הקול הוא הכל?

magy

New member
ווווווואלה חתיכת סיפור

מי שלא חווה את זה שירים יד..............
וההסברים? אלוהים יודע...... הפסקתי לשבור לעצמי את הראש מכל התופעות האלה.... הבנתי שלא כולם יודעים מה הם רוצים......בעצם.... (אני מדברת על שני הצדדים כדי שלא יקפצו עליי)
הרבה אנשים חיים בפנטזיה של "מה היו רוצים" לא של, מה קורה באמת........ומה המציאות בשטח... בטלפון, נשמעים כמו אגדה....... בפגישה, המציאות נופלת על הרצפה ושומעים את הבום......שלה... רוב השיחות במכשיר הזה, לא מגיעות לכלל פגישה.... אולי חבל שהמציאו אותו........ הטלפון, הקול, הם אשליה מתוקה כל אחד מדמיין את מי שבא תוך כדי שיחה... ואם הקול נעים ומלטף, וגם צוחקים ביחד... אז נדמה שהנה....... ובעצם, שני הצדדים שרפו שעה.........מהחיים.... ללא תכלית ...... היו גם מקרים שגברים הציגו את עצמם כפרודים ובעצם היו מאד מאד נשואים....... באותו בית, אותו חדר ואותה מיטה......... היא פשוט נסעה לחו"ל והם ניצלו את הזמן להתפרפרות טלפונית... והיו מוכנים גם להמשיך הלאה .........אם היו מקבלים אישור להמשיך.........

גשמית

New member
הקול הוא הכל?

שלום אלון, בהמשך למה שכתבתי קודם,אני בדעה שעושר השפה לא יכול להתבטא בקול,עושר השפה יכול להתבטא אך ורק בפגישה אישית. קול בטלפון שונה לגמרי מקול בפגישה, הקול בטלפון לא אמיתי הוא מושפע מסביבה בה מתקיימת השיחה,הטכנולוגיה משנה את קול,אפילו אם זה לא בכוונה. שכנע אותי שאני טועה. שלום גשמית

למעלה