתפלל להגיע לרמה כזאת. ובקשר למאיה. מה זה השטויות האלה שאם יש לה בלאק אז היא לא שחקנית? ווט דה פאקינג קשר??? שחקן לא יכול להתרגש או להראות התרגשות? היא שכחה את המשפט הבא והיא לא יכולה לאלתר לידיעתך כי אז היא הייתה דופקת לכולם ואז הם היו אלה שמסתבכים אם הטקסט.

yoooni

New member
אתה מגונן עליהם כאילו הם

אחים שלך... chill out בנאדם, תהייה מציאותי, זה שאהבת אותם לא אומר בהכרח שהם שחקנים טובים, אין מה לעשות ככה זה. חוץ מזה הדוגמה שנתת לא טובה בכלל... בן אדם יכול ללמוד משחק 30 שנה אבל בחיים לא להגיע לרמתו של שחקן אחר שלמד משחק רק שנתיים. נסיון הוא לא קלף כאן.

Arel Frank

New member
טוב די, באמת..

אוי נו, לפעמים אני חושב שאנשים כאן כותבים בצחוק.. אני ממש מקוה שאתה לא רציני.. תשמע, היו שלושה שחקנים שעשו את אותה סצינה. זה היה ממש קל לראות מי טוב ומי לא. הראשון היה לא טוב. השני היה מצוין והשלישי היה צולע על גבול העלוב. אוקיי.. ומאיה.. די כבר. היא צריכה לדעת להתמודד עם לחץ. זה חשוב מאוד לדעת איך לבלוע את כל הלחץ הזה ולא לתת לו להשתלט עליך אחרת אתה לא עושה את העבודה שלך כמו שצריך. משמע אתה לא מתאים.

yoooni

New member
אנשים פה לא מבינים

שחלק מהקטע של הסדרה הזאת זה להראות מי מצליח להתמודד עם מצבי לחץ. תאר לך שחקן על במה באמצע הצגה ראשונה שמכרה אלפי כרטיסים שוכח טקסט או מת מצחוק ולא מסוגל להמשיך מה קורה אז? אומרים לצופים, מצטערים תקבלו את הכסף בחזרה? צריך לדעת להתמודד עם מצבים כאלה וכן לדעתי גם היה אפשר לאלתר.... - וגם רצוי. בכל מקרה, על פי מס' תכניות מצומצמות אני לא יכול לקבוע כלום על מאיה, אני מאמין שהיא עוד תצליח ותשתפר - אבל לגבי החבר שלה, פשוט לא - כן שוב הצירוף שהשתמשתי בו קודם... פשוט לא יש לו פרצוף שחצני כזה לא נעים, והוא הוכיח לי לפחות שהוא לא בנוי להיות על במה, אני תפסתי את הצחוק הזה כפשלה רצינית הבנאדם הלך להתפקע מצחוק הוא התחיל סביר והידרדר והידרדר.

Arel Frank

New member
דוגרי..

זה היה נראה יותר כמו מופע סיום שנה של כיתה ו', כשיש את הילד המתרגש הזה.. חצי נבוך חצי אידיוט.. זה שלא יכול להוציא את המשפט הנכון מהפה ומתחיל לגחך למיקרופון. או שקצת נסחפתי. חפיף.

idodofefe

New member
ושוב אני אומר

בלאק לא מראה על כישרון...הרי אתם טוענים כמה שרה ואביבית ולא זוכר מי עוד אמרת שהם מצוינים אז איך זה שאת אביבית אתם לא שוללים בגלל הבלאק שלה?(למי שלא מבין על מה אני מדבר ,פתחו לראות אצל כל אחד מהמתמודדים את האודישן שלו ואביבית באודישן שלה הי לה בלאק שאיזה דקה ואני עדין חושב שהיא מוכשרת. ובקשר למשחק,לא אמרתי שהנסיון הוא זה שעושה ממנו שחקן אל עצם העובדה שהוא הביא משהו שונה,אחר מהמתמודדים האחרים והוא העביר את זה בצורה מעולה ורק אמרתי ששימו לב שהוא גם בעל נסיון רב כלומר שאנשים שמבינים קצת יותר ממכם מקבלים אותו וגם אתמול בתוכנית השאירו אותו. ואני לא מגן אליהם כמו אחרים אלא כי אני שונא שעושים דברים כאלה לבני אדם(ועוד שהם רואים את כל מה שאתם כותבים) ואני שונא שכל הזמן בפורום הזה שוללים אחד את השני

Arel Frank

New member
זה לא לשלול..

