הקאות

רוייקו

New member
תיאור של מקרה קיצוני שגורם לי להרים

גבה ולשאול האם זה אמיתי או מה עומד מאחורי ההודעה ? לא יודע. מוזר לי נורא שמנותח טרי עם סגירה של 4 CC מתאר הקאות של מיצי קיבה. לא ברור לי למה את/ה מקיאים מיצי קיבה לאחר האכילה או במצב שכיבה ? גם יש קצת בלבול בין תיאורי ההקאות של אחרי האוכל והזמנים שלאחר מכן. אני תוהה על המגמה של כמה דמויות חדשות שמפחידות את הפורום בתיאורים מזוויעים אודות הטבעת. האם חזרנו להלום בטבעת ולשווק פתרונות גאוניים אחרים ? שוב ושוב יש מי שמתאים פה את הקשיים שבהתהלות עם טבעת אבל שוכחים את התנהלותם העצמאית עם הטבעת או כל סוג אחר של ניתוח. אפשר לנסות ולהתמודד ולמצות את הפתרונות על דרך שיתוף הפעולה, ואפשר להתבוסס בכשלון, פחדים והפחדות והשאר בכשלון תוך האשמת הטבעת, הפתרון האחר או הצד האחר. אופירה תארה כאן את ההתנערות של אחרים מקיחת אחריות למעשיהם: עבריינים התנהגותיים לא חסר בשום מקום. יתכן ואלה גם יתקשו להאשים את עצמם. אני מכיר אינסוף של מנותחים שסגורים עד לנקודת הגבלה משמעותית ואין להם התיאורים של הקאות מיצי קיבה. גם היו אלה הקאות או פליטות, הרי שלרוב, עצם הטבעת, מקיאים או אוכל או רוק/ריר/ליחה ונוזלים שמצטברים מהפה אל הוושט אבל לא מתוך הקיבה החוצה. אני מצטער על הפקפוק בכותב ההודעה אבל משהו לא ניראה לי אמין בתיאורים.

דר איל

New member
מחזק את דברייך

כמו שכתבתי בעבר עברתי את הניתוח אצל אבינוח 15.10.10 סגירה ראשונה אחרי חודש 5CC והיום סגור 9 התחלתי 113.8 והבוקר אני 78.8 אחרי הסגירה של 9 היו לי ריפלוקסים בלילה אבל כשהפסקתי לאכול ב 7 בערב דבר זה נפסק. אין ספק כי ההתנהלות עם טבעת דורשת הסתגלות אבל כמו שכתבת אם!!!!!!!!!! מתיחסים לטבעת בצורה הנכונה לפי כל הכללים החיים יותר קלים

דר איל

New member
הפרעת אכילה היתה לי

לפני הטבעת היתיי מסוגל לאכול כל שעתיים והכמיות היו אדירות ,לחשוב על אוכל כבר פחות אבל עדיין יש חלומות על אכילה של פסטות סטקים וכו............כשהטבעת סגורה על 9 הרגשת השובא מגיעה אצלי מהר אחרי כוס קפה או נס אני שבע לחצי יום יש ימיים שארוחת צהריים קטנה מספקת אותי לכל היום בימים אחרי חדר כושר הטבעת נסגרת לי ככה שאין אני מצליח לאכול רק לשתות.

טיפטיפ69

New member
איל ממש אשריך וטוב לך

וקשה לי להתווכח עם תוצאות יפות כמו שלך אבל כל אחד מגיב אחרת ומקבל את הטבעת אחרת!! אני בדיוק כמו טיפטיפון אוכל 5 פעמים ביום מנות קטנות אבל אוכל. אני לא עשיתי את הניתוח בכדי לסבול ולא לאכול עשיתי לאכול פחות ולא לאכול את הדברים שהם ממש לא בריאים כמו בורקסים, לאפות עם שווארמה וכו' וכו'. אנחנו בתחילת דרכנו, יכול להיות ששכחת איך אתה היית בהתחלה??

