הקאבריה: Pigs On The Wing

FuryUri

New member
אם אתה מעלה הקלטה

בס"ד. ורוצה תגובות רציניות, אתה צריך להיות רציני באותו אופן. מצטער, מישהו שאין לו שמיעה מוזיקלית מעולה, ומוציא אקורדים, ויודע שהם לא נכונים, ובכל זאת מחליט לפרסם את ההקלטה... זה טיפשי ומזלזל. אם אתה לא יודע לעשות אקורד מוסיים מתוך השיר, אז אל תעלה את השיר. אם אתה רוצה תגובות על איך אתה מנגן, תפרסם שיר שאתה יודע לנגן. מישהו שמעלה כאלו הקלטות, אחת אחרי השניה, ולא מקשיב למה שכבר אמרו לו, מזמין שירדו עליו... ו funkymonk, אני יכול ללמד אותך דבר אחד או שניים על רצינות והעברת ביקורת, תאמין לי...

The Walrus

New member
אני לא מאמין בכישרון טבעי

לדעתי אין בנאדם שפשוט מרים גיטרה והוא ישר הנדריקס, ואין בנאדם שישקיע מספיק ולא יהיה נגן טוב. יש כאלה שזה בא להם יותר בקלות, יש כאלה שלא, אבל אחרי הכל כל מי שמספיק רוצה ומשקיע מצליח להיות לא רע... לפחות.

FunkyMonk

New member
נכון,

אבל בשביל להיות הנדריקס או גילמור, ואתה יודע מה, גם בשביל להיות פטרוצ'י, אתה צריך כשרון - והמון ממנו. כל אחד יכול לנגן, לא כל אחד יכול לנגן ממש טוב.

oneman2

New member
ומה גורם לזה שלחלק זה בא יותר בקלות?

נכון! כישרון.

The Walrus

New member
לא בהכרח

תלוי איך מגדירים כשרון, אני חושב שמה שמקל על אנשים זה יותר מבנה וחוזק של הידיים, שמיעה טובה למוזיקה וכו'. אבל ככה או ככה, אין דבר כזה בנאדם חסר כישרון, שלא משנה גם אם הוא יחרוש כל החיים הוא לא ידע לנגן.

holo

New member
תתפלא

אבל יש דבר כזה כישרון, ויש אנשים שלא משנה כמה שינגנו, פשוט אין להם את זה, מה לעשות. מוזיקה זאת אמנות וצריך בשביל זה כישרון.

wish i was here

New member
אין דבר שלא צריך בשבילו כישרון

כדי להיות כדורגלן צריך כשרון,כדי להיות צלף צריך כשרון,כדי להיות פיסיקאי צריך כישרון ועוד הרבה דברים...לא רק באמנות

holo

New member
נכון, לא אמרתי אחרת

אבל לדעתי, באמנות הכישרון הוא הכי חשוב וקריטי.

כשרון הוא קריטי תמיד במידה שווה

ולא משנה אם מדובר באומנות, פיסיקה, רפואה או כל דבר אחר. ולפי דעתי ודעת רבים, היכולות המקסימליות שלך נקבעות ברגע שאתה נולד, אתה תוכל לפתח את עצמך רק במסגרת היכולות הטבעיות שלך וזה אומר שלכל אחד יש את הגבול שלו מעצם היותו אדם. לפי דעתי, רוב האנשים לא מודעים לכמה רחוק הם מסוגלים להגיע אם הם יקחו את עצמם ברצינות ויתנו לעצמם את ההזדמנות, זאת הסיבה שרוב האנשים לא מגיעים למימוש מקסימלי של היכולות שלהם ושוקעים בתוך בינוניות. אם יש דבר שאני פוחד ממנו זה בינוניות, אני מעדיף להיות גרוע במשהו ולא להיכנס לתוך בינוניות, רק כדי שאני לא אתרגל לזה...

holo

New member
במחשבה שניה, אתה צודק

אגב, יכולות מקסימליות זה לא משהו כל כך ברור. את גבולות היכולת תמיד אפשר למתוח. כל בן אדם נולד עם פוטנציאל מסוים והפוטנציאל יכול להתממש בצורה טובה בהרבה דרכים.

FunkyMonk

New member
../images/Emo45.gif

כשרון זה פוטנציאל, זו לא היכולת. מימוש הפוטנציאל שונה אצל כל אדם.

כשרון זה לא יכולת

כדי להגיע למימוש הכשרון והפוטנציאל שלך אתה צריך יכולת שמושפעת מהרבה גורמים אחרים, בין היתר סביבתיים.

