הקאבריה: Pigs On The Wing

נכון

אבל כשאתה נותן ביקורת לאדם אתה צריך להתייחס לרקע שלו, אתה לא יכול לצפות מאדם שמנגן כמה חודשים לנגן ברמה מקצועית. גם יש דרך לנסח ביקורת, במקום לבוא ולהגיד "למה אתה מעלה בכלל?" - זאת לא ביקורת, זה סתם עלבון שלא יעזור לי בכלום. הביקורת של פאנקי הייתה היחידה שיכולה לכוון אותי איכשהו.

Anuerysm

New member
אם האדם לא מנגן ברמה מקצועית

שלא יצפה שיגידו לו שהוא נשמע מקצועי

תראה לי איפה רשמתי שציפיתי לתגובות כאלו?

אני לא אידיוט, אני יודע מה הרמה שלי. ציפיתי שיתנו לי עצות להתקדם במקום שיגידו "למה אתה מעלה בכלל אם אתה לא מנגן את זה כמו ווטרס?"

The Walrus

New member
ווטרס כן מנגן את זה.

הוא מנגן גיטרות ליווי בכל השירים בדיסק מלבד דוגס. לעומת זאת, גילמור מנגן בס בכל השירים בדיסק למעט דוגס (והשירים שאין בהם בס).

Anuerysm

New member
אחלה סולו.. אם הוא היה נכנס בסוף

זה היה נותן אחלה קפיצה לקריירה של סנואי

בעיקר כדי להדגיש את העובדה שאני חנון

אבל היי, אני משתדל לא לחשוף את זה כשאני מדבר עם אנשים. רק בפורום.
מצחיק לחשוב שגם בפורום שמים לב לזה, בשכבה שלנו יש לפחות 5 חקיינים (ולא, אני לא מגזים) שמחקים את סטייל הדיבור שלי באדיקות.

FunkyMonk

New member
תגיד

אתה על אמת? נראה לי שמעשייך בפורומים של תפוז זה רק בשביל לצאת "מגניב" ו"קול". כשכותבים, משתדלים לכתוב ברמה גבוהה, ולא בשפת רחוב. אני מקווה שאתה מבין זאת. אתה מוזמן לחשוב שזה לא מגניב, אבל אני בספק אם מישהו מנסה לצאת מגניב כשהוא כותב בפורום (חוץ ממך כמובן). נראה לי שאם תתבגר אי פעם אולי גם תבין.

תתפלא... ../images/Emo13.gif

אבל 99% מהאנשים שכותבים בפורומים, עושים את זה כדי להראות מגניבים ו-
. האחוז הנותר הם טרולים עם שריטה.

The Walrus

New member
בגלל ש

הייתה להם בעיה בסדר השירים. אם הם היו פותחים עם potw, לא היה להם איך לסיים, ואם היו מסיימים איתו, לא היה להם איך להתחיל. הם אהבו את הרעיון של לחלק את השיר לשניים, אבל אז לא היה מה לעשות עם הסולו...

כשאתה נותן ביקורת לבן אדם שמפרסם שיר

שהוא מנגן אתה מתייחס אליו כאל מוסיקאי. לא איכפת לי אם אתה לא לומד או כן לומד או איך השגת אתה מנגן ומפרסם? אני מתייחס אליך כמו לכולם אתה לא מיוחד. זה הכל תתאמן שב על הקצב ותיאום השירה ותחזק את הבטחון שלך מבחינת חיבור התפקידים, לא צריך להפגע ולא כלום רק להפנים לקבל את זה כמו שצריך וללמד מטעויות

למעלה