גם אני שמעתי על דברים כאלו

אבל אני אוכל ממש מעט, ואין שום סיבה מיוחדת להקאות.. אני לא חושב שמן. אני בנתיים רק נראה שמן

שרה16

New member
אני אוכלת כל 3 שעות

תפריט של דיאטנית. בוקר-סלט עם כף גבינה ופרוסה לחם קל עשר-חצי פרי וחצי יוגורט צהרים -מנה בשר וירק מבושל עם כף פחממה ארבע-חצי פרי עם חצי יוגורט ערב-ביצה קשה עם סלט ולחם קל אפשר גם מרק במקום לחם. אם אני אוכלת באמצע, להוריד פרוסה. אפשר מידי פעם משהו מתוק במקום פרי. מפסיקה לאכול בשעה שבע בערב. לא לאכול יום שלם כדרך חיים זה לא בריא לגוף, לדעתי.

בת אל 1992

New member
גם בעייה

אני אוכלת,מנסה חח עד היום הקאתי את זה,ומקודם אכלתי פסטה לפי חוקי שחר,והכל ב-ס-ד-ר-! אין צורך להמנע מאכילה של מאכלים אהובים (והכרחיים כמו לחם),אבל יש לזכור את מילת המפתח-מתינות.

לחם לא בקטגוריה של מאכל אהוב

ובטח שלא נחוץ אחרי הלחם באים המאפים המתוקים, וגם המלוחים... אני מנסה להשמר מהם כמה שאני יכול.. הגעגוע הכי גדול שלי זה לפיצות.. ושלא תבינו לא נכון, אני אוהב גם את הדקות וגם את השמנות... הדיקטים של רשת עגבניה, והסופגניות של פיצה האט..

רוייקו

New member
באופן אישי, אני לא מוותר על לחם ומוצריו

אני אוכל פיתה, צנימים, קרקרים, מיני מאפה, מעדיף עוגת שמרים על פני כל סוג אחר של עוגות או עוגיות ובכלל, לחם זה המזון הכי משביע לאורך זמן. כשאני אוכל לחם, אני אוכל פחות מדברים אחרים. אבל על פני הלחם אני מעדיף קודם ירקות ואחר כך חלבונים. לחם הוא מוצר בסיסי בחיי היום יום שלי. אני יעדיף לחם על פני מזונות רכים עתירי קלוריות שמכניסים אל קרבי פי כמה וכמה יותר קלוריות מאשר לחם שגם ממלא פיזית וגם משביע באופן אמיתי. למה לא לחם ?

שרה16

New member
אני סגורה רק 7

מתוך בחירה. לא מוכנה לא לאכול ירקות ולחם. בגלל זה אני יכולה לאכול כמעט הכל. אני קמה ב-6 בבוקר ושותה קפה, הולכת לשחות 40 דקות, ואז אוכלת את ארוחת הבוקר בערך ב-8 וחצי. ארוחות מלאות ומשביעות. סלט בגודל של 4-5 כפות גדושות עם חצי כפית שמן זית ואני מערבבת בפנים את הלחם בנגיסות קטנות שיהיה ברוטב של הסלט. הפסקתי לגמרי עם הדיסות והמעדנים שלא לדבר על החטיפים המתוקים.

אופירA

New member
מנהל
קודם כל שרה לא סגורה כמוך

ואינה במצב שבבוקר היא לא מסוגלת לשתות. את במצב של טבעת מאוד מאוד סגורה. אני יודעת שזה רק 4.5, אבל לא משנה כמה CC, משנה כמה זה הדוק לך. טבעת מושפעת לא רק מכמות ה-CC אלא גם מהמנח שלה על הקיבה, שעלול להשתנות עם הזמן. דבר שני, יש שני טיפוסים בטבעת: טיפוס אחד סגור יותר בבוקר, ופתוח יותר בערב. זה רוב מנותחי הטבעת. יש טיפוס נוסף, מיעוט המנותחים - שפתוח יותר בבוקר וסגור יותר בערב. כל טיפוס צריך להתאים את אכילתו לפי התנהלות הטבעת שלו.

