הקאות

הקאות

היי חברים, אני סגור על 4, ואני עוד מנסה ללמוד את הסגירה, כי לא קל לי .. אבל יש יותר הקאות.. והם הקאות של מיצי קיבה/נוזלים שקופים. באף פעם מהמקרים אני לא מקיא אוכל, אפילו לא ריח של האוכל או טעם של האוכל אותו אכלתי... הכל לדעתי מיצי קיבה. יוצא לי להקיא פעם עד פעמיים ביום מתוך החמש ארוחות שאני עושה לעצמי. לאחר התייעצות עם חברים שלא מבינים בטבעת, נטען בפניי שהקאת מיצי קיבה הינו דבר מזיק לטווח הרחוק וזה יכול להוביל לצרידות/דלקות בוושת/מחלות שונות הקשורות בוושת. האם יש אמת בדבר?!

LATIN GIRL77

New member
מסתבר שאני לא ציפור הלילה היחידה היום../images/Emo8.gif

מומחית אני לא, אבל הקאות על בסיס קבוע, בטח כשאתה מספר שזה קורה עד פעמיים מתוך חמש ארוחות שאתה אוכל זה לא בסדר. כמה זמן אחרי האכילה זה קורה?? אם אתה לא מקיא אוכל אז זה אומר שהאוכל עבר, אז ההקאה היא באמת מוזרה. אולי מישהו בהמשך יספר על חוויה כזאת אבל לי היא לא מוכרת. וכן, מתוך ניסיון שלפני הטבעת, הקאת מיצי קיבה גורמת להמון צרות והחברים אכן צודקים. הטבעת בזכות אכילה נכונה ומסודרת ריפאה לי רפלוקס של שנים. אני חושבת שהדרך הכי טובה ללמוד את הסגירה היא לאמץ את חוקי שחר, לי הקשיים אומנם באו רק בסגירה האחרונה והגבוהה וכמעט רצתי לפתוח - אימוץ חוקי שחר פתר את הבעיה. לא לשחק עם זה, אם לא מסתבר פותחים קצת
בהצלחה ולילה טוב!

קובי d1

New member
הקאות דבר לא תקין

להקיא פעמיים ביום תופעה לא בריאה ,נכון שהקאות מביאות לדלקות בושט. קובי

טלטול116

New member
בוקר טוב

אם הייתם נמצאים במסדרונות אסותא אתמול הייתם פשוט בשוק כמה אנשים חושבים שזה טוב להקיא וככה מתנהלים החיים שלהם. יצאתי ממש מזועזעת. וכשאמרתי להם שהם מתנהלים לא נכון אז ענו לי שאני אחכה ואראה ."את עדיין בסגירה נמוכה,ככה זה , מקיאים "

טיפטיפ69

New member
טלטול פשוט היית צריכה לעשות כמוני

להתרחק מהם כמה שיותר!! אבל מה שלא עשיתי הם באו אחרי טוב שהייתי בין הראשונים ועזבתי מהר.

אופירA

New member
מנהל
איסתרא בלגינא קיש קיש קריא

אחרי שנתיים הצרחנים הללו הולכים לעשות שרוול או מעקף קיבה, ונכנסים לסטטיסטיקה נוראה של המון טבעות שנכשלו, ומכניסים לתודעה של חלק מהרופאים התנגדות לניתוח הטבעת. כל כך הרבה רקדנים שלא יודעים לרקוד וטוענים שהרצפה עקומה, משתייכים לעדה גדולה ומפורסמת של אנשים שנכנסים לחובות, אנשים שאוכלים בלי חשבון, אנשים שעושים דיאטות קיצוניות, אנשים שבוגדים בבני זוגם, אנשים שעוברים באור אדום בכביש סואן, אנשים שנכנסים לשחות בחוף בלי מציל, אנשים שמזלזלים בילדים שלהם ופוגעים בנפשם, ועוד ועוד דוגמאות של אנשים חסרי אחריות על החיים שלהם, ולא מבינים אח"כ מאיפה באים להם הצרות. כל מה שיש לנו, זה לפרסם את הפורום שלנו ואת התמיכה הטלפונית שלי. כשאהיה בבית, אצרף את קובץ הוורד, וכל אחד מוזמן להדפיס ולשים בקבלה כשהוא הולך לסגור. זה מה שיש. בינינו - זה לא ישכנע את אלו שמדברים כך. זה מיועד רק לאלו שלא יודעים. טלטול, העולם שלנו מלא ארנבות צרחניות וצחקניות שרצות וקופצות לנו מול הפרצוף. למה שנתייחס אליהן, אם הן לא יודעות שהן יירדמו בשמירה? נמשיך ללכת בקבוצת הצבים האחראית, המיושנת, המקומטת, העקבית והחכמה (שמחייכת כל הדרך חיוך קטן מתחת לשפם), וממשיכה בשקט לקרוא לעולם: תקשיבו לנו, כדאי.