תשמע, אנשים נכנסים לפורומים כדי להביע דעות ולשתף בחוויות. אני לא רוצה להסכים איתך ואני גם לא צריך להסכים איתך. זה מה שהופך את כל הנושא למעניין, לא? ואני גם לא חושב שמה שכתבת כל כך קשור, אנחנו כמה שלבים אחרי, אחרי שלימדו אותם ועבדו איתם ומה לא. צריך להתמודד עם הלחץ. וכן, אני חושב שמאיה פישלה בגדול אתמול. מישהו חושב שמגיעה לו התנצלות?

idodofefe

New member
התנצלות לי? אני לא ביקשתי התנצלות

אני לא נפגע או משהו אני פשוט מתעצבן...סבבה אתה לא מסכים אבל אין לך זכות לבוא ולשלול את דעתי...זה מה שמעצבן

Arel Frank

New member
??

יש לי את הזכות וכן אני לא מסכים ולא רוצה להסכים. אבל שאלה אחת- כל זה כל כך עקרוני לך?

dontdo

New member
יש מיהו שמבין

צודק בהחלט אחלה בחינה למה שקורה באמת על הבמה ביום יום אני מסכים גם בנוגע ליניב יש בו משהו לא אמין ובדר"כ האינטואיציות שלי קולעות לעומת זאת אם יצא לך לשים לב דנה היא היחידה שכל תגובה

xrat

New member
מסכים איתך כמעט לחלוטין

דבר ראשון נעים סוף סוף שיש עם מי לדבר ובצורה מנומקת. דבר שני אני מקווה שישנו קצת את התוכנית כי אי אפשר להספיק לראות כמעט כלום על אף אחד מהמועמדים, בטח זה יהיה יותר טוב כשיהיו פחות אנשים. מסכים עם רוב הקביעות, כולל שאור מאיר קצת ילד מידי, גם אני חושב שאביבית הוכיחה שיש בה משהו, אבל לדעתי לא כזה גדול, לא הייתי בוחר בה לנצח.

yoooni

New member
בשלב זה אני לא יכול להצביע על אף

אחד כזוכה של הסדרה הזאת. היחידה שבאמת ובתמים הראתה לי משחק נטו זאת שרה

dontdo

New member
נכון....

אתה יכול להגיד זאת ספציפית על שרה בגלל המתיחה שהיא עשתה שכולם ראו וחוץ ממנה לא ראינו מונולוג שלם כמו שצריך של כ"א מהמתמודדים אבל מילה שלי שווה לך לשים לב גם לדנה קבסה !!!

dontdo

New member
תשובה

א. אני שמח שיש אנשים כמוך בפורום שאכן מעלים את הרמה ומעלים באמת שאלות לדיון ב. די התלבטתי בתשובתי ואני חייב לומר לך שבאמת אי אפשר לדעת איך הוא היה עושה את הסצנה זה שהוא צעיר לא צריך להטעות אותך וזה לא שאני באמת ממעריצי או תומכי אור אני אומר זאת בצורה אוביקטיבית לחלוטין כמו שראיתי את דנה ואסף בסצנה שלהם בתור ריבקי וקובי במיני טלנובלה אני מההיכרות שלי עם דנה המילים כפרה ונשמה לא ניכללות בלקסיקון שלה והיא ממש לא פרחה ואסף בטוח לא הומו אבל עובדה שהסצנה עברה מעולה זה כל הקטע במשחק להיכנס לדמות גם אם היא לא הטייפ קאסטינג שלך יש בימאים שעובדים דווקא בשיטה של אנטי טייפ קאסטינג ג. אני מקווה מאוד שתשים לב לדנה קבסה בהמשך ותיתרשם לטובה

yoooni

New member
בינתיים בהחלט התרשמתי לטובה

רק אני מקווה שהיא קצת תתבלט יותר

למעלה