גם אני לא
ואני שמח שסוף סוף מגיעים לפורום אנשים שגם רוצים לדבר על הסדרה ולא רק להגיד וואו אור כוסון וואו ארז חתיך יההה איזה דוגמנית מאיה איזה פצצה אביבית וכאלה כי בתאכלס זה רמת ההודעות שיש פה בפורום. הנה, מאיה פישלה בתכנית. אז אנשים כמובן יבואו ויגידו שזה פעם ראשונה בשידור חי וזה קורה, עובדה שלאחרים זה לא קרה. וזה בדיוק חלק מהעניין של להיות שחקן - לדעת להתמודד עם מצבים. החברה' הכירו את הטקסט לפני שביצעו אותו - ואם שכחה את המילים בדיוק הייתה צריכה לאלתר... ועכשיו יבואו כל מעריצי מאיה (קרובי משפחה כמובן) ויגידו לי איך אתה מעז להגיד עליה ככה, גם אני מחבב את מאיה מאד, וגם לטעמי היא נראית מצויין - אבל היא לא תהייה השחקנית הבאה של הוט, זה בטוח. אופיר נהרי לטעמי, נשאר בפרק ממש בטעות, אני לא תפסתי ממנו שחקן מוצלח במיוחד - הוא לא הצליח להוכיח את זה עד כה, אני מקווה שלא ינקפו לזכותו את הדמעה בעתיד - כי זה בהחלט לא מעיד על המשחק שלו. אני מקווה ורוצה להאמין שהשבוע הוא היה מועמד להדחה ולא הודח אך ורק בגלל החסינות. כלומר - שבוע הבא - להתראות. אביבית בר זהר - בהתחלה לא אהבתי את המראה שלה, וזה די מה שהפריע לי בה, אבל אחרי הפרק של אתמול - אחרי המשחק שהעמיד את כולם בבחינה הכי קשה - להוכיח שהם שחקנים אמיתיים - אביבית הצליחה להוכיח את זה. גם שרה וארז עשו עבודה טובה מאד, מאד נהנתי לראות אותם במשחק, עושים את התפקידים שלהם בצורה מושלמת (לדעתי). האמת ששרה אתמול גם השתפרה במראה ונראתה הרבה יותר זוהרת - מה שבהחלט הוסיף לה לרמה. וארז ארז ארז... לא חבל על השיער? אני חולם על שיער כזה שנים ואתה הרסת שיער כזה...

אבל עדיין יפה
יניב מויאל - פשוט לא, הוא כמעט התפוצץ מצחוק באמצע הסצינה, אולי הנוכחות של זוגתו על הסט מפריעה לו להתקדם - אבל אי אפשר לחייך במשך כל הקטע הרציני שהיה צריך לעשות, זה היה מגוחך - אני לא מבין איך הוא חזר. יפעת נחמני - חמודה מאד, אבל שששש שקטה.... בקושי הרגשתי בנוכחות שלה, אני מקווה שהיא תהייה קצת יותר אסרטיבית בפרקים הבאים. דנה קבסה וגלית עסיס - חמודות מאד, אבל גם אליהן לא כל כך הצלחתי לשים לב אתמול, אולי כשימשיכו לנפות אנשים יהייה אפשר להתמקד בהן קצת יותר. מיקי סוויסה - ממש פיספוס, הוא היה ענק לדעתי, חבל שהעיפו אותו. רונן ארנרייך - אתה החולייה החלשה שלום. אור מאיר, תהרגו אותי, אולי הוא מוכשר, אבל אני לא מסוגל לשמוע את הקול שלו, אתמול שמתי לב שהוא באמת משחק נחמד, והוא משתדל מאד (אולי יותר מדי - וזה גם מה שהופך את המשחק שלו למעט מאולץ מבחינתי). היום עושים בכל מקום שקשור למשחק פיתוח קול-דיבור, גבר גבר, תעשה משהו עם הקול שלך - אחרת פשוט תפרוש לדובב את פוקימון או משהו. ושוב שיסלחו לי המעריצות השרופות שכל מה שיודעת להגיד זה וואו איזה חתיך כוסון וכאלה - אבל זאת דעתי, אור לא השחקן הבא, ואתם עוד תראו - שהוא יועף. ובאותה הזדמנות אני מעלה שאלה לדיון
אם אור היה אחד משלושת המועמדים להדחה - האם אתם באמת חושבים שבסצינה שאורגנה עבורם אתמול אור היה מצליח לעבור? לדעתי הוא היה עושה מעצמו צחוק גדול.