תשמע, אתה לא יכול להתלונן כשמעבירים לך ביקורת
אם אתה מעלה ככה שיר... ודוגרי? אני מסכים עם רוב התגובות עד כה, ועזוב אותך מאיך הייתה ההקלטה, ומה האיכות של המיקרופון... זה ממש לא משנה ולא מזיז לאף אחד. דבר ראשון אם אתה לא גיטריסט טוב באמת, אל תנגן משמיעה. תתאמץ טיפה ותמצא את האקורדים הנכונים באינטרנט. ועוד כמה דברים: פה ושם דילגת על כמה אקורדים, השירה באמת לא תואמת את הנגינה (תנסה לשיר בנפרד, או מה שאני עושה זה להתאמן הרבה ביחד עם השיר המקורי, עד שאני קולט את הקצב), ותשים לב לפריטה המקורית.. תנסה לנגן יותר נקי, יותר בביטחון. השירה אכן לא משו כמו שאתה בעצמך אומר, ויש הרבה על מה להתאמן. ותלמד לקבל תגובות והערות, כי לומר " אני מעלה הקלטות רק בשביל הכיף ואם אתה לא מעוניין לשמוע, אתה ממש לא חייב." במקרה הזה זה לא נכון, ודי מתגונן בצורה טיפה ילדותית... תקבל הערות וביקורות כמו גבר, אל תאשים את המיקרופון
ודבר אחרון - עד שאתה לא מרגיש שאתה באמת שר ומנגן טוב (אפילו טוב מאוד) חבל שסתם תעלה לכאן הקלטות, זה יוצר רושם רע ולחינם. אם אתה רק מתחיל יש לפניך עוד דרך ארוכה. ואני לא מזלזל, כי כל גיטריסט מתחיל בדיוק כמוך. אבל חבל שסתם אתה מעלה שירים ברמה כזאת ואז מקבל חרא של תגובות (מצטער על הבוטות) בהצלחה.