אופירA

New member
מנהל
ממתי הסגירה, כמה זמן המצב הזה?

מה אתה אוכל במשך היום? איזה 5 ארוחות. אני צריכה פרטים. הקאת מיצי קיבה זה דבר מזיק מאוד לטווח הארוך, בדיוק כמו שאמרו לך. וזה גם איכות חיים נמוכה בטווח הקצר, שממש אינה הכרחית בגלל טבעת. אתה יכול להתקשר (בערב - 03-5781855) ולברר יותר מפורט, אם עדיף לך. או לפרט כאן בפורום.

אופירה, את האחרונה שאני אשמור ממנה סוד..

אז ככה : בבוקר אני נשארתי עם הרוויוין, לפעמים אני שותה קרטון שלי ליטר, ולפעמים את הקטן.. הכל תלוי בתחושה של הבוקר. אני יוצא מהבית, עובר במרכול הקרוב, וקונה מה שבאותו רגע מתאים לי. זה מחזיק אותי עד 13:30 במקרה הטוב, ולפעמים עד 15:00. כאשר בשלב הזה, אני נשארתי עם הכלכלה הרכה, ואני אוכל שקית פרכית קטנה (4 יחידות) עם משהו שונה בכל פעם (אבוקדו, גבינה צהובה, קוטג' וכו) ועגבניה. --- בשלב הזה לפעמים יוצא שאני מקיא, לדעתי זה בגלל לעיסה לא נכונה.. אבל לא ברור לי. לאחר מכן, לקראת 18:00 אני מרגיש רעב שוב... ואז אני אוכל ארטיק, או חטיף או כוס אייסקפה. משם, אני מתקדם לקראת 20:00-21:00 ושם אני אוכל את הארוחה החמה הראשונה שלי.. זה או פתיתים עם עוף, או טוסטים של פרכיות עם צהובה , או פירה עם עוף.. דינאמי.. המנה לא גדולה וכשאני מרגיש ששבעתי, אז אני פשוט מקפל את מה שנשאר לכיור. --- ב 90 אחוז מהמקרים, אני מקיא אחרי 10 דקות של תחושת השובע. אם זה יום שאני נשאר ער עד אחרי 1 בלילה, אז אני אוכל עוד משהו בין לבין.. וגם אז, אני מקיא, שלא ברוב המקרים, אולי ב 20 אחוז מהם. ואני מדבר איתך על שקית דוריטוס קטנה, חצי שקית במבה גדולה או כמה שלוקים טובים מהריוויון. זהו סדר היום שלי

אופירA

New member
מנהל
אוקי, עדיין חסרים לי פרטים

כמה זמן מהסגירה, כמה זמן נמשך המצב הזה? רפלוקס וצרבת היה לך לפני הניתוח? האם אתה שותה הרבה מים לפני האכילה של הפריכיות ושל הארוחה העיקרית? כנראה הגעת להגבלה שלך, ואתה צריך להתחיל להקפיד על חוקי שחר. השאלה הכי חשובה: האם בלילה יש לך הקאות תוך כדי השינה? עוד דבר שצריך לנסות - מה קורה אם אתה שותה אחרי 10 דקות מהאכילה - האם זה פותר את הבעיה של הקאת מיצי הקיבה או מחמיר אותה?

טיפטיפ69

New member
אם זה ינחם אותך ואני יודע שלא גם אצלי זה היה

בדיוק כמוך גם אני הקאתי מה שנראה כמו מיצי קיבה. כנראה זה הסתגלות למצב החדש או אלף ואחד דברים כמו אי שתיה לפני האוכל אי לעיסה או אכילה מהירה.

הינה הפרטים

סגרתי ב 22.3. ד"ר אבינוח סגר לי בהתחלה 5, ולא יכלתי לבלוע מים, אז הוא שחרר את זה ל 4. לפני הטבעת היו לי בעיות של הליקובקטור וצרבות בלתי נפסקות, האמת, שעד הסגירה... לרגע שחכתי.. אבל כיום אין לי צרבות... אין לי מושג מזה רפלוקס. אני שותה המון מים באופן כללי. בערך כ 15 ליטר ביום. וזה בלי קשר לטבעת, אני פשוט אוהב מים. לפני הארוחה אני משתדל לשתות כוס או שתיים. אני לא מקיא תוך כדי שינה. אלא רק אחרי הארוחה. כל הכנסת נוזלים/מוצקים אחרי שהרגשתי שהפאוצ' מלא.. גורמים לי לרוקן אותו בהקאה.. ויוצא מזה שלאחר האוכל, השלב הבא שבוא אני מכניס נוזלים לגוף הם רק לאחר ההקאה. ניסיתי גם לשבת ולנער את עצמי כדי ערבב את מיצי הקיבה עם האוכל במטרה לדלל את הסמיכות של האוכל (בצפיה שאולי הוא סמיך - אחרי הכל תפקיד מיצי הקיבה הוא לדלל את המזון ולהכין אותו לפירוק)