דר איל

New member
לאכול כל 3 שעות היתה ההפרעה הקודמת שלי

כל הטפריט שכתבת אינו כנראה אצל מטובעים לחם?סלט בבוקר?ביצה קשה עם לחם קל? לא אכלתי לחם כבר 4 חודשים ביצה עוברת לעיתים רחוקות סלט גם לפי המצב רוח של הטבעת.

שרה16

New member
אני שולטת בטבעת ולא היא בי

ואין להתעלם מהערכים התזונתיים בלחם ,פחמימות, חלבונים, שומנים, סיבים תזונתיים, סידן, ברזל, תיאמין, ניאצין, ריבופלבין וחומצה פולית. אני בת 56 ואני זקוקה לכל אבות המזון ע"מ לא להראות כמו בת מאה
והפרעה לדעתי זה לא לאכול. נקודה.

לפני שטבעתי כשלה והחליקה, הייתי אוכלת עד

הצהריים סלט ולחם בטוסט 2 פרוסות. נשמע מופרך? בכלל לא. לא מוכנה לחיות אחרת.

רוייקו

New member
טבעת לא צריכה להחליק מאכילה

בטח מאכילת טוסטים וסלט. המצב הוא שטבעת אמורה לעמוד בלחצים שמופעלים עליה בזמן אכילה ואם יש החלקה משהו לא היה תקין. זה יכול להיות במיקום שהותקנה, זה יכול להיות מצב קיצוני מתמשך. יש כל כך הרבה מנותחים עם טבעת סגורה ולחצים נוראיים שמופעלים עליה ועל הוושט וזה לא אמור להחליק. לפעמים הטבעת לא מותקנת טוב מלכתחילה.. משהו שלא היה טוב.

אופירA

New member
מנהל
לאכול אחת ליומיים

זו אותה ההפרעה, בלבוש הפוך. וזו הפרעה שנמצאה מצויה אצל לא מעט מנותחי טבעת. ה-DSM כבר המציא לזה שם - משהו כמו הפרעת אכילה מסוג אנורקסיה של מנותחים בריאטריים. הם לקחו לקיצוניות ההפוכה, והיא יותר מסוכנת מאשר הקיצוניות של הזלילה. היא פוגעת גם בגוף וגם בנפש. אין כללים אצל בני אדם. אם חזותית הם כל כך שונים זה מזה, אז על אחת כמה וכמה פנימית גופנית ונפשית. יש אנשים שטוב להם לאכול כל 2 שעות מעט מאוד. יש אנשים שטוב להם לאכול כל 6 שעות. יש אנשים שטוב להם לאכול פעם ביממה. יש אנשים שטוב להם לא לאכול כלום עד הצהריים (אני לא מדברת רק על טבעת, אלא על טיפוסי גוף-נפש). כל בני האדם, גם מנותחים בריאטריים, צריכים לדאוג למזון מאוזן לגוף שלהם. בעיקר בעולם המטורף של הטכנולוגיה והלחץ והחומרים התעשייתיים בכל דבר שזז, כולל תרנגולת מסכנה. אז כל אחד צריך ללמוד את הגוף שלו ואת מה שמתאים לו, ולא לחשוב שמה שקורה אצלו זה חוק שמתאים גם לאחרים.

רוייקו

New member
כל שלוש שעות זה אולי קצת הרבה פעמים

אבל כל ארבע שעות זה כבר שלוש ארוחות ביום. אם לוקחים בחשבון שאלה ארוחות בריאות ודלות בקלוריות, אז למה לא אפילו כל שלוש שעות ? אז מה .. וגם לשתות הרבה מים ונוזלים בכלל, להגדיל כמות ירקות וליד זה מעט חלבונים ופחמימות ? הכל בתנאי שאוכלים לאט בכמות קטנה יחסית למצב אחרי טבעת

למעלה