הקדמה

הקדמה

הוא רצה לבנות דמות ,לבנות עלילה,לשבת ולכתוב ספור עם משמעות ,ספור שיגע ,שיגרום לאנשים לבכות ,לחושב להבין.היה לו קשה ,הוא לא רגיל לכתוב ספור,,לכתוב כל כך הרבה מילים ,להעביר את כל הרגש לכתב,ךספר סיפור מלא עם התחלה ,אמצע ,וסוף.קשה לו לרתק את הקורא ,לרתק את המאזין .אבל הוא מנסה ,מחליט לא להתיאש ,יושב וכותב. הוא רוצה לספר סיפורים שקרו לו ,ספורים אמיתים ,ספורים דמיוניים ,ספורים שיקרו ,ספורים על עבר מפוקפק ,עבר קשה , עבר. ספור על הווה אחר שונה ,לא ברור, הווה.ספור על עתיד ,עתיד טוב יותר ,משמעותי יותר,מאתגר יותר , עתיד. והקדמה קצרה שתבהיר ,שתסביר , ,שכולם יבינו אחת ולתמיד ,אני חושב ,אני חכם , אני, ציני מדי ,מכוער מדי , לא שלם מדי.פחדים מההמשך ,פחדים מהמוות , פחשים מהציניותשעוטפת אותו ,פחדים מעצמו ,מהאני הפנימי שלו ,פחדים מהחברה . בכל ספור חייו הוא לא היה קשור,מחובר לחברה מסוימת ,לא התמזג ,תמיד הוא עם עצמו ,הוא עם חתולה , כלב,תוכי , או הוא עם מיכל .ותמיד יש את מיכל המסוימת ,תמיד אוהב את מיכל ,תמיד מריח את מיכל ,תמיד ומיכל לא מחוברת . ומיכל לא מתקשרת . ומיכל לא מיתקשרת . לא. או שהיא מתה מדי, או שהיא נעלמת מדי, או שהיא.... ואוהב אותה בכלליות , ואוהב אותה בספציפיות, ואוהב אותה כדי לאהוב , ונקשר מדי, וחושב,חולם מריח , והיא לא כאן .

אנגלינה

New member
מיכל

קראתי במספר סיפורים שלך את השם מיכל....... תהיתי מהי אותה מיכל? האם זה רק שם כדי לסמל בחורה ? או שבאמת יש כזאת מיכל....... סליחה על החוסר הבנה שלי :) אנגלינה

למעלה