אופירA

New member
מנהל
מסקנות כרגע

רפלוקס זה מזון שעולה למעלה בוושט במקום לרדת למטה. גם ההקאות של מיצי הקיבה שאתה מתאר נקראות רפלוקס. במנותחי טבעת זה נפוץ כאשר הטבעת נעולה. זה מצב שצריך לתקן ולמנוע אותו ולא לחיות איתו. אצל אנשים לא מנותחים זה קשור לחומציות בקיבה. אם אינך מקיא אוכל, אלא מקיא מיצי קיבה, יתכן שצריך להתייעץ עם גסטרואנטרולוג לגבי הבעיה הוותיקה שלך של חומציות בקיבה. אולי לא כרגע, אלא לתת לזה יותר זמן. עברו רק 9 ימים. תראה מה קורה במשך הזמן. ממילא אין לך מה ללכת לסגור בזמן הקרוב. להתייעץ עם מומחה לגבי הרגל שתיית 15 ליטר ביום. ידוע שמזיק מאוד לכליות. יתכן שמעיק על מערכת העיכול. לא מבינה בזה הרבה. צריך לשאול רופאים מומחים. העצה אליך היא להקפיד על חוקי שחר הנוספים, מלבד החוק שאתה מקפיד עליו (שתייה לפני האוכל). את הביס הראשון ללעוס הרבה הרבה הרבה, ולהמתין עד שהוא עובר לגמרי, לפני אכילת הביס השני. כלומר להקשיב לאוכל שעובר בקיבה, וכל עוד הוא תקוע ולא משתחרר (עם גרעפסלה כזה...) לא להכניס חדש. אם הזמן וכל העצות הללו לא מועילים לבעיה - עצה חמה מאוד: לפתוח 1/4CC. עשוי לחולל נפלאות.

שרה16

New member
15 אן 1.5 ? כי 15 זה המון!!!!!!!

הליקובקטור פילורי לא נעלם ללא טיפול של 3 סוגי אנטיביוטיקה בו זמנית. ושתיית כמות גדולה מידי של מים מסוכנת לגוף (אם הכמות היא 15 ליטר)-שמעת על רעלת מים. תפקיד מיצי הקיבה הוא פרוק וחיטוי , ללא מזון מיצי הקיבה "עובדים על רייק" ומעכלים את רירית ודופן הקיבה. שווה ורצוי להתייעץ עם רופא.

לפני הטבעת טיפלתי בנושא הליקובקטור

וצרכתי את 3 סוגי האנטיביוטיקה האלו.. למרות שאני חייב לציין שלא הרגשתי הבדל (הפסקת הצרבות) לפני הניתוח של הטבעת, בצעתי בדיקה מקיפה של כל מערכת העיקול שלי.. עשיתי בדיקת הליקובקטור, לקטוז, קולונוסקופיה וגסטרוקופיה כדי לוודא שהכל תקין שם, ושהטבעת לא תכשיל אותי בדברים אחרים בעתיד. אני באמת אטרח ואקבע שוב אצל הגסטרולוג לבדיקה חוזרת של הליקובקטור... אבל בכל זאת משהו מוזר אצלי.. היום הקאתי אחרי אכילת פרוסת גבינה צהובה אחת. כאשר הקיבה היתה ריקה ולא אכלתי כלום למעלה מ 4 שעות לפני כן. ושוב מדובר בהקאת מיצי קיבה בלבד.

אופירA

New member
מנהל
ובמשך ה-4 שעות שתית?

ולפני אכילת הגבינה שתית? אי אכילה ושתייה במשך כמה שעות סוגרת את המעבר, וחובה לפתוח אותו לפני אכילה.

דר איל

New member
לא ולא ולא!!!!!

ללמוד מה גורם לך להקאות ולשנות, אני סגור 9 ולא מקיא רק שהמח השמן שלי מנסה בכל זאת לשכוח שיש לנו טבעת זה קרה ,ולאחר הפעם הזאת אני מאד מאד נזהר באכילה ,חמש ארוחות ביום??? אני אוכל לפעמים פעם ביומים כיוון שאין לי תחושת רעב ,כשיש אוכל מתון לאט מאד טוחן את האוכל בפה כך שהוא יעבור וגם למדתי מה אני מסוגל ומה לא ולא מנסה . שמעתי פעם באחת הסגירות על מישהי שאוכלת בשר בקר,למרות שזה אינו עובר טבעת היא לועסת ויורקת רק בשביל "הטעם",זוהי מחשבה של אדם שמן בראש . פרות מעלות גרה ,הטבעת מלמדת אותנו הרגלים חדשים של כמויות דרך אכילה ולא האבסה כמו שהינו רגילים בעבר.

אוכל פעם ביומיים??? כנראה שאין לך

הפרעת אכילה. אחרת לא היית מסתפק בארוחה אחת ליומיים. ראש שמן זה ראש שכל הזמן חושב על אוכל ולא פעם ביומיים. אשריך וטוב לך...

למעלה