FunkyMonk

New member
חביב.. כמה עצות

קודם כל - איזון.. בחייך, תעביר את זה באיזה audacity או משהו כזה, רק בשביל להגביר תשירה שלך אפילו... 2 -האקורדים שלך לא נכונים בחלקם. אני לא יכול להגיד לך בדיוק איפה כי אני לא מכיר את האוקרדים בשיר, אבל אני שומע שחסרים צלילים באקורדים. 3 - אם מסובך לך להקליט שירה וגיטרה ביחד, תקליט בנפרד, אף אחד לא ישים לב תאמין לי. 4 - אתה לא מתחיל בזמן. 5 - אתה פורט חזק מדי, ואתה לא לוחץ מספיק חזק על השריגים. שומעים שהמיתרים "רופפים" 6 - אתה באמת נשמע כמו הומו. (;

נכון

א . את האקורדים הוצאתי משמיעה ככה שלא בטוח שהם מדוייקים ב-100 אחוז. אני עדיין לא עושה אקורד ברה טוב, אז לא הכנסתי שם F. ב. בקשר לפריטה, אני פורט דיי חלש האמת, הסאונד של המיקרופון גורם לזה להישמע צורם ו"חזק". אני בעתיד אקנה איזשהו ציוד נורמאלי להקלטות. נ.ב אל תראה אותי ככה, שאני לא שר יש לי קול סקסי. וזה בעצם הדבר היחיד שאני סקסי בו.

Anuerysm

New member
אז אל תנסה לשיר בכח בן אדם

או שאם אתה באמת רוצה להכנס לזה חזק קח שיעורי פיתוח קול או משהו כזה בשביל למלא את החסר יש מלא כלים אחרים שאפשר להשתמש בהם, לא מזמן הקלטתי קאבר לבאדג' שבשביל הקטע של המילים השתמשתי במפוחית אבל לא יצא משהו

השירה לא כזאת גרועה בעייני

תמיד יש מקום לשיפור, אני מתאר לעצמי שזה ישתפר עם הזמן. זה דיי טוב בעייני בהתחשב בזה שהתחלתי לשיר רק כשקניתי את הגיטרה. חוץ מזה את ההקלטה הזאת של Pigs on the wing העלתי מהטייק הראשון, זה אף פעם לא יוצא טוב מהטייק הראשון. תאזין ל"אימפריות נופלות לאט", שם עשיתי כמה טייקים ומרגישים את זה כמעט ואין שם זיופים...

חברים, למה לקטול?

בחור צעיר מנסה את כוחו, מחפש עידוד, ואתם יורדים עליו. אף אחד כאן איננו גילמור או ווטרס. כולנו חובבים (לפחות אלו מאיתנו שמנסים את כוחנו בנגינה ושירה), ולכן יש לראות את הדברים מנקודת מבט זו. אני לא מקבלת את הטענה, שהועלתה כאן, לפיה ללא שיעורי פיתוח קול או אימון של שנים, אין טעם בהבאת דברים בפני קהל, לשיפוטו. אלעד, לצערי לא שמעתי את הקטעים כי אני לא מצליחה להכנס אליהם. אגב, כשאתה כותב שאתה "נשמע כמו הומו", האם כוונתך שהגעת כבר לרמת השירה של פרדי מרקורי, נניח? אני מניחה שלא (לא שזה משנה).

../images/Emo6.gif

יש בעיה בסרבר של ליקוס, הם עושים את זה כניראה כדי למנוע הצפות על השרתים שלהם. אי אפשר להוריד מלינקים ישירים כמו שנתתי, צריך להיכנס לתוך האינדקס ולהוריד ממנו. כנסי לכאן: http://members.lycos.co.uk/elad1343/ תחפשי שם את הקובץ 4.wav - הוא הרביעי מלמעלה, קליק ימני עליו ובתפריט תבחרי שמירה בשם. לא אמורה להיות בעיה להפעיל את הקובץ...

בבא1

New member
תגובה..

קודם כל מה שענו לו הוא לא קטילה..קוראים לזה ביקורת בונה חריפה.. אבל זה דבר שצריך להתרגל אליבמוסיקה..לקבל הערות גם עם מישהו זורק לך:"יא חתיכת אפס לך תשחק בדוקים". מה שטוב בביקורות רעות בהתחלה זה לראות אח"כ מה אתה יכול לשפר...זה לא ממש קטילה...

למעלה