הקדשה

לי לא אכת, זו לא הפעם הראשונה שבה

אני אחטוף מכות בציבור. תשאל את אמיר... אגב, רק בשביל להבהיר, כולם תמיד עובדים ביחד במפגשים האלו, אז נא לא לראות פה איזה מקרה חריג.

Tonjin

New member
ברור....

גם אם לא ברור אם זה אכן יתקיים במפגש הפורום... פשוט יצא לי לראות את הסרטונים היום באתר שלכם ולמרות שקורינדו אייקידו אני לא מכיר בהנחה שבכל זאת מדובר באייקידו, אישית היה לי מאד מעניין לראות מפגש כזה.. השאלה שלי התייחסה יותר לצד הטכני, כלומר אם אכן אפשרי שדבר כזה יקרה?

amir_aikido

New member
על מה המהומה ?

לא ברור לי למה יש צורך "להסריט" זה בסך הכל הצלבת ידיים פשוטה ביני ובין אוהד, ואני בטוח שבמקביל אלינו יהיו עוד לא מעט זוגות שיצליבו ידיים במקביל. בדיוק כפי שאני משוכנע ששנינו נחטוף לא מעט מכות, וסביר אפילו שאני יותר (בהנחה שאשאר בתחושה הנוכחית של טכניקות שנותות להיות מעט יותר מדי על הצד המסוכן, ואאט את עצמי בהתאם). אמיר

Tonjin

New member
לא מהומה...

סתם שאלה תמימה, כי בדיוק היום ראיתי את הסרטונים שאוהד קישר אליהם, (חלק מהטכניקות אפילו קצת הזכירו לי אייקידו) ותהיתי איך אני הייתי מגיב בהצלבת-ידיים ידידותית כזו.. והנה פתאום אתם מציעים מפגש כזה. מכיוון שאני לא אהיה שם לראות רציתי לדעת אם בכל-זאת יש סיכוי (מה גם שנראה שיש סרוור להעלות עליו סרטונים קצרים) לראות משהו מזה... זה לא שאני מנסה להחתים אותכם ל-Fight Club (שלא ראיתי אגב) או לסיבוב הופעות... מה שכן, שמתי לב גם אני שהסיפור הזה נבנה יותר מידי ולכן אני יורד מזה כאן... תעשו חיים!

blacknight410

New member
נכון...אבל גם

אצלנו (בדוג'י לפחות) חוזרים ואומרים שאנחנו לא בהוליווד וגם אם יש תרגיל שניתן לבצעו עם יד אחת תמיד עדיף להשתמש בשתיים גם לצורך הגנה מפני התקפות שמצוינות פה בדיון ע"י יובל.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמקפיץ ומשרשר, לחסוך מקום

בפורום. זאב, אתה לא מפסיק להפתיע, ולא מפסיק רגש - כל הודעה מלמיליאן!
(ואני בכלל לא אוהב כדורגל...)

